- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Gerisz #38197 üzenetére
Nekem is van anomáliám, igaz nem ilyen bántó. Ugrik egyet a kép néha, olyan mintha megjelenítene egy sort az aktuális ablak felett feketével, de pillanat alatt lejátszódik és minden megy tovább. Naponta 2-3 alkalommal, jellemzően csak Opera használatával.
A rendszer talán 2 hónapos lehet, úgyhogy betudom browser bugnak. -
-
HSM
félisten
válasz
Gerisz #32792 üzenetére
Pontosan. Emlékszem, nekem a CF egy képkockányi extra lagja 30-50FPS között (20-25ms) mellett már nagyon rossz volt több játék is, alig tudtam célozni, tiszta gumikötél effekt volt. Persze, nyilván az is benne volt, hogy mihez szoktam hozzá.
(#32793) Motion_Blur: Az is jó. Én 104-edik lettem.
-
HSM
félisten
válasz
Gerisz #32789 üzenetére
Nektek mennyi? Nekem 15 próbálkozásból ~250ms jött ki. Ha jobban belegondolok, azért ehhez képest és beleszámolva, hogy ebben már benne volt a megjelenítésem input lagja (0-16ms között), meg annak az ideje, mire lenyomtam az egérgombot, tehát nemcsak a reakcióidőm, akkor máris kezd világossá válni, hogy simán számíthatnak 20ms-ok is...
-
dergander
addikt
válasz
Gerisz #31096 üzenetére
Nem arról van szó h nem veszi vissza hanem hogy 146wattba,beleférek 3Dmark alatt úgy hogy az órajel 1000Mhz a VRam pedig 1500,a 6xxx szériához képest igencsak furcsa eme kis felvétel.
Csak most vettem észre mikor a VBE nevü progival szerkeszgettem,úgy gondoltam hogy legalább 300wattot kajol meg terhelés alatt -
haddent
addikt
válasz
Gerisz #28656 üzenetére
Nem is egyszer. Ki kell szedni az összes csavart. Ezek pedig:
- 4db nagy, rugófeszített a GPU körül hátulról (ez tartja a bordát)
- 7db (ha jól számolom) kissebb fekete csavar a hátulján ugyanúgy
- 4db (2x2) csavar a PCI keret külső részénél (azokat kell, amig a nagy, merevítő fekete bordába csavarodnak bele, nem a DVI meg stb.. merevítőcsavarját. 1pár horizontális, 1 per vertikális elhelyezkedésben van)Ha ezt mind kiszedted valóban, akkor viszont feszítsd csak szépen, lejön az.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Gerisz #11641 üzenetére
Ezek szerint mindketten elégedettek vagyunk.
Apropó, itt az alap 2D órajel 300/150? Anno két VGA esetén le kellett választanom mindig a második monitort (LCD TV), ha azt akartam, hogy használaton kívül ne tekerjen közepes órajelen a GTX 570. Itt viszont mintha mindkét megjelenítő esetében 2D-nél 300/150-en menne a VGA. Igaz, itt egy HDMI-t és egy DVI/D-SUB-ot használok.
-
Vigneau
félisten
válasz
Gerisz #11624 üzenetére
Én tegnap este voltam így a Sapphire HD 7950-emmel. Meglepődtem, hogy eddig igen halk a kártya, még a végén nem kell rajta hűtőt cserélnem. Kíváncsi leszek, 24/7 tuningban mit tudok majd kihozni belőle. Nézelődök feszültségek és frekvenciák terén, mire lehet számítani.
-
peterm711
aktív tag
-
-
peterm711
aktív tag
válasz
Gerisz #10002 üzenetére
Nem pont igy működik ahogy mondod. Az összes gyártónál előfordul tuningos és kevésbé tuningos példány. Attól, hogy te kifogtál egy antituningos msi-t az nem azt jelenti, hogy az összes msi kártya szar. Én kártyám gond nélkül vitte ref hűtővel az 1200 mhz-et, és most vizzel súrolja az 1300 mhz-et!!
-
szasanyi
félisten
Picit drágábban, de tessék itt van! Referencia kártya, fekete nyák, 3 év garancia. Nem tudom mi a bajod az MSI-vel, nekem több is volt (most is van egy), de én csak jót mondhatok róla - ráadásul a ref esetében mind ugyanolyan.
MOD - ja, és ott a kiszállítás költsége 0 azaz nulla HUF!
-
szasanyi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest