- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
subaruwrc #20075 üzenetére
Akkor egy kis csemege!
*****************************************************************************************
Bossi : tudsz feszt állítani a giga kártyádon mert ha nem akkor ott a piros pont........ jobban mondva a gagyibájt olcsósításának az eredményét látod, mivel nem CHIL 8228.as fesz szabályzó van a kártyádon hanem valami gagyi vacak! -
zack
nagyúr
válasz
subaruwrc #20075 üzenetére
Memóriákat is akarom még tesztelni...Ha látok valami érdemlegeset ill részletesebbet F10 lesz (Fraps)..
(#20076) Cole86
A játékélmény nagyon jó eddig.
Más mint az eddigi Tomb-ok, de itt jót tett a változás véleményem szerint.
Biztos van aki visszasírja az előző részek feelingjét, de a sok gondolkodásnak nálam mindig fejfájás lett a vége, és algopyrin.A buta bokszolónak ilyen Tomb kell mint a mostani.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
subaruwrc #11715 üzenetére
Jó, én nem is dupla FPS várok két kártyától.
"cpu-d gondolom azonos órajelű, felbontás, terhelés gondolom ugyanannyi." minden tök ugyan az. 64/64 Strike at Karkand mapon mindig igyekeztem ugyan azt az útvonalat feltérképezni, mert már tudom kívülről, hogy hol és mikor eszi a legjobban a hardvereket! Tehát ez pipa.
Tényleg nem az a baj, hogy nem dupla Fps van két kártyával hidd el nekem.
Engem az zavar, hogy 1 kártyával a min. Fps is több. De a többi mért FPS ről, kb kimerem jelenteni, hogy a másik kártya feleslegessé vált ehhez a játékhoz. Mert valljuk be, tényleg elenyésző 1 ill 2 kártya közt. Legalábbis nálam, valahogy így jött ki megint a dolog. -
Varázslóó
senior tag
válasz
subaruwrc #11603 üzenetére
Igen csukva, de ha nyitva van az se zavarja... megnéztem másik játkban is ez van e...
Doom 3 BFG megnéztem 300Mhz en futattja néha videónál felmegy 925Mhz re utána 300Mhz re vissza 1sec múlva.... 60-62fps el megy így is ez nem baj, de nem jó ez....mert ugye új melad meg ezek akadnak mint a xar
régi 12.8 drivert rakjam vissza ? vagy ez lehet driver hiba ?
ha 3. om driver el is rossz ! -
Pala
veterán
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
subaruwrc #8216 üzenetére
De ne kötekedjünk már, hanem beszélgessünk értelmesen. a 7970 CF ről senki nem akart lebeszélni/sem rám tunkolni, hogy nagyon kell. Én döntöttem így. Azért is vettem CF t mert nem akarok jövőre megint venni karit.. Én úgy érzem ez kiszolgál 2-3 évig.. ha a DX 20 nem érdekel akkor meg végképp.
1080p. De BF3 Online képes eltekerni mind2 karit 80% on. Pálya függő.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
subaruwrc #8211 üzenetére
Jó elnézést mindenkitől. De én abba a csoportba tartozom többnyire, hogy nem veszek zsákbamacskát. Tehát szeretem előtte kipróbálni a dolgokat.. Ez a Future Soldier igen kétséges, hogy elgondolkozzak a vételén. Csak a hiba szemet szúrt.
Viszont BF3 online al játszok. És ott is volt galiba... nem vibrálás, hanem ilyen furcsa fos színű zöld volt az felhők, füstök és robbanások körvonala.
+ Akinek CF je van az bekaphatja a játék készítők szerint, vagy ati szerint.. Majd várnak a hülyék, aztán talán tudnak majd játszani sokkal később egy CF konfigon.. ez is jó.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #8126 üzenetére
Persze, ez így van. Csak akkor nem tudom mi alapján születtek azok a hírek, miszerint ugyan akkora fogyasztás mellett produkálják majd a GHz Edition -ok a jóval magasabb órajelet. Érdekes, nah...
Az a kié a nagyobb dákó meg mindig fontos volt.Emlékezz csak vissza az olyan értelmetlen szörnyekre, mint a 9800GX2 vagy a GTX295, vagy a GTX590.
Egyébként ebből még mindig nem lesz 7990, ki van zárva, hogy össze tudják rakni.mod: nekem még ezt a BIOS-t sem kell felraknom, valamiért nálam kitolódott a CCC limit 2000/2500 -ra, ha jól emléxem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #8118 üzenetére
De, arról volt szó. Számomra ezért is érthetetlen egy kicsit ez a teszt.
Mert azt tudtuk, hogy nem lesz érdemi változás, csak az órajelekben számíthatunk magasabb értékekre. Tulajdonképpen nem csináltak semmi különöset, kihozták azt a modellt, amit már az elején is megcsinálhattak volna, mert mindegyik kártya bírta. Szomorú vagyok ez miatt.
Mondjuk az is beigazolódott, amit mondtam. Egy húzott(akarom mondani órajel kiegyenlítéssel járatott) 7970 már BF3-ban is fej-fej mellett van a GTX-el, máshol meg lazán veri. Sőt, míg a Metro a GTX-el játszhatatlan, addig a 7970-el elviselhető.
-
Löncsi
őstag
válasz
subaruwrc #8118 üzenetére
De ez még csak, nem is "rendes" boost. Van egy 1050Mhz+1.2V profil, és ha nagy a túlterhelés, elkezdi csökkenteni a feszt+teljesítményt.
AMD's mechanism is really basic, in high-performance 3D, the card runs at a single fixed clock speed of 1050 MHz, just like any other AMD card did in the past. Only when AMD's PowerTune algorithm detects an overload situation, it will reduce the clock speed to a fixed value of 1000 MHz, that's it.
-
MPowerPH
félisten
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
subaruwrc #7539 üzenetére
Ez van. Sokan nem értik meg az új generációs Radeonok működését. Régen a tuning abból állt, hogy felhúztad a kártyát, és ha stabil volt 3Dmaki alatt, akkor jó eséllyel stabil mindenhol. A GCN architektúra köré épülő termékek egy nagyon intelligens menedzsmenttel rendelkeznek, így akkor is lefuthat a 3Dmaki, ha nem stabil a tuning. Erre rátesz egy lapáttal az is, hogy a kártya magát reseteli. Egyszerűen régen, ha az órajelváltás túlterhelte a rendszert, akkor kifagyott. Vagy kékhalál, vagy csontra lefagyott minden. Az új Radeonokon ez annyiból áll, hogy a kártya megáll, majd egy speciális reset után ott fojtatja ahol abbahagyta. Ez okozza a kép elcsúszását. Ez egyértelmű jele annak, hogy a tuning nem stabil, csak ez már nem eredményez fagyást.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
subaruwrc #7531 üzenetére
Most ez a menő. De igazuk van a gyártóknak. Ahogy szűkül a VGA-piac úgy próbálják meg egyre komolyabb termékekkel felhívni a figyelmet. Mindenki meg akarja tartani azt a szeletét, amit eddig birtokolnak, de csökkenő eladások mellett lesznek olyanok, akiknek ez nem sikerül.
-
-
keIdor
titán
válasz
subaruwrc #7465 üzenetére
Várjál, azt nem írtam, hogy azon járattam. Nyilván a nálam járt két darabot megnéztem mennyin mennek 1200-at, arról a 20-30 percről beszéltem most csak.
Ellenben többeknek itt a fórumon annyin ment tartósan, arra írtam, hogy ott már erősen hangja is van.
1,1V-on járattam amúgy, 1125MHz-en. Annyi kell a BF3-hoz, hogy legalább egy 2xAA rajta legyen, 1440p-ben. Oda kevés egy darab alapon, húzva jobb a helyzet. Erre a szituációra nekem jobb egy GTX-680 alapon, ugyanezt vagy kicsit jobbat hoz, halkabb állapotban. Meg -50W kb., bár az nem érdekel. -
-
ZozzHUN
addikt
válasz
subaruwrc #7019 üzenetére
Én leginkább a hétköznapi reális körülményeket próbáltam előteremteni. 100% ventivel elég érdekes ezt elképzelni, nem annyira csendes már, főleg DCII esetében (porszívó
)
Azt tudom, hogy Gigabyte susogós hangon bírta a 1.25v 1250/1575öt. Perfect, én annál fogom letenni a voksom ha veszek egyszer
TESCO-Zsömle: Valami légmozgást kénytelen leszel csinálni, különben valami előbb utóbb besül. HDD-ODD-alaplap-SSD-RAM és legfőképpen a táp, hacsak nem vizezel mindent
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
subaruwrc #7019 üzenetére
Mint szakértőt kérdeznélek, hogy szerinted mennyi az a fesz és/vagy freki, amivel elegy a cucc 3 évet, ha vízzel van hűtve?
Mert ha elkészül a projektem, akkor 2015-ig valszeg még takarítani se lesz szétszedve a gép, ugyanis a belső rész közel hermetiksuan el lesz zárva.
2015-ben tervezek újra gépet venni.
-
Tirexi
addikt
válasz
subaruwrc #6458 üzenetére
Lehet kicsit erős túlzás volt ezt az Asus számlájára írnom de mindenki azt Isteníti, hogy Asus így jó, Asus úgy jó, Asus a legjobban tuningolható...
Azért is vettem azt.
Erre tessék semmivel nem jobb mint a Gigabyte vagy a PNY vagy a többi noname vacak.A fesz emelés meg szép és jó dolog de 60%-os venti sebességgel tudtam 80 fok alatt tartani a VGA-t ami valljuk be nem kellemes az emberi fülnek már főleg mióta vissza került mellém a gépház.
Bocs, hogy szidtam a szponzorodat.
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #6157 üzenetére
az nvidia saját fórumán is olvasni GTX680-ról ami TDR hibás bár ha jól tudom a sz@r driver a ludas rengeteg esetben, ez már több mint 1 éves probléma a zöld oldalon...ha holnap is fent lesz a cikk akkor TRUE! várjuk ki a végét, bár az nem olyan oldal tudtommal h ilyennel szórakozzanak, azért ez kicsit morbid főleg olyannak aki legalább egy SLI-t vett! engem az agyvérzés kerülgetne legalábbis...
-
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #6106 üzenetére
a legdurvább h paintbe belépek és csak a kurzort mozgatom és vmi őrült módon dolgozik a vga...
lőttem egy screenshotot h mit mutat az AB ha csak a böngésző fut, youtube-nál nem fut videó mert kezdőoldalon van, csak a böngésző görgetése és az oldalirányú méretezés tolta meg ennyire! -
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #4139 üzenetére
Ne hogy megsertodj mar... Egyszeruen annyi akart lenni hogy ha tobb embert tamogatnanak tobb valamire vLo eredmeny lenne! A megvalositas engem hidegen hagy hisz tudod... a cf meg nalam nem lesz csucson hisz tudod a netezos konfigom nem szeresse a markot! Am facen gratulaltam a kephez, es keep pushing!
Tobbiek:
Szo nelkul is hagyhatnM, mert fogom ha akarom felhivom megdumaljuk kesz pont! Ez itt csak egy formalitas, hogy ne legyen bennetek szalka! -
ÁdiBá
veterán
válasz
subaruwrc #4136 üzenetére
Gondolom arra utalt, hogy a megfelelő eszközökkel a többség feltudná húzni a rendszert eddig.
Bár én ezt kétlem, hiszen azért valamilyen szinten kell hozzá szakértelem, illetve tapasztalat, kapcsolat az ilyen jellegű tuningoláshoz, gépépítéshez.Mellesleg Gratula az eredményhez. Nagyon jól sikerült a dolog.
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #3190 üzenetére
itt jön a képbe, még, hogy a public chip-hez képest mér-e a kód, vagy a gyártási maximumhoz?
mert az ugye köztudott, hogy több cucc van benne mint amennyit aktiválnak, régebben volt szó asszem intel-nél, hogy a letiltott cuccok is bár tiltottak, felveszik a Vss, Vcc-tápfeszeket ugyanúgy mint a többi aktív egység, nem lennék meglepve, ha itt is hasonló szitu lenne, ezért fordulhat elő a 100%nál magasabb érték, illetve az hogy hiába jobb e-szerint egy chip, mégis a "sötét anyag" befolyásolja a tuningot, illetve hogy mennyire melegszik vagy épp nem az adott GPU..simán el tudok képzelni olyan "paritás" tranyókat, vagy akár komplett blokkokat, ami ha nem sikerül üzemeltethetőre, a másik ág ki tudja váltani (vagy ha mindegyik sikerül akkor meg később be lehetne kapcsolni..
), ha az sem sikerült akkor megy egyel kisebb kategba, csökkentett órajellel, magasabb alapfeszen, jobb hűtővel, némi OC-vel a kateghez képset, olcsó nyákon.. stb..
-
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc #3188 üzenetére
az dúrva, akkor az valami félelmetesen antituning példány lehet....
ezek szerint akkor mégis lehet összefüggés a tuningpotenciál meg az asic quality közt nem?minél magasabb annál jobban tuningolható talán? de gondolom itt is vannak kivételek
minél magasabb annál nagyobb a szivárgás és annál jobban melegedik, de pont ezért kap alacsony alapfeszt, másiknál meg forditva
kérdés hogy a tuningpotenciálnak mennyire van köze ezekhez?
-
törölt tag
válasz
subaruwrc #2829 üzenetére
sejtettem előre . hogy gond lesz a 7950-el. amikor az első reviweket megláttam.
Talán pár hónap múlva kihoznak egy rev 2. változatot, de mivel a 7970 ből válagatják ez hiába várom.... Ezek az első 28 nm-esek. csiszolgatnak még rajta, de az sok idő.Ti jobban tudjátok a 69xx sem volt egy izompacsirta a megjelenéskor ahogy benéztem a topicjába, de egy fél év alatt ki csiszolodott.
Szerettem volna kihagyni a 69xx-et, inkább várok hogy a 2500K mellé méltó társat kapjon.
-
jilian
addikt
válasz
subaruwrc #2834 üzenetére
mondjuk nem értem miért szóltad le ennyire.
netán már elfogyasztottál 1et?
akkor egy gtx 580 is "szar"? (mert simán hozza a teljesítményét) neked akko mi a jó?BMW001
Hát a tesztben szereplő Sapphire 7950 OC mindent "visz"
-csöndes
-0.993v -on viszi a 900 MHz -t a ref 1.093v -vel szemben
- a hűtés meg 10 c-vel kevesebb.
mi kell még egy fos "full HD" -ra? -
Busaf
tag
válasz
subaruwrc #2800 üzenetére
Ha egy ilyen kütyüt tennék a PCI-e és a VGA közé (HD 7970), akkor az érezhetően rontaná a sebességet/minőséget pl. játékok alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest