- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
NV-s táblázat, szóval tessék helyén kezelni, de ha tényleg ennyi, akkor dicsérendő az erőfeszítésük. Igazából nincsenek rákényszerülve, hogy egyáltalán foglalkozzanak ilyen téren a drivereikkel, mégis megtették. Szóval lehet szidni az NV-t, hogy mekkora egy szemét cég, de azért jól csinálják, amit csinálnak na....
-
daveoff
veterán
LinusTechTips Ryzen, és Kaby platformon is tesztelték az 1080Ti-t
GTX 1080 Ti Review -
daveoff
veterán
Én még emlékszem, amikor Abu előadta, hogy majd a Mantle alatt a GPU belső kihasználtsága(nem az amit szoftveresen monitorozunk), milyen radikális mértékben megnő. Pontos számokra már nem emlékszem, de nem kis különbségről beszélt.
Persze amit Abu ír nem kell készpénznek venni, ezt ugye tudjuk, szóval van aki elhitte, van aki már akkor nem...
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #26540 üzenetére
persze, volt már ilyen, majd meglátjuk. ettől függetlenül pozitív, hogy ráfekszenek a dx12-re, pedig egyáltalán nem szorulnak rá, mert a kártyáik bőven jók dx11-ben is.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Ezt vágom, de beülsz, és vezeted ugyanúgy mint mást. Egyre több autóban lesz ilyen funkció, a nagy gyártók mind ezt tesztelik, szóval ez nem Tesla exkluzív szolgáltatás. Ezért mondtam hogy ne jelentsük már ki, hogy önvezető autó. Meg egyébként is az elektromos hajtás miatt állította párhuzamba a kolléga, gondolom én...
-
daveoff
veterán
nekem volt lehetőségem a zárt alfát kipróbálni, x hónapja, azóta semmit nem változott a teljesítmény! kevesebb, egy hónap van a megjelenésig, gondolod, hogy addig változik is bármi a játékban? hát segítek, rohadtul nem fog, ez így fog megjelenni, amilyen állapotban most van....
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI #26047 üzenetére
most próbáltam, 1080 kevés FHD-ra....
high-on úgy ahogy eldöcög, de még úgyis microlaggos, meg be-be esik az fps vezetés közben.
-
daveoff
veterán
válasz
Yutani #25808 üzenetére
ja, csak ahhoz hogy így menjen a kártyád bf1-be legalább kell egy 4. generációs i5 proci, de inkább egy i7, meg 16gb rendszer memória, hogy ne legyenek vészes fps droppok. ezekben a tesztekben aláteszik a legdrágább procikat, amilyeneket egy középkategóriás kártyához az életben nem tesz senki. csak ezért mondom, hogy emiatt kicsit árnyalt lehet a kirajzolódott kép, és nem annyira optimalizált a játék, mint amennyire hiszed. sőt ahogy jönnek hozzá a patchek, úgy változik a teljesítmény, hol pozitív irányba, hol pedig ellenkezőleg.
Viszont ME:A talán nem lesz ennyire cpu igényes
-
daveoff
veterán
Mivel a videóból indult ki a beszélgetés, nyilván én is arra alapoztam. Friss teszt, friss mérésekkel, és felhozatallal. A teszt hitelességét pedig nem a Te megítélésed alapján fogom eldönteni, ha nem baj....
Biztos fake, ha ennyi időt, és energiát áldoz rá a srác, hogy elkészítsen egy ilyen részletes tesztet, videóanyaggal együtt......nope...
-
daveoff
veterán
BF1.ben driver telepítés után 130 helyett 30fps, nem csak nálam, másoknál is. Valszeg a mem órajel lesz, de nem néztem rá, most már mégegyszer nem telepítem fel. Teljes tisztítást csináltam, kétszer is telepítettem, sehogy nem ment. Előző driverrel hibátlan a játék. Ja és 1070-em van.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
gainwardgs #23385 üzenetére
dehogy, semmi különbség, dx12 lassabb, ennyi van a két API között....
-
daveoff
veterán
válasz
huskydog17 #22429 üzenetére
a talos principal az egy remek példa, mert kb egy kenyérpirítón is elfut, szóval a vulkan api annyit segít, hogy mondjuk a 200fps-ből lesz 250...egyébként maga a játék tök jó, ajánlom mindenkinek! én még DX11-el "szenvedtem" végig.
-
daveoff
veterán
"Ennél több változás már nem lesz sehol, mert DX12 és Vulkan alatt gyakorlatilag minden külső hack tiltva van."
Ezeket a kijelentéseket miért kezelem némi fenntartással....nem is tudom...
Egyébként ezt a Fast-Sync-ket próbálta már valaki? Tényleg sokkal jobb, mint a V-Sync?
-
daveoff
veterán
Hát pedig akiknek NV van a gépében, azoknak a felhasználóknak a 90%-ánál telepítve van a geforce experience, akkor hogy tudna mégis a raptr nagyobb bázist kialakítani? Ezt megint mire alapozod?
(#21926) Abu85: Ezt még Te ecsetelted anno, hogy az AMD féle boost/powertune profil mennyire fontos a fogyasztás szempontjából, ha jól emlékszem.
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #21917 üzenetére
Ez egyébként tök jó kérdés, hogy lett 18-ból 30%, amikor semmi erre utaló jel nem volt.
-
daveoff
veterán
Ez a Deux Ex dettó olyan, mint a Hitman, tele van buggal, a grafikában semmi előre mutató, a játék instabil. A PC-s irányítás egy kalap szar, nem foglalkoztak vele egyáltalán, igazi konzol port. Szóval üdvözöljük nagy tapssal a legújabb Gaming Evolved üdvöskét, mondjuk nem is vártam mást. Legalább maga a játék nem rossz. Várjuk a patchek tömkelegét, mint pl az AotS, és Hitman, kis túlzással napi szinten jönnek hozzá a frissítések steamen.
(#21835) Abu85: Én tényleg nem értek hozzá, de NV kevesebbet fogyaszt, hűvösebb, eközben sokkal magasabb órajelre képes, ezáltal a boost is sokkal stabilabb. Mi itt a gond?
-
daveoff
veterán
Kell a DX12, csak az indulás döcögős, és hosszadalmas. Pont ezért nem kellene meglovagolnia az AMD-(sek)nek ezt a témát, hogy "majd a DX12-ben így meg úgy.." Mire elterjed úgyis visszaáll minden a régi kerékvágásba. Persze a lehetőség megvan mindenre, de a jövőbe nem lát senki. NV pedig a jelenre koncentrál, és feji a népet, ami a jövőre nézve többet számít, mint az üres beszéd...
-
daveoff
veterán
Ezek alapján megint alulmarad az AMD az első teszteknél, hetek/hónapok múlva meg már senkit nem fog érdekelni mennyit javult a teljesítmény, az első benyomás számít. Akkor legalább halasztották volna el a megjelenést, ha tényleg pár hét, az már nem számított volna a féléves halasztás után.
NV-től meg már jött Game Ready WHQL driver a játékhoz.
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #21259 üzenetére
Csak vicceltem, vagy mégsem...?!
Egyébként én pozitívumként tekintek erre, hogy végre az AMD-s játékot AMD-vel demózzák, mert ugye EA Play-en még 1080-akkal tolták...
Már csak az a kérdés, hogy most milyen AMD volt a gépekben. A monitorok ASUS MG278Q voltak, tehát 1440p, 144hz freesync. Ez alá azért kell vas, hogy jól menjen.
De a tearinget tényleg nem értem miért ennyire szembetűnő egy freesynces monitoron, vagy ez a stream miatt van? Nem értek hozzá...
guftabi: igen, az 1080-al is volt tearing
-
daveoff
veterán
na a gamescomon freesync monitorokkal tolták a bf1-et, úgyhogy tuti valami amd volt alatta...
biztos megint azért volt ilyen brutál tearing....
-
daveoff
veterán
azonos boltot néztem, itthon 88k egy custom 1060 6GB, és 92k a ref 480 8GB
akkor most hogy is van, hogy az nv drágább....
-
daveoff
veterán
Ha a játék választásnál pusztán technológiai szempontok döntenek, akkor ezzel megint mi olvasók vagyunk pofán köpve. Ha technológiai blablát akarok olvasni elolvasom a hszeid, nekem az bőven elég, de ha egy videokártya teszt érdekel, akkor olyat akarok olvasni, amiben számomra(és a többség számára) érdekelt játékok vannak. Nem értem miért nem lehet külön választani ezt a két dolgot. Most gondolom jön a válasz, hogy kismillió teszt van a neten olvassam azokat....
-
daveoff
veterán
válasz
cyberkind #20986 üzenetére
A überbrutáldurva első DX12-es játéknak, a Deux Ex-nek is lesz DX11 módja, legalábbis a minimum követelményben ott is windows 7 szerepel. Lehet hogy ez a játék is azért késett ennyit, mert muszáj volt DX11 portot is készíteni hozzá, mert a DX12-vel ott is befürödtek. Persze ez csak találgatás, de nem lepődnék meg rajta.
-
daveoff
veterán
Engem igazából az érdekel, hogy fog kinézni a játék. Ugye ez volt beharangozva az első komoly DX12-es címnek, nagyon kíváncsi vagyok milyen új látványban lesz részünk. De attól félek megint csalódni kell majd, legalábbis az ajánlott 970/480 erre enged következtetni Meglátjuk, én előrendeltem a játékot, nagyon remélem hogy nem lesz nagyon gáz.
-
daveoff
veterán
válasz
Venyera7 #20787 üzenetére
Annyi a difi, amennyi várható is, nincs ebben semmi meglepő. Fury X 4K-ban ott van ahol a 980Ti, 1080 ettől erősebb ~25%-al, és ott is vagyunk, amit Te mértél. Azért az 1155MHz a Fury-n elég masszív, ki van centizve, az 1080-adban még legalább van 100MHz, ha nem több...
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #20021 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, csak nem erről ment a téma. De ha Te nem voltál azok között, akik megint túl sokat vártak, akkor megkövetlek.
De ha már itt tartunk, nekem pl édes kevés, ha a tesztekben egálra hozza ki az AMD, ennél sokkal több kell, hogy megint AMD-t vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest