-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
stranger28 #12300 üzenetére
Óvjátok a földet! Az egyetlen hely ahol csokit lehet kapni
-
Löncsi
őstag
válasz
stranger28 #12300 üzenetére
Én már bekészültem chip-szel és kólával, kertből fogom nézni a hulló meteorokat.
-
heffe
csendes tag
válasz
stranger28 #12287 üzenetére
esetleg Alpenföhn Peter + víz
-
Varázslóó
senior tag
válasz
stranger28 #12211 üzenetére
Igen
Lesz
HD8970
HD8950
HD8930is
és lesz belőle 8990 es Dual magos
és Júniusban várható
-
peterm711
aktív tag
válasz
stranger28 #12168 üzenetére
Inkább csajokkal álmodj
az sokkal jobb
-
válasz
Plusz 14k-ert van Shkiz0-nal
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Ez jó állom
én is szeretnék ilyet
-
válasz
Az már eleve rossz ha a gépről álmodsz...
-
wolfman
veterán
válasz
stranger28 #12078 üzenetére
már csak 2db 4 pin to 4 pin vga adapter kell
Érdekes ez hogy a két ventinek külön méri a fordultát, de szoftveresen meg csak az elsődlegesét mutatja. Értelmetlen. -
Löncsi
őstag
válasz
stranger28 #11997 üzenetére
Itt csak zsenik vannak, te vagy a buta, képzetlen mert nem tudod, hogy a K3370SXIZÉ processzor mennyire gyors!
-
Löncsi
őstag
válasz
stranger28 #11961 üzenetére
PH betegség.... nehezen veszik sokan a viccet, helyette észosztást kapsz.
-
jones965
Modder
válasz
stranger28 #11955 üzenetére
Az általad leminősített 3770K azonos órajelen gyorsabb mint a 3960X,
többkártyás rendszereknél is. Leteszteltem több procival is, többek közt a 6 magossal is.
Tehát amiben nem vagyunk biztosak, azt ne állítsuk be tényként. -
kockaharcos
senior tag
válasz
stranger28 #11946 üzenetére
Én is azt mondom!!
-
peterm711
aktív tag
válasz
stranger28 #11870 üzenetére
Köszi!
Most toltam egy negyed órácskát, és nem dobott ki, szal ez már haladásha viszont továbbra is szarozni fog, akkor muszáj lesz vmit tényleg véghezvinni.
-
peterm711
aktív tag
válasz
stranger28 #11867 üzenetére
Én is már csak röhögök szerencsétlenségemben. Win restart után elindult, annyi változott, hogy most játék közben dob ki.
-
válasz
stranger28 #11867 üzenetére
Énis
-
wolfman
veterán
válasz
stranger28 #11783 üzenetére
Értem. Akkor erre esett a választásom!
Húzni pedig nem szeretném! Húzni csak barátnőt höhö! -
wolfman
veterán
válasz
stranger28 #11781 üzenetére
időközben rájöttem (pontosabban előtte is tudtam), csak egy online üzletben mást olvastam, megkutyulták, de ezek szerint elírás (kép meg illusztráció).
Az ilyen gyárilag húzott kártyákat megéri venni? Elsősorban időtállóságra gondolok, nem nyírja ki ez a dolog a kártyát, nem terheli meg hogy idő előtt megdögöljön? Mert ha én most veszek, nem szeretném itt cserélgetni meg hurcolászni szerelőhöz.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
stranger28 #11772 üzenetére
Nekem nem lenne az új MW-vel sok bajom, egész jóra sikerült, de miért laggol? Van hogy 86%-ban használja ki a VGA-t, 60FPS, egyszer csak 30FPS és elkezd ugrálni. A vga kihasználtság meg leesik 40-50%-ra. Ha ezt javítanák, végigjátszanám, de a verseny közbeni random ugrálások miatt felidegesít, ráadásul az irányítást is szoknom kell. (12.11 beta4 driverrel)
-
laca000
őstag
válasz
stranger28 #11770 üzenetére
Én meg pont most gondolkodtam el azon, tulajdonképpen minek is új VGA, miért vagyok ilyen beteg..
Gyakorlatilag egyre szánalmasabb a kínálat, egy-két-három gámáért pedig felesleges 100ezreket ölni a gépbe.
A Need for Speed volt az utolsó tőrdöfés, azt hiszem, tegnap, amikor elvesztettem a hitem(nem mintha azon múlt volna, és most ne menjünk abba bele, hogy az a sorozat is évről-évre egyre szánalmasabb, nem az az etalon).
Sírni és kacagnivaló ez a helyzet, mármint ha nézem a játékipart, összecsapott, szétbarmolt férc"munkák", nulla, a grafika meg nem minden..
Szerintem elég lenne, az összes megszállott pc-s nek egy pszihológus, hogy néhány konkrét, célirányos áramütéssel eltávolítsa az agyából ezt a függőséget, olyan ez mint a dohányzás, alkoholizmus, csak még rosszabb
-
danikabaf
tag
válasz
stranger28 #11745 üzenetére
Hát megprobálom frissíteni rajta a biost vki nem tudja elmondani hogya kell?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
stranger28 #11735 üzenetére
Én egyszer elejtettem egy phenom II-t, majdnem szívrohamot kaptam, bár volt okom kitört 1 láb, meg a fele elhajlott
-
haddent
addikt
válasz
stranger28 #11575 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem mondható, hogy drágák a hardverek... Illetve ez így nem igaz. Drága. Kiba***** drága. De mi nem az? Miért pont a hardver lenne olcsó?
-
laca000
őstag
válasz
stranger28 #11519 üzenetére
Kezdődik a f@rokméregetés
-
kockaharcos
senior tag
válasz
stranger28 #11516 üzenetére
-
laca000
őstag
válasz
stranger28 #11468 üzenetére
És ez az AMD honlapján mé' nincs fönn'???
-
haddent
addikt
válasz
stranger28 #11445 üzenetére
Ez király... Jöhetne már
TTomax: ha jól látom csak 6GB ramod van. Nekem anno 4GB -al iszonyatos borzalmas micro lagom volt, tettem bele még 4GB -ot és tádááá szuper sima lett. Azt kell mondjam, hogy én éppen nVidia oldalon tapasztaltam microlagot. GTX460 ról jövök, és hát nyilván kb. 10x olyan erős a HD7950, de azért én mégis úgy érzékelem, hogy sokkal simább az egész.
Az tény, hogy a szoftver egy okádék, és az is, hogy vannak olyan problémák, amikbe még életemben (ami eddig csak a zöld oldalon zajlott) nem futottam bele (lásd: sokszor lerakom asztalra, akkor CS:GO elkezd villódzani itt-ott kockákkal, youtube vidi is hajlamos hasonlókra ...), de ha tisztán, egyenes elindítok egy fullscreen játékot, akkor azt úgy gyűrhetem ahogy nem szégyenlem és ez a vörös dög teszi a dolgát. Dehát szíved joga olyan állásponton lenni.. -
intercooler
őstag
válasz
stranger28 #11443 üzenetére
Az szép
Mikor jön?
Nekem sincs mikrolaggom bf3-ban vagy csak nem veszem észre
-
laca000
őstag
válasz
stranger28 #11400 üzenetére
De ez az egész teszt egy lóf@sz, még grafikonok sincsenek
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #11384 üzenetére
up
-
laca000
őstag
válasz
Szerintem ezt már pszihológusnak kéne kezelni
-
subaruwrc
félisten
válasz
-
Varázslóó
senior tag
válasz
stranger28 #11339 üzenetére
többet vártam egy ilyen tuningos 7970 től..
azért nem rossz ezt enyém is viszi
-
kockaharcos
senior tag
válasz
stranger28 #11259 üzenetére
Szerintem semmi
-
Pala
veterán
válasz
stranger28 #11097 üzenetére
Általában mindig az a szar, ami a másiknak van.
-
Macka
veterán
válasz
stranger28 #11097 üzenetére
Szinte csak szimulátorozok (Race07), amihez totálisan felesleges a 680 SLI, viszont az nv drivere nem nagyon hatotta meg a játékot, akármit változtattam driverben, a játék maradt ugyanolyan.
7970-em meg nem volt, gondoltam megpróbálom egy ilyennel : [link]
Ezzel viszont mindent maxra tettem driverben, és a játék pedig ennek megfelelően viselkedik.
Néztem PH!-s és egyéb teszteket, nem hinném, hogy a Radeon le lenne maradva az NV mögött, az más kérdés, hogy a játékok nagyobb része nv-re optimalizál...
-
compifan12
csendes tag
válasz
stranger28 #11088 üzenetére
akkor azt veszem.http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3536470-ez-milyen-config
-
Digital
addikt
válasz
stranger28 #11075 üzenetére
Nekem is marad még egy ideig! -
Varázslóó
senior tag
válasz
stranger28 #11066 üzenetére
Ez elég vicces... mert 2600k OC val még mindig tudja azt mint a i7 3770k proci
És még 920 as procit se mondanám szarnak... max az akkori alaplapokatű
Én nekem meg most írták hogy a Sky Intel procik már 2014 Q2 be kijönnek
a DDR4 memoriákkalnah az piszok drága lesz ! de addig marad a 2600k a gépembe....
-
Digital
addikt
válasz
stranger28 #11066 üzenetére
Na ja!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
stranger28 #10974 üzenetére
Csináltam képet.
Doom 3 - ban talán annyira nem is észrevehető, de a karakteren látszik. Én élesebb textúrákra emlékeztem maximum beállítás mellett.
DOOM 3 MaximumGrafika
Quake 4 MaximumGrafika
Én úgy érzem hogy nem százas...
Ti hogy gondoljátok?! -
ÁdiBá
veterán
válasz
stranger28 #10967 üzenetére
Én is így vagyok vele. Amúgy nálam tényleg hibásan fut, nagyon elmosódott a texturak, javitasokkal is. Ez mitől lehetséges? Ugyan úgy.mint a Quake4.
-
Pala
veterán
válasz
stranger28 #10967 üzenetére
Szerintem még mindig jól néz ki! Mégha a textúrák nem is az igaziak, a fény-árnyék hatásokkal eléggé jól bánik a játék, és a hangulatot igazából az alapozza meg.
Egyébként 9 nap múlva érkezik a BFG Edition, abban elvileg a textúrákat is feljavítják + (remélem) kap végre hivatalos widescreen-támogatást.
-
válasz
stranger28 #10765 üzenetére
Na akkor asszem a hétvégén majd beszámolok róla ha megjött és rákerült a blokk.
-
peterm711
aktív tag
válasz
stranger28 #10694 üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak ennél a modellnél kicsit vicces az a +25 MHz, annyit bárki simán húz a kártyán, csak egy gombnyomás
-
norb55
őstag
válasz
stranger28 #10460 üzenetére
Ez nem gyerekeskedés, itt komoly 100 ezrekről van, szó nem holmi nyalóka áráról .A másik igenis az AMD driver gondokkal küzd, és ha én veszek egy 140K-s karit, mikor megjelent volt 160K felett is én elvárom, hogy amire használom ott működjön is normálissan.És most hadjuk a BF3-at mert az csak egy játék a sokközül. Nvidiánal engem csak akkor fogadott hibaüzenet, ha kicsit túlhúztam a kártyákat, de mint a mondás tartja, mindenki a saját maga kárán tanúl .
És nem is arról beszéltem hogy melyik kártya melyik szinten van, hanem az alapot nézve, a drivert, lehet csak kikéne rúgni pár embert az AMD-től és javúlna a helyzet .
-
norb55
őstag
válasz
stranger28 #10456 üzenetére
Komoly építő jellegű hozzászólás !
Köszönjük -
MPowerPH
félisten
válasz
stranger28 #10364 üzenetére
Nem is a régi driver...(az is..) Csak az ottani teszteken elfelejtik a grafikát maxra tolni. PH-s tesztben is full-full minden, ezért van a kontraszt a többi oldalhoz képest. De ugye csúcskártyák lévén így a helyes, pontosabban így lenne a helyes tesztelni.
ÁdiBá: Egyébként köszönjük a tesztet.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
stranger28 #10364 üzenetére
csak az régi driver volt
és mint ahogy írták... mégsem valósak a tesztek amiket dobálnak a neten... előbb hiszek itteni forum mérésnek mint bármelyik másik mérésnek a neten
-
Gerisz
addikt
válasz
stranger28 #10358 üzenetére
SLI vs CF-ben is. Mert amiket én is találok dupla kártyás tesztet ott a 7970 "jobb", Igaz 5670x1200 és csak pár FPS, de jobb.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
stranger28 #10358 üzenetére
Ez az. A különbség elhanyagolható. 3FPS volt az átlag különbség!
De egyáltalán nem megy lassabban a Radeon a BF3 alatt.
Én elsőnek láttam nvidián. Lehet multiban már más a helyzet. Singlibe semmi különbség.
Tuti ha kepler kellene, nem a BF3 miatt vennék olyat... Hanem mondjuk a FarCry2, vagy U3 eningne, Batman, esetleg. Pont a BF3 ban nem tapasztaltam különbséget a kártyák között lényegesen. De a túlhúzott kártyák esetében a radeon magasabb átlag fps produkált. Lehet mi mértük rosszul. Nem is kötelező elhinni. Csak mérlegelni szerettem volna a kártyák teljesítményét ami alapján kijelenthető. GTX680 nem éri meg az árát.
Több tesztben kapott ki az SLi a CF től mint fordítva. -
keIdor
titán
válasz
stranger28 #10342 üzenetére
A Battlefield 3 az pont az a játék ami GeForce-on megy jobban.
Nem bántásból, de a gond az, hogy csak hallottad, nekem meg van/volt mindkettő.
Időhöz: Jövőre jön úgyis jobb, akkor meg úgyis váltunk sokan. Sose adtam erre, itt kevesen vesznek 2-3 évre VGA-t, mindenki váltogatja.
-
norb55
őstag
válasz
stranger28 #10339 üzenetére
Hidjél Keldor papának, volt neki pár VGA-ja, és szerintem nem full HD monitoron tolja szabadidejébe.
Igen a 8×-os élsimítás az betesz a 6-os seriának, de nemhinném, hogy játszhatatlanúl rosszúl vitte volna bárhol is
Valahol a Radeon az erőssebb valahol az Nvidia, ezt kár tovább veséznünk.
-
keIdor
titán
válasz
stranger28 #10339 üzenetére
Melyik játék? Mert mérni ugyebár nem lehet, a jelenlegi programokkal biztosan nem, azok nem valós adatok.
"Bitszélességet mondjuk nem, mert az egyértelmű előny." Az, csak 2560-ban sem venni különösebben észre.Elég jó mindkét kártya, szimpátia meg ár alapján kell dönteni, én bátran ajánlok erre a felbontásra is GTX-670/680-at, nekem is ez van. Kétségtelen persze, hogy van ahol a 7970 10%-al erősebb, de a fordítottja is előfordulhat.
-
keIdor
titán
válasz
stranger28 #10337 üzenetére
Ezt megcáfolnám. Volt mindkét VGA, de kb. egyformák 2560-ra. Erősebb a 7970, de nem számottevően, ahol az egyik elfogy, ott elfogy a másik is.
8xAA-t nem kell egyedül erőltetni, AdiBá tesztjeiben is azért jobb az AMD, a 8xAA miatt, jobban szerették mindig is.
-
norb55
őstag
válasz
stranger28 #10333 üzenetére
2560-as felbontásbe még nem kell aggódni . feljebb már 4 gigás kell
170.000 körül már van 4 gigás GTX 680.
Bár ezt a failt az nvidiánál , érdekes számomra , ilyenen sporolni . -
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10329 üzenetére
Ezek szerintem nem dula dvi átalakítók!
Norb55: nagy felbontasban a gtx 680 elfogy de a 7970 es nem annyira! Ezért számít a 3 gb csak!
Stranger28:Holnap megkérdem hogy az-e! aztán meglátom kidobjak e rá még 10 e ft ot!
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10329 üzenetére
Igen néztem és másikkal tökéletesen működik!
Igen pont most nézegetem az tényleg jó nekem!
Csak az kavart meg hogy előre írtak a displayportot utána meg a dvit! -
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10327 üzenetére
Lehet hogy azt kéne!
Csak megint reckirozok vele hogy jóe vagy sem! Meg milyen csatlakozó lenne a megfelelő akkor?Nekem dual dvi t kéne átalakítani display port ra ! Úgy nezem ezek pont forditva csinálják!
Jó lenne valami megoldás és akkor meg is tartanám! -
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10325 üzenetére
Egyebbként nagyon szeretem ezt a monitort! Nem gond eladom a karit aztán nemtudom még mit veszek! Zavar hogy csak 2gb van a gtx 680 ason! A 4 gb os meg horror!
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10316 üzenetére
Régebbi a monitorom és olvastam előfordult hogy csak Display port kábellal mentek 2560x1600 as felbontásban!
Elvittem haveromhoz és tökéletesen működött nála Dvi vel is!
Neztem Dual DVI DisplayPort atalakítót de sehol sem találok!
Így eladom! -
BullKoxa
őstag
válasz
stranger28 #10291 üzenetére
-
válasz
stranger28 #10277 üzenetére
én eddig abban a hitben éltem, hogy a fogyasztást azért mérik, hogy tudjuk, mennyit fogyaszt a delikvens, összehasonlítva egyéb versenyzőkkel. Te másképp tudod?
otthon meg teljesen mást mérsz mindenképpen, mert kb. az összes alkatrészed más lesz, mint a tesztgépben, beleértve a mérőeszközt is. ha pontos értéket akarsz, akkor otthon is a kártyán mérsz.
#10278: idézet a tesztből: "For this test we measure power consumption of only the graphics card, via PCI-Express power connector(s) and PCI-Express bus slot."
amúgy a számok is arra utalnak, hogy nem maradt ki a PCI-E oldalon felvett áram. -
szasanyi
félisten
válasz
stranger28 #10277 üzenetére
Csak a mihez tartás véget: nem én értetlenkedtem, és 43 évesen egyáltalán nem biztos, hogy veled haverkodnék! Ezen kívül semmi okod ilyen hsz-ra, úgyhogy sztem inkább higgadj le, és gondolkodj el kicsit.
Illem témában azért még nézelődj kicsit - matek szintén mehet, ha úgy érzed -, de mivel nyilvánvalóan érdemi párbeszédet nem tudok folytatni veled, így részemről befejeztem.
-
szasanyi
félisten
válasz
stranger28 #10274 üzenetére
Matek oké? 7970 Lightning fogyasztási adatából kivonod a 7970 fogyasztásánál szereplő értéket, majd abból kiszámold az hány százalékkal több a ref. kártya fogyasztásánál. Csak annyi a lényeg, hogy világos legyen a választáskor: a Lightning gyári órajelekkel mennyivel gyorsabb, és mennyivel fogyaszt többet egy ref. 7970-hez képest. Az, hogy ez aztán kinek mennyire számít - vagy mennyire nem - teljesen szubjektív.
-
válasz
stranger28 #10271 üzenetére
sokkal pontosabb a VGA-n mért érték - sem a többi alkatrész ingadozása, sem a táp hatásfoka nem befolyásolja.
-
szasanyi
félisten
válasz
stranger28 #10271 üzenetére
Ugyanannál a teszt-knfignál csak a VGA változik, kvázi nagyságrendileg (%-osan számolva szintés) csak a VGA teljesítményfelvétele mutatkozik meg. Nem?
SSJmeszes: én sem mondtam olyat, csak ez az "apróság" nem lényegtelen ám, ezért említettem meg. Nem villanyszámla a lényeg hanem az, hogy a kártya teljesítmény többlete jóval nagyobb teljesítmény felvétellel jár együtt! Remélem érted a különbséget.
-
szasanyi
félisten
válasz
stranger28 #10269 üzenetére
-
Löncsi
őstag
válasz
stranger28 #10210 üzenetére
SLI nem skálázódik olyan jól...
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10167 üzenetére
gtx 690 et terveztem!
és még lehet hogy lessz is! Meg extrém tuninghoz sem rossz!
Olvastam másik forumon hogy van aki vett hozzá DP adaptert és azzal jó lett! De nekki a bios kapcsoló átváltásával is jólett csak szaggatott a kép de a felbontás jóvolt!Esetleg bios frissitéssel nem oldható meg szerintetek?
Bár azt sem tudom hogy kell ati kartyan!(#10169) stranger28 :
Biztosra megyek!Kártyával mi legyen kuka?
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10151 üzenetére
Megcsináltam driver sweeper el utána megint fel a driver és ugyan az a helyzet!
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
stranger28 #10151 üzenetére
Még az nem!
Mingyár leszedem valahonnan! -
ÁdiBá
veterán
válasz
stranger28 #10128 üzenetére
Nem rossz.
Nálam is hasonlóan fut. 1.175V 1160/1600 a vége. Tovább nem emeltem a feszültséget mert egyszerűen nem tudtam a CF-et hozzáigazítani.
Meg igazából teljesen felesleges játékok szempontjából.
Minden hasít rajta FullHD-ban. -
MPowerPH
félisten
válasz
stranger28 #10132 üzenetére
VGA-ra leszek igazán kíváncsi. 1300MHz fölötti gpu-t várnék tőle, de tudom, hogy túl nagyok az elváráraim. No meg a 7970 egyébként sem egy benchmark faló szörny.
-
MPowerPH
félisten
válasz
stranger28 #10130 üzenetére
Akkor az nem lesz hátráltató tényező.
-
MPowerPH
félisten
válasz
stranger28 #10128 üzenetére
Biztató. Kíváncsi leszek, meddig jutsz vele. Milyen procival hajtod?
-
MPowerPH
félisten
válasz
stranger28 #10125 üzenetére
Akkor ez estben megkérdezném, mikor állsz neki az OC-nak?
Alapfesz mennyi? Mekkora a maximum feszültség, amit be tudsz neki lőni szoftveresen?
-
válasz
stranger28 #10125 üzenetére
Tuningot nézhetnél majd
-
ÁdiBá
veterán
válasz
stranger28 #10118 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne.
Üdv. a klubban.(#10119) eszakas Én személy szerint semmit nem vettem észre D-Sub illetve DVI/HDMI között.
De ilyen monitoroknál alap hogy digitális csatlakoztatást használunk ha beszélhetek többesszámban. -
eszakas
őstag
válasz
stranger28 #10118 üzenetére
Ezért érdeklődtem hogy a berendelés alatt lévő digitális bemenetek hoznak-e valami pluszt.
-
eszakas
őstag
válasz
stranger28 #10116 üzenetére
Hát még azért nekem a régi VGA csatis LCD monitorom van és DVI-VGA átalakítóval használom a 7950-t azért volt a kérdés
-
válasz
stranger28 #10072 üzenetére
ezt érdemes megnézni, nem teljesen kezdő olvasmány, viszont alapos választ ad a kérdésedre.
-
TTomax
félisten
válasz
stranger28 #1880 üzenetére
Igazából egyébként nem sok sok jelentősége van,mert miután már mindenki megvette a DX11 vgaját kiderült hogy ez is egy halott feature a jelenlegi formájában...
(#1882) radi8tor1
Hááát.... Nekem az éppen megvan eredetiben...lassan két éves játék lesz ... nem nagyon erőltetik egyébként ezt a ficsört az új játékokban... probléma is van vele,meg erőforrás igényes is... -
TTomax
félisten
válasz
stranger28 #1876 üzenetére
Igen a kolléga 24K-ja vs az én alig 9k-m... csakhogy az egy CF...
Insane 4K-t csinál alapon.. amíg neki a Cf 9-et... hááátt.... (és hát az enyém alapórajeles...)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
stranger28 #1858 üzenetére
Én már most kíváncsi vagyok, nem kicsit.
(#1859) radi8tor1: Erre csak annyit, hogy: OMFG. Nincs több kérdésem.
Akkor majd megfertőzöm Szabi790612 fórumtársunkat az előző gondolattal. -
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #1852 üzenetére
A dupla ventisek mind egymásról fogják szívni a meleget... szvsz nem real így, de ha a kolléga álma ez!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1824 üzenetére
Levettem Auto-ról egyszer fel is ment majdnem 100 fokra. Jó az nekem Auto-n
Csak néztem mik azok az artifactok a képernyőn aztán néha felemelte a kártya 100%-ra a ventifordulatot. Hála az égnek van benne biztonsági felülbírálás.
Vizezni nem szeretnék, az nem az én világom. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1821 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, de most tervezem egy hangszigetelt ház vásárlását, arra meg nem tehetek ventit oldalt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
stranger28 #1818 üzenetére
Nálam az R3E lapon elfér a hangkártya is. Erősen gondolkodom ezen a 3 slotos batáron, csak az a fránya meleg bent maradna a házban.
Ja, meg tápot is kéne cserélnem. 850W kevés lenne két ilyen 370W-ot zabáló dögnek -
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #1813 üzenetére
Az .. de akor semmi mas nincs a lapon... es semmi se levrgozik! elbaszott volt akkor is most is az!
-
Cybertrone
veterán
válasz
stranger28 #1813 üzenetére
Az .. de akor semmi mas nincs a lapon... es semmi se levrgozik! elbaszott volt akkor is most is az!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
stranger28 #1789 üzenetére
-
kockaharcos
senior tag
válasz
stranger28 #1781 üzenetére
Majd szerdán kiderül
Cybertrone: Teljes mértékben egyetértek veled.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
stranger28 #1775 üzenetére
Tovabbra sem tunik ertelmes valtasnak reszemre. Az 55ks kartyat moddolom. picit cibalok rajta es kb ott vagyok mint a 140Ks kartyaval? Ez miert is zsir?
Akkor mar dobok melle 20K-t es a 70es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest