Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Úgy tűnik, hogy lelövik véglegesen a Disney Mirrorverse mobiljáték szervereit
gp Alig több mint két évvel a globális rajt után teljesen megszűnik a játék támogatása és nem is tudunk majd játszani vele.
-
A Google adatközpont és a vízhiány
it Chile fővárosában akart egy adatközpontot a Google, de a helyiek nyomására leállították a projektet. Adatközpont viszont így is lesz, csak épp megoldják léghűtéssel, nem pedig a helyben oly értékes vizet használják.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pokesz007 #6968 üzenetére
Hűtő az kell. Gyárinál picivel jobb már meg is felel. Én Alpenföhn Matterhorn REV C.-t használok (R5 3600X-en), utólag beszerzett AM4 KIT-el, a lényegi különbség az, hogy hűvösebb, picit jobb a teljesítmény, és legfőképpen csend van.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Ezustroka
tag
-
hfeco01
tag
válasz Pokesz007 #12652 üzenetére
Szia! Asus Rog Strix B350F-ben nekem jól megy a 3600X processzor. Nem volt nyűgös.
Processzor csere után egyből indult. Minden auton, csak a 3200-as RAM van XMP-ben 3600-ig húzva, mondjuk nem éppen álomidőzítésekkel. Akkor még elég sűrűn láttam 4400 MHz-es órajeleket a procinál. Aztán BIOS-t frissítettem a legújabbra, azóta csak hébe-hóba. -
palfitom
félisten
válasz Pokesz007 #13799 üzenetére
Szerinted a betévedők elolvasnak bármit is az összefoglalóból?
A nagy részük egyáltalán nem.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
válasz Pokesz007 #13799 üzenetére
Nem felidegesítem magam, csak elfogadhatatlannak tartom, hogy a topik kilencven százaléka erről szól, mert mindig megérkezik egy friss tulaj, aki nem képes visszaolvasni 1 nyomorult oldalt sem, csak azonnal kérdez. Szerinted ezek után az összefoglalót elolvassák? Ugyanmár'.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pokesz007 #13825 üzenetére
Én vagyok az 5xxx széria topikgazdája, itt azért vannak akik olvassák, én próbálom nem csak a tesztekre hivatkozva tölteni, ezért nincs is még kitöltve ajánlás az 5500xt-re meg az 5600xt-re se, mert még személyes tapasztalatot nem osztottak meg a fórumban és vannak olyan 5700xt kártyák, amik le vannak húzva, a fórumon meg teljesen elégedettek vele.
persze a procinàl másabb, itt nincs olyan, mint vga-nal, itt inkább alaplap ami kérdésesebb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pokesz007 #13825 üzenetére
Vagy lehetne normális összefoglalót írni (gyengébbek kedvéért: nyilván azzal kezdtem, de ott hőfokokról fingnyi szó se esik) , mert ~14k HSZ mellett tényleg értelme sincs megpróbálni se visszaolvasni.
Elhiszem, hogy aki itt van X hónapja, annak már tele lehet a töke a témával... de ettől még pampogás helyett simán lehetett volna egy linket odabaszni, hogy "Szia, ez gyakori téma, és ugyan itt mi lusták vagyunk összefoglalni, de ittésitt olvashatsz utána a témának."
Persze núbokat köpködni mindig könnyebb és élvezetesebb, ezt senki el nem vitatja.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.