- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
-
HANDO88
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #50194 üzenetére
Nektek műxik? A Battlefieldel lehetetlen játszani ha aktiv. 2-3 fps. Pedig eleinte jól működött.
-
HANDO88
senior tag
Van egy nagyon amatőr kérdésem, mentségemre szóljon hogy eddig sohasem érdekelt.
:
Hogy lehet megnézni hogy az eredeti gyári bios van-e a kártyán?
-
HANDO88
senior tag
válasz
ujlakany1993 #49778 üzenetére
Megpróbáltam,nem reagál rá. Szóval hiába állÍtom manuálisan a CCC-ben ,semmi. AIDA-val is monitorozom de nem foglalkozik az állÍtással.
-
HANDO88
senior tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis problémám,megköszönném ha tudna valaki tanácsot adni.
Áv elején vettem használtan egy MSI R7870 TWIN FROZR OC karit.Beüzemelés után kicsit hangosnak találtam de gondoltam ez ilyen. De most mikor megjöttek ezek a meleg napok akkor bizony még jobban megnőtt a kari hangja.Elviselhetetlen. Gondolom korábban is csak a jól szellőző házamnak köszönhettem hogy nem ordÍtott,most ordÍt. Játékok alatt mindenáron 50-55 fok körül akarja tartani a kártya hőfokát, ami sikerül is neki de 4500-as venti fordulattal.Gondolhatjátok. Én nem piszkáltam és az előző tulaj sem az ő bevallása szerint. Miért bolond a feje? Mehet vissza gariba?
A tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest