- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hfeco01
üzenetére
Igen, mondjuk azóta már biztosra kiderült számomra, hogy az asus pe okozta ezt (ez tolja ki amúgy az EDC/PPT/TCD, stb limiteket), kikapcsoltam. És utána tényleg jó lett újra boost.

Szóval az asus fogott vissza valamit a limitek kitolása mellett.
Amúgy nem akkora gond ez, mert alap limitekkel is nekem pl bőven elég amit a proci tud.
Sőt alapvetően nem is nagyon éri el azt se, mert 80 fokba limitáltam az egész PBO-t.
De megvan az 5050 Mhz, szóval minden olyan mint előtte.
Talán a feszültségek meg a boost kevésbé agresszív még mindig, de elérheti a max-ot továbbrais.
Azt nem próbáltam ki, mi van ha kézzel változtatgatom magasabbra az EDC, PPT, stb limiteket, mert nem kell nekem végülis.
-
-
fanti
addikt
válasz
hfeco01
üzenetére
Hűűűha! Ilyet még nem láttam...
Az az L3, az valami iszonyat gyenge...nagyjából 10-szer ekkora értékeknek kellene lenniük az adatoknak, a késleltetésnek meg a harmadának.Szerintem szedd ki a procit is, próbáld ki egy másik lapban mielőbb, majd ha ott is ilyen az L3, akkor gari!
-
-
tusi_
addikt
-
Simi37
őstag
válasz
hfeco01
üzenetére
Nem tudom mennyire terhelted előtte, de ha csak böngészgettél meg fájlokat másolsz akkor tuti nem vrm. A semmitől az nem melegszik. Viszont csak 14 mp a hwinfo kép. Hagyd nyitva kicsit hosszabb ideig, hogy egyáltalán változik-e a kiolvasott érték. Amennyiben órákon keresztül (és mondjuk hideg indítástól kezdve) is fixen 80 akkor szerintem falsot olvas valamiről.
-
-
fisi
senior tag
-
SirRasor
addikt
válasz
hfeco01
üzenetére
KazyComputers-től rendeltem és fizetés után 3 nappal semmi hír, hogy WTF...most megnéztem a rendelést pontosabban:
rendelés ideje: 2022. január 8
Várható szállítási idő: 2020. január 22.
Mert a ramokhoz az volt írva, hogy várható szállítási idő: 7-8 munkanap. Öööö ok
És még nincs visszaigazolva, hogy tényleg megkapom. Na mind1, igazából ráérek
-
Create.
addikt
válasz
hfeco01
üzenetére
Csak sokan század meg ezred voltra próbálják a feszt levinni, én meg dobok rá még rendesen, nem centizgetem ki, mint egyesek.
varmi2: szerintem nem éri meg azt a +30ezret a 2600-hoz képest. Szerintem vagy 3700x és a felett vagy semmi. èn ugyanezt a cserét csináltam 2600-ról 3600-ra és pl az rdr2 ugyanúgy fut mint elötte, talán kicsit több az fps, de az nem éri meg a +30k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest