- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritterkrisz
tag
válasz
Fail3D! #6982 üzenetére
Elhoztam a kártyát, előttem kipróbálta a srác egy gépben és semmi probléma, elvittem keresztapámhoz, megpróbáltuk az ő gépen ott sem produkálta, hazahoztam (semmit nem csináltam a géppel, még a winfos is maradt a régi) és Nekem sem csinálja most a szemetelést. Csoda történt, lehet az iponosok kézrátétellel gyógyítanak, vagy főállásban ott dolgozok gyurcsok józsi ...
-
ritterkrisz
tag
-
ritterkrisz
tag
Ezt a választ kaptam a hibás 290-el kapcsolatban az ipontól
Én: Érdeklődni szeretnék a visszavitt rossz videokártyám cseréje felől. Üzletükben 2-3 munkanapot ígértek, mivel a vásárlást követő napon visszavittem a hibás terméket. Holnap a negyedik napnál járunk, mikor számíthatok a cserére?
Ipon: A kártya a tesztelés alatt egyszer sem produkálta az Ön által jelzett hibát, több napos folyamatos üzemelés alatt, megfelelő terhelés mellett (3DMark FireStrike Extreme, loop) Amennyiben kívánja, el tudjuk juttatni a gyártóhoz a terméket, de ennek átfutási ideje több hónapot is igénybe vehet, ha ezt nem igényli az ügyintézést lezárjuk és a kártya átvehető. A tesztelést, illetve a hiba detektálását segítheti, ha meg tud adni pontosabb hibaleírást vagy van olyan információ amivel a hiba egyértelműen produkálható akkor azt kérem küldje el.
Köszönjük!Mi a répát kezdjek velük??
Közben felmerült bennem az is, hogy lehet a tápom miatt jön elő ez a hiba? Egy be quiet! E5-450W tápot használok, de a 780-am vígan elvan vele ..
-
ritterkrisz
tag
Leadtam a kártyámat az Ipon szervizben. Ügyintéző (hatalmas sebességű) kollega szerint, akár 3 nap alatt is cserélhetik. Remélem így is lesz.. Tegnap pár tesztet futtattam azért és még így hibásan is veri valamennyivel az Asus 780-am...
-
ritterkrisz
tag
Akkor visszaviszem
Még szerencse, hogy 780-am megvan még. Eddig szinte csak nvidia kártyáim voltak, soha nem volt eggyel sem problémám, pedig giga is volt köztük. Amd-nél meg egyből sikerült belenyúlni a tutiba
Rossz ómen..
-
ritterkrisz
tag
Windows újrahúzva, de hasztalan.. egyedül az segít a kártyán, ha a gyári oc-t leveszem és visszaállítom az alap értékekre (fesz emelés sem jött be).
Mit kezdjek vele? Visszavigyem?
-
ritterkrisz
tag
válasz
daveoff #6266 üzenetére
Bf4 alatt néztem most.. itt nem csak hogy kockásodik, még ezzel a hibaüzenettel be is fagy
Kipróbálom amit javasoltál és újra rakom a win-t hátha, ha így se akkor megtaposom, ezt a szart
Mindenesetre elég kiábrándító, hogy ennyi pénzért nem élményt kapok, csak garanicás szopódást.
-
ritterkrisz
tag
Mi okozhatja ezt a hibát? Eddig minden kipróbált játékban, teszt progiban előjöttek ezek a kis kockák össze-vissza.
Friss ropogós a videókari..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest