- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jones965 #11812 üzenetére
ULPS ki és bekapcsolására van 100X egyszerűbb megoldás
Tessék ide feltettem leszeditek, kicsomagoljátok és elindítani majd bejön egy konzol ablak ahol ki és be lehet kapcsolni!
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
jones965 #9009 üzenetére
Az nem lesz egyenlő a garivesztéssel? Mellesleg én még VGA bios frissítést nem csináltam, nem is nagyon tudom, hogy kell.
Ha tényleg hibás a 2 kártya közül valamelyik akkor ott valami nem kóser..
Az ipon immáron ez lesz a 4 kártya fonákban ami hibás. 4890, 6950, 7970 CUII, És most talán az egyik Sapi 7970 avagy mind2!Rólam van szó, tehát könnyen megesik, hogy mind kettő.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
jones965 #8935 üzenetére
Üdv.
Sajnos ez nem a fő problémámra volt gyógyszer.
A pozitív amit hozott, hogy gyorsabban kapcsol ki a gép. és az AB ban mindig mutatja a hőfokot.. Tehát mindig aktív lényegében.. A csíkozódás továbbra is fent áll.. Amit épp a legnagyobb bajom lenne.. Nem messze vagyok attól, hogy fogom az egész gépet széttöröm és kidobom a kuka mellé. Az ember csak költi, költi a pénzt, de minek..
Mert ha tudnám használni normálisan még jó is lenne. Enyhén szólva beleuntam.. Esetleg van még valami ötleted? Mindenesetre köszönöm az eddigi segítséged.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #5654 üzenetére
Az a +3Mb cache nem sokat nyom a latba, nem látok/láttam különbséget. Láttam az alap pontokat, és ugyan az. De ha gondolod futtass egy 5GHz-s tesztet, én is tolok egyet. Ugyan annyi pontot fogsz látni. Maximum SPI -nél és hasonló programoknál..
Annyi, hogy Te megtudtad a tweak -eket subarutól, én meg nem vagyok ezek birtokában, így dupla a hendikep -em Veled szemben. Igazából nem is vagyunk egy kategóriában, elsődleges célom a léghűtéssel elért eredményeket megfogni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #5640 üzenetére
VGA-k jól mennek, azt én léggel, referencia hűtéssel nem is tudom, és nem is akarom behozni. Na persze a léghűtést azért megfejelem egy kis extrával, mert egyébként nem lenne sok sanszom. Ellenben a procid nagyon gyenge, +100MHz valszeg többet hozhat, mint a GPU béli órajel lemaradás. Kérdés, nálam mennyire lesz majd erős a cpu. Léggel piszok jól ment, igazából hozta, azt amit a Tiéd jeges vízzel. Kérdés LN2 alatt mit tud. Bár már azzal nyerek, ha -50C°-ig behűtöm, akkor 1.53v helyett mehet neki az 1.6v. Ha holnap a magyar posta végre meghozza a csomagot, akkor kiderül.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
jones965 #5482 üzenetére
Ha CCC-be a +20% nincs rajta akkor AB-be hiába mutatja 20%-on az valójába 0%-on van, mert csak a CCC képes ezt állítani.
De próbáld ki pl 1200/1600-on indíts egy furmarkot úgy hogy csak AB-vel van feltolva 20%-ra és monitorozd az órajelet. Kíváncsi vagyok nálad állítja-e mer nálam csak a ccc powertune műkszik.
Még alap órajelen is vissza veszi ha ha 0%-on van.
-
ffodi
veterán
válasz
jones965 #2185 üzenetére
Világos, az alaperedménynél látszik, hogy nem volt, mert kb. nekem is ennyi jön ki alapon, de a tuning eredmény furcsa volt elsőre.
Olyan magas feszen nálam már nem bírja a gyári hűtő 100%-on 23 fokos szobában.
Egyébként azt én is észrevettem, hogy a 3dm11 ha lemegy, akkor a vantage nem biztos, az sokszor a második teszt elején száll el.
gombcomp:
Az első pár eredményem nekem is alap tess.-el volt, aztán próbaképp kikapcsoltam, és rájöttem a turpisságra.
-
-
Góliát
őstag
válasz
jones965 #1584 üzenetére
Középárfolyamon ami most 306, egyértelmű, hogy magyarországból körűlményesebb lenne, de én nem ezt írtam. A postaköltség nekem 4 euro. Reggel még 520 euro volt a kártya, nem semmi. A garancia nekem így jobb lenne, de ........
Tehát nekem 520 euróból meglenne a kártya ami ugye 160 ropi.Vagy tévedek? -
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #782 üzenetére
Megtarthatod az ánuszt... Jó nekem a zafír is
De amúgy nem várok rá, eljön annak is az ideje, addig még itt van a 2 téglám nyúzom azokat!
De ha már kiadtál egy átlag ember 2 havi fizetését egy ilyenre írjál valamit róla mester! Belöksz ide 2 képet, oszt mi meg vergődünk kétségek közt... nem ferPetyyyyy:
Minek kellet volna megvárni? 580-nál sem nyűgözött le a nagy bálna... 2 kártyás rendszereknél meg egyenesen kitakarja az egész lapot... szvsz nincs gond ezzel a ref hűtéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest