- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
HANDO88 #50432 üzenetére
mire gondolsz ???
ebben a tesztben is látszik hogy játék-tehelés alatt az msi-nek a legmagasabb a hőfoka viszont annak a legcsendesebb a hűtése,sztem a 75 fok az teljesen jó érték úgy hogy nincs hangja a karinak ( nálam is igy van a msi r9 270x gaming-gal),azért irtam neki hogy rakjon fel egy hwinfo képet mert abban látni ha valami nincs rendeben
(#50434) HANDO88
én ilyet nem tapasztaltam pedig má 1 éves a kártyám -
-
HSM
félisten
válasz
HANDO88 #50176 üzenetére
Elég sok cuccom gariztattam már náluk, és teljesen jók a tapasztalataim. Ugyan előfordul, hogy őket is szivatja pl. a nagyker/gyártó szervíze (pl. javítottként ugyanúgy visszajött többször egy cuccom úgy, hogy hozzá se nyúltak) de erről nyilván nem ők tehetnek.
Viszont sajnos tényleg ki vagy szolgáltatva a javító szervíz jóindulatának a gariztatásnál, ezzel nem lehet mit csinálni sajnos....
-
HSM
félisten
válasz
HANDO88 #50174 üzenetére
Nekem is volt ilyen 7870-em, de szerintem ez simán egy szériahibájuk volt. Egyszercsak minden jel nélkül nálam felcsapta hőfoktól függetlenül 4400-as fordulatra, teljesen véletlenszerűen, aztán egy idő után vissza. Ha jól emlékszem, a %-on sem látszott, csak a fordulatszámon. Én 3 napon belüli csere lehetőségével éltem.
-
CirrMee
addikt
válasz
HANDO88 #50171 üzenetére
Így elsőre passz, ismerni kellene a körülményeket is, pl hogy miért van rá gyanú, aztán ott van az a tény is, hogy gyakorlatilag ugyanarról a kártyáról van szó, ugyanazzal a hűtővel. Amúgy mi baja a vezérlésnek...? Illetve a GPU-z adat alapján azonosított BIOS (-hoz tartozó verzió) azonos e azzal, amit elviekben megvettél...?
-
szika87
aktív tag
válasz
HANDO88 #49805 üzenetére
Pontosan ezt akartam megkérdezni hogy az egyik tápcsatin van 6+2-es és hogy lehet ott jön ki hogy pont nem kap elég kraftot a kártya és ezt akartam kipróbálni hogy molex átalakítóval adom neki,viszont nincs itthon ilyen kábelem,ezért ezt ma már nem fogom tudni kipróbálni.
De létezhet hogy ez okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged