Hirdetés
Hirdetés
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Szeptember 26-án érkezik a Xiaomi 14T
ma A renderképekre viszont már egy másodpercet sem kell várni.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
A legújabb biossal hibátlanul üzemel ez a lap, egy ryzen 2 3600 társaságában. Ugyan azon feltételek alatt hüvösebb ez a proci, mint az 1600 volt, és közben meg gyorsabb. A lap vrm része is legalább 8-10C-al hüvösebb. És a falból is kevesebbet fogyaszt ugyan azon a terhelésen.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Itt egy kép, ebben a pillanatban csináltam. Sajnos nekem csak ryzen 5 3600 van, nem 3900, kínai cpu blockkal(barrow) 240mm 60mm vastad radival, d5-el, ami csak 2100rpm-en megy. 24/7-ben cpu bányát tolok, látszanak a hőfokok, eközben a viz, 31.4C fokos. És nem pus-pullban vammak a ventik, hanem csak pus-ban van 2 db.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Igen értem a logikádat. De pont az épített vízhűtés lényegét vetted ki a képletből. Azonos radi méret mellett, jó, hogy nem jön ki az épített víz előnye. De nem kell 30mm radi vastagsághoz ragaszkodni épített víznél.Ugyan az a 240mm radi 60mm vastagságban, ugyanakkor aveti sebesség mellett, jobban fog teljesíteni hőfokban, mint egy 30mm-es, mert nagyobb a hőleadó felülete, miközben a venti sebesség, tehát a zaj nem változik. Drágább egy épített víz, mint az aio? Igen drágább, akkár többszöröse is, igen, akár többszöröse is, de a hűtőtelejsítmény is akár a többszöröse, igen, ez is igaz.
-
varmi2
nagyúr
válasz -vitya- #8657 üzenetére
Az cuccaimnál láthatod, hogy milyen lapom van, azon is 1220-as audio codec van, de borzalom, mint az összes integrált. Van egy asus xonar dsx hangkari a gépbe, és azzal összehasonlítva is borzalom, pedig nincs valami komoly hangfalam. Tehát aki alaplapot az integrált hang alapján választ az hülye, mert mind rossz, bámit is ír róla a marketing. Egy 15k körüli hangkártya köröket ver bármilyen integrált hangra.
-
varmi2
nagyúr
Akinek van asrock Fatal1ty X370 Gaming X annak jó hír, hogy megjelent egy új béta bios 5.8 verzió számmal 2019.12.06. dátummal.
-
varmi2
nagyúr
válasz fudi2002 #11728 üzenetére
Az épített vízzel, semmi nem veszi fel a versenyt, hisz a hőfok és a zaj attól függ, mennyi és mekkora radiátort építel be a rendszerbe. Az aio felejtős, pénz kidobás. Jelenleg épített vizet használok ryzen 5 3600-al, ha van kérdésed tedd fel. Persze drága az épített víz ez tény.
-
varmi2
nagyúr
válasz rantotthusi #11784 üzenetére
Rx580 esetén az a limitáló, nem a cpu, főleg ha ki van maxolva a grafika. De rx5700 esetén már lenne előnye a 3600-nak.
-
varmi2
nagyúr
válasz r3v0Lut10n #12712 üzenetére
Nekem is sima 3600 van, 1.306V-on 4150MHz all cort tudtam kihozni belőle.
-
varmi2
nagyúr
válasz SirRasor #12810 üzenetére
Figyu nekem is 3600 van, és a cpu majdnem 100%ban terhelve, mindennel együtt 150W falból. DE ez neked kevesebb lenne, mert nekem ebben benne van a vízhűtés, ami szivattyút és 5db ventit tartalmaz, ezek néklül 120W körül lenne. Vga-val ami egy rx580 300W alatt kicsivel, de a gtx 1060 takarékosabb. Ez fogyi mérővel mértem.
-
varmi2
nagyúr
válasz koxminator #14060 üzenetére
Nincs különbség.
-
varmi2
nagyúr
Ryzen 5 3600-nál, ha avx-es terhelést használok, akkor magasabb fesz kell, ugye, mint ha bármilyen más terhelés érné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok