Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csaladtag 7770OCjat amit olyan 90 euroert vett atszamolva kb negy eve cserelni tervezzuk egy ideje (bar o nem tud rola).
namost jelenleg ott tartunk, hogy raktarsopros akcioban van ujonnan 960 MSI LE 2GB 150 euro korul, es kb ez a legolcsobb kartya aminek ugy tunik ertelme is van valtasi szempontbol.
igazabol az is lehetne, hogy amikor cserelek en akkor megkapja az egyik hawaiit, de annak meg nem orulne, ha kozolnem, hogy akkor itt van par meter cso, meg a radiatorok, meg a pumpa is hozza, ja a Fradtal Definet meg le kell bontani felig es szigoruan innentol harom havonta rendesen ki kell takaritani.
lezso6: ja, R600nal jott be a ringbus.
-
Televan74
nagyúr
Én full hd -re vettem a GTX1070 -et,nálam is elégé overkill.Nem bántam meg,de meg van az ára jelenleg és a konkurencia hiánya miatt meg is lesz egy darabig.
Pedig sokan tudják rólam hogy AMD -s vagyok inkább,de ha a Vega nem hozza a teljesítmény jó áron akkor marad a GTX1070 tényleg egy darabig.Vissza nem megyek már az RX480 felé,öntökön szúrás lenne részemről.
(#19998) killer095 Mert a szívem mélyén mindig is AMD -s leszek.Csak fönt a vezérlő központba vannak néha ilyen kilengések.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)