Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
Zsolty20
üzenetére
Nem tudom, hogy van-e bármi közös a 2 dologban, de !!! Nekem volt (illetve van is sztem) gondom Nvme ssd-vel. Tudom, nem hiszitek el, de azt csinálta, hogy ha a játék arról futott (sztem a vga pci-e szálainak és az nvme x4-nek közös terheltsége fontos), akkor totál random módon megállt a gép. Fura módon. Nem instant crash volt, hanem megállt a játék pl., onnan ki lehetett alt + tabozni pl. Volt asztal, mozgott az egér. Még 5 -10 sec-ig, majd kék képernyő. Critical process died felírattal. Rengeteget kínlódtam vele, de a végén elengedtem. Nem tudtam igazán semmit sem elérni. Mindent is állítgattam és volt, hogy napokig jó volt, kezdtem örűlni, majd bamm.... Aztán restartoltam és fél óra múlva újra. Ami érdekes, hogy az elején semmi gond nem volt, sztem egy évet ment benne az az nvme már. Azon volt win és 1-2-3 játék is mindig, amit aktuálisan toltam. Egyszer csak elkezdte. Bclk ocra gyanakodtam meg ilyenekre nyílván. Ramot, vdd-ket, mittoménmiket kb. 5000 és 8000 közti verzióban próbáltam, de semmi. Sem nem tudtam előidézni a hibát direkt, sem javítani rajta. A vicc, hogy win, akármi hibátlan. Mai napig arról megy. Arra mennek a capture card videok, onnan vágom utólag ha kell, egyetlen egyszer nem botlott meg. Viszont, pl. Gta 5-el (ok, ezt az egyet értem el, hogy találtam valamit, amivel egyértelműen sokkal szarabb volt.
) 2 percen belül megáll. És ezt bármikor tudja. Betölt, nem is kell semmit csinálni. Elég ha csak ott áll Travis és nézi a vízet.
Végül az lett, az egyébként azóta is pompásan, zökkenőmentesen működő "javítás", hogy Sata ssd-re raktam a játékokat, nem Nvme-re.
Zsolty20 : Ha van olyan M.2 slotod, ami a chipsethez van drótozva (és Nvme persze), én megpróbálnám abba.
Sose tudni ! Ezt pont tanusíthatom, mert én eléggé akartam, de sose tudtam meg mégsem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 2 percen belül megáll. És ezt bármikor tudja. Betölt, nem is kell semmit csinálni. Elég ha csak ott áll Travis és nézi a vízet.