Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
-
Pokémon-tolvajnak mondják, beperelték a fejlesztőt
it A Nintendo és a The Pokemon Company beperelték a Palword fejlesztőjét.
-
Free Play Days 2024 - 38. hét: Nem kevesebb mint tíz játékot próbálhatunk ki
gp Az elkövetkező napokban az 505 Games alkotásai kerülnek a középpontba.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Az öreg Asus PRIME B350-PLUS alaplap vajon,befogja fogadni az új CPU-t? Olvastam olyat napokban,hogy valami Bios memóriával lesz gond.(Bios Frissítés)️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Van itt olyan emberke,aki berakta az Asus PRIME B350-PLUS Alaplapba az r5 3600 Cput ,szeretik egymást ? Látom,hogy elég sokan vásárolnak ilyen alaplapot,mint az enyém. Ryzen 3000 szériához. Megvan rá a pénzem,vagy csak még figyeljek Nem vagyok profi,az ilyen állítgatásokba.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
válasz -FreaK- #12381 üzenetére
Tudom,hogy sokszor leírtátok,mit kell,de szájba rágósan jó lenne Eddig max a memóriát állítottam 3000Mhz-re.Hamarosan én is fejlesztek.MSI B450 TOMAHAWK MAX vs R53600 kombót. Persze még nem rendeltem meg és aggódok a hőfok miatt. Van hozzá egy normálisabb hűtőm, Alpenföhn Brocken3.
️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
Használ még valaki 350-es lapba R5 3600-os procit ? Nem nyűgös ? Configom az adatlapomon.
Nem tudom eldönteni,hogy most vegyek-e hozzá 450-es lapot...
Tudnám másra is költeni azt az összeget.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
Még mindig nem ért ide ,hozzám a r5 3600 vs Max Tomahawk.. kombó.
Szóval olvasgatok rendesen,persze bátor leszek és simán nem állítok semmit,kíváncsi leszek.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
-
Pokesz007
senior tag
Hello
Írassátok be az összefoglalóba és kalap kabát,ne idegesítsd már magad Én is 1,5 x megkérdeztem + összegyűjtöttem a keresővel, 1db txt-be beírtam és beállítottam ennyi. Persze aki nem figyeli betegesen a voltokat meg a tempet,felesleges minden.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
válasz palfitom #13801 üzenetére
Van benne igazság,amit írtok Timer Mindig gondolni kell Géza bácsi unokájára,akinek csak belinkelitek,hogy olvasd az összefoglalót. Ott a másik közeg,aki olvas összefoglalót. Van egy másik közeg,aki xarik bele és nyomja neki,felrakja a fejére a fülest. Persze,az nem jön ide
-
Pokesz007
senior tag
válasz Create. #13826 üzenetére
Az még friss pite topic Elhiszem. Itt már van tapasztalat. Sok sikert. Első ryzen szériás topicba volt tapasztalat ,bőven és ott készült táblázat én is beírtam magam. Kint volt az összefoglalóba,elég hasznos volt.
-
Pokesz007
senior tag
válasz SECTORnooB #13919 üzenetére
Köszönjük,nézzük
-
Pokesz007
senior tag
Én folyamatosan összeszedtem a temp nyafogással kapcsolatos segítőkész hozzászólásokat,ha valakit érdekel elküldöm és akár belehetne szerkeszteni egy picit részét az összefoglalóba. Van benne saját tapasztalat,meg külföldi hivatalos hwinfo fityfene ajánlat a ryzenekkel kapcsolatban. Lehet,baromság..Rendszerezve még sincs,szóval elég nyers.
-
Pokesz007
senior tag
válasz venom8888 #14284 üzenetére
Szia
Én is pár éve tanultam meg,teljesen összerakni egy configot. Azóta egy párat összeraktam már.
Itt van pár hasznos link
[link]
[link]
Hasznos Ryzenes videói vannak a srác vs csajnak.YouTuben nagyon sok videó van,de vannak barbárok is vigyázz. Alaplap könyvet érdemes ,olvasni.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Azért ide írok,mert tudom volt téma róla.
Elfelejtettem bekapcsolni a bios-ba a Csipogónak a hangját,hol találom? Nem találom a biosba..
MSI B450 TOMAHAWK MAX
Köszönöm️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
válasz gaben88 #16444 üzenetére
Szépen,össze van szedve Vajon az én lapommal is menne? Jah,próbáljam ki.
Ma raktam össze véglegesen a gépemet Mindig más dolgom van,otthon,melóba. Nem vagyok karanténba. Pár napot ,egy széken tesztelgettem.
Nyitott módba,oldalasan. Kábelek még összevissza. Jobb képet nem csinálok,mert nem itt a helye,meg amúgy is szégyenbe maradnék.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz bviktor93 #23608 üzenetére
Szia
Én nem tuningolom szegényt,csak pár dolgot csinálok vele.
1.Használom.
2.Felraktam a Chipset drivert és energia sémát beállítottam+ biosba egy kicsi ventilátor profil piszkálás,de ez függ a CPU hűtőtől,majd megírom privátba ,ha érdekel,mert ölnek érte 30mp-alatt megvan,csak most melóból vagyok.
3. Nem használok tesztet nem érdekel,csak játszok vele. max 67 Celsius fok.
4. Különben én is megkérdeztem,utána használtam a keresőt,sok sikert. Segítőkészek az emberek,csak van amikor unják ,érthető a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz FingR86 #27086 üzenetére
Milyen házat vegyek? Milyen ventilátort vegyek? Milyen processzort vegyek? Milyen Vga-t vegyek? Stb .
Amúgy ilyen árba inkább ez a legjobb most.
Ház
Lian Li LANCOOL II Mesh RGB
Phanteks házak körül is néz szét,igaz nekem nem világít a P600s,de brutál halk és fagyos szentek.
Sok sikert.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Használ valaki ilyen ramot ?
G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GVGB
Ha vennék hozzá még 2x8-at szeretné a gépem ?
Vagy inkább vegyek egy 2x16-os kittet,akár nagyobb Mhz-eset.
Látom most ez a téma.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Bios frissítés topic sajnos,alszik.valaki próbálta már ?
7C02v3C3(Beta version) BiosMsi B450 Tomahawk Max alaplap.
R5 3600 CPU️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
-
Pokesz007
senior tag
válasz #32839680 #36642 üzenetére
TPM dolgok alapból bekapcsolva ,persze van róla szép leírás,kézzel is belehet kapcsolni.
hokuszpk
Melyiknél érdemes megállni,mert én 2019 11.07-es (AGESA verzió Combo-AM4 1.0.0.4) biosnál megragadtam. Lehet,már kérdeztem,akkor sorry.[ Szerkesztve ]
-
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Mi annak a kis programnak a neve,amivel kapcsolgathatom könnyen az energia sémákat? lent jobb oldalt a tálcán. Megvolt nekem,csak már nem emlékszem a nevére,valaki itt linkelte,asszem a githubról,vagy store magyar program volt.️️Hardverapró Mindörökké️️ ELADÓ⌨️Endgame Gear kb65he billentyűzet 6hónap garancia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Honda topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Energiaital topic
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen