- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz
Szatesz. #10481 üzenetére
Indíts el valamit ami leterheli a cpu-t és a gpu-t is, pl. linx + furmark, vagy egy occt tápteszt esetleg. Ha fagy, kikapcsol, újraindul akkor kevés neki a táp.
Az eredményt majd mondd el mert érdekelne, 7970-est tervezek húzott 2600k mellé és egy 550-es corsair tápom van hozzá.
-
norb55
őstag
válasz
Szatesz. #10326 üzenetére
Mért zavar? Nem veszed észre, hogy 2 vagy 3 giga , se a bitszéleséget .
Kicsit drága a GTX 680 , jó én mondom pont
Én nem bánom , hogy GTX 680 van a gépembe .De ha abból indulunk ki hogy a GTX 690-en 4 giga ram van de 2 gigával tud csak gazdálkodni, akkor a 680-on még elég sok is van
-
stranger28
addikt
válasz
Szatesz. #10330 üzenetére
De akkor miért adod el a hibátlan kártyád? Nem értem. Nyilván a monitor baszakszik veled valamit, pláne, ha írják is fórumon, hogy nem mindig megy nekik se megfelelően.
Láttam már pár dolgot, de ilyet még nem hágtam, hogy only DVI bemenetes monitor nem megy, csak alakítózással, holott ugyanazon a csatlakozón kapja a jelet.
-
stranger28
addikt
válasz
Szatesz. #10328 üzenetére
Miért ne lenne jó? Ha bibi van, akkor az az ASUS sara. Mást veszel -> nincs bibi.
VGA-t nézted másik géppel amúgy?
szerk: Na, most már tényleg nem értelek.
Monitoron csak DVI van, dual-link, hogy menjen a natív. VGA-n szintén van dual-link, de azzal nem jó. Úgyhogy, mivel DP is van a kártyán, azt akarod dual-link DVI-ba alakítani, nem? Azok az átalakítók DP-ből csinálnak DVI kimenetet, tehát neked pont jó, ha nem tévedek. -
-
norb55
őstag
válasz
Szatesz. #10317 üzenetére
Látom az ideg dolgozik nállad is .
Én is így cselekedtem volna a helyedbe, biztos nem szenvednék .ricshard444 szerintem ne lepődj meg , érdekes, de ez nem humbuk, ezt tudom tanusítani , rendszer ugyan az volt, itt már a kártyák erején és hogy melyiknek mi kedvezett jobban . Elismerésem Radeon oldalról
-
pmheros
őstag
válasz
Szatesz. #10155 üzenetére
hamar van még idegeskedni. Az újdonságokkal én is mindig szívok, aztán idővel van megoldás. (Egyébként szép összeállítás a konfigod)
A bios -ban esetleg visszatenni Pci-express beállításait 3.0 -ról 2.0 -ra. Illetve fixálni 100MHz -re a frekit.Érdemes lenne egy közeli ismerősnél kipróbálni, hogy nála is jelentkezik-e ez a dolog.
-
szasanyi
félisten
válasz
Szatesz. #10147 üzenetére
Az NV driver-t leszedted maradéktalanul? Milyen kábellel használod, DVI-D vagy DP? Esetleg a kártya másik csatlakozójában nem próbáltad-e? Így hirtelen más 5letem nincs.
Megjegyzem: én eddig azt tapasztaltam, hogy a rendszer és a következő VGA rendesen működött ha AMD/ATI kártyát cseréltem NV-re, de HA először NV volt bent és ahelyett lett másik, AMD/ATI nálam is mindig adódtak kisebb-nagyobb bajok. Egy idő után nem sz@rakodtam már, hanem új kártya ` Win7 reinstall. Persze tudom, hogy nem csak ez jelethet megoldást és mindenkinél más és más időt, munkát mentést, stb. igényel - ráadásul van aki kimondottan nem is szereti. Csak úgy megjegyeztem. -
Szatesz.
aktív tag
válasz
Szatesz. #10143 üzenetére
Visszaraktam az nvidia karimat és az driver nélkül is belőtte a 2560x1600 at ezt meg berakom és driverrel együtt is csak 1280x800 at tud!
Ez kártya hiba lehet vagy beállítás ?
Régen nem volt Atim és nem várom ezeket!
A legujabb drivert raktam fel 12.8 asat!
Valaki segítsen......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest