Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
Sziasztok
Beraktam a gépbe a videókártyámat (MSI 7870) bedugtam egy 6 tűs csatlakozót 1. kérdés elég egy vagy mégeggyet bele kell dugni ? A 2. probléma az az hogy ha a videókártyába dugtam a HDMI-t akkor nem adott jelet a monitorra csak ha az alaplapba dugtam. 3. Az baj-e hogy az előző videókártyám (HD5670) driverét nem töröltem le ? 4 A windows 8 alapból nem ismerte fel a kártyát. 5.Az új driver telepítésénél irta hogy hardver keresése majd függőlegesen egy pillanatra színesen becsikozódott a kép majd jött a vin 8 szokásos kék szomorú smile-s hibaüzenete.
Légyszi segítsetek SOS.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest