Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
baratod
üzenetére
Köszi.

134200 volt futárral együtt.
Most van egyébként Iponon Giga 290 Bf4 edition 127k-ért. Ha be mered vállalni, annyiért simán megéri. -
andro93
aktív tag
válasz
baratod
üzenetére
Köszönöm, de majd azután gratulálj, ha kipróbáltam, és minden oké vele.

Viszont Lec-nél lehet kapni 124-ért Sapphire 290 Tri-X-et, ami nagyon jó ár érte, a 290X is "csak" 150k, más webshopokban 170+.Ha még mindig 140 körül lesz az Asus amikor rendelsz, akkor a Sapphire még 2 év garival, meg a kockázattal (h gagyi lesz a kártya) is jobban megéri annyiért.

-
andro93
aktív tag
válasz
baratod
üzenetére
Fel is ment sajnos újra 140-re az Asus 290 DCU2 ára.

Szerencsére még 131 körül sikerült megrendelnem.
Biztos elpasszolták a hibás, javított, újracsomagolt darabokat olcsóér, aztán a frisseket megint 140-ért dobálják.
-
andro93
aktív tag
válasz
baratod
üzenetére
Én is most fogok 290-et venni, az utóbbi egy, két hétben elég sokat agyaltam, hogy melyik legyen.
Gigát semmiképp nem akarok venni, mert sok jót nem hallani mostanában róluk.
Sapphiren is sokat gondolkoztam, de arra csak 2 év garit adnak, meg Sapphireok is hullanak szépen. Eredetileg Msi-t akartam, de sajnos sehol nem kapni a 290 Gaminget.
Asusnál nálam eddig a kizáró ok az ára volt, Iponon 140k körül volt, de most hogy lement 131-132 közé, így már szerintem jó vétel, úgyhogy meg is rendeltem tőlük 131 700-ért, ami jelenleg az árat nézve a legjobb vétel.
A hűtése a Sapphirenak a legjobb, de annyira kicsi a különbség a többihez képest, hogy szerintem ne ez alapján dönts, hanem ár, garancia, esetleg tuningolhatóság alapján (ha akarsz). -
SimonYana
addikt
válasz
baratod
üzenetére
Itt találsz pár szót a Tri-X-ről és ugyan így sok mindent lehet találni az MSI és az Asus-ról is! Még most elég friss téma.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest