- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
->Raizen<- #15131 üzenetére
Igen látom, szerintem benevezek akkor egy ilyen tápra mindenképpen ahogy tehetem, köszönöm a segítségeteket.Még egy észrevételem van,de azt nem tudtam hova tenni,Több játékban és videokártya tesztelő programban is, valamely textúrák bugosan jellenek meg vagy nem is tudom.A legdurvább a Dirt Showdownba volt amikor bekapcsoltam az Ambient occlusion nevű beállítást akkor jött be az hogy ilyen kis téglalap alakú kockák jelentek meg a talajon például, aztán egyszer csak az is megjavult,de valamikor előjön magától szóval nem is értem.
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<- #15124 üzenetére
Nekem se túl gyakran csinálta, tényleg pár alkalommal, de nálam egyértelműen nem hardveres hiba volt..
-
RMZ250
senior tag
válasz
->Raizen<- #15103 üzenetére
Szerinted azért teljesít gyengén a karija mert szar a tápja? Semmilyen 600W-os táp nem lehet olyan szar, hogy ne vinné ezt a vga-t.
Lehet egy újabb BS -t produkáló darab. -
ADEEE92
csendes tag
válasz
->Raizen<- #15103 üzenetére
Ezt találtam a tápról http://shop.lunir.hu/Public/Product.aspx?p=111
-
Nomad-85
csendes tag
válasz
->Raizen<- #15095 üzenetére
érdekes eredmények.. én azt vettem észre hogy aránylag "kicsi" gpu tuningnál eléggé megugrik 3dmark 11 alatt a pont... neked a 8186 pont 1260-as gpu-val lett meg... nekem 1150-el lett 7700 környéke.. szóval azthiszem az én kártyám is jól teljesít.. bár nekem sajna memória terén nem enged annyit, mint neked... :szerk.:
jah és a tiéd 7870 -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14985 üzenetére
VirtualBox.
A jatekok amiket probalsz jatszani, azok 16/32bit-re lettek irva szerintem. A 64bit-es rendszered nem kezeli a 16bit-et, csak a 32-t. Szerintem
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14983 üzenetére
Win xp compatibility mode?
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #14978 üzenetére
Lehet [moderálva],hogy most [moderálva] ki veled a WF-as amiért pár napja megszívattad.
Kulturáltabban, ha kérhetem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #14947 üzenetére
Éppen ez az,erre akarok rávilágítani már egy ideje! Ezt kellene megoldani! Nem is lenne probléma!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14943 üzenetére
hoppá
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #14935 üzenetére
Én bármilyen gyártó 7850/7870-e mellé beírom a gugliba, hogy black screen kiad egy csomó találatot. Nem csak az alapján kell ítélni, hogy ide beírtak kb 6 hibás Sapphire-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14938 üzenetére
igen, ezt sokan mondták. még a BC2-es korszakban
de ma pl visszaraktam, és nincs BS..... akkor?nem, sajnos nincs mód másik gépben való letesztelésre. és a gari sem olyan egyszerű. PH-s cumó... de ebbe nem enjünk bele inkább
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #14911 üzenetére
+1
bár sima használat mellett ki kell jönnie a hibának
én mindig 3dmarkolok először, ott ha kiéltem magam,akkor BF3, és ha ott nem dob hibát, akkor valszeg máshol sem fog
mielőtt a CF-et beüzemeltem, egyesével kiteszteltem melyik mit bír, majd bepöccintettem a másodikat, és tudtam a határokat,hogy az egyik akár 1220-on is mehet, míg a másik talán 1200-on, így a 1175-öt láttam jónak, be is vállt, annyin ment szinte végig, volt hogy 1150, de nagy átlag 1175, bizony hozott a konyhára
szerk:
Darky@-nak igaza van a 8 napos teszteléssel, én is küldtem vissza VGA-t, mert elégedetlen voltam, és az nem 60-70k volt, hanem 110k
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #14908 üzenetére
Ez nem megoldás!! Nem azért veszel egy 60-70k-s kártyát hogy 8 napig teszteld fagy e vagy sem,hibás e vagy sem! Komolyan van rá indok, hogy az ember inkább megvárja a 8xxx szériát.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #14906 üzenetére
Csak azt nem értem hogy ha az ember bemegy a szaküzletbe és leadja a kártyát garancia érvényesítés miatt, elmondja hogy terhelés alatt és nem szintetikus tesztek alatt ami 5 perc alatt lefut,hanem játékok alatt fagy ki a kártya,ill jelentkezik a "bs" akkor miért nem tudják úgy letesztelni a kártyát. 1-2 hónapig oda van,mert sok a hibás termék,és annyit nyögnek hogy 3dmarkt alatt nem jelentkezett semmi. De könyörgöm... el lett mondva hogy játékok alatt rögtön előjön!!!
A pénzt persze rögtön el tudták érte venni! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14903 üzenetére
A sapphire eléggé elásta most magát amúgy ezzel. A 6xxx kártyáknál a gigabytenak sikerült ilyen kretén gyártási sorozathibákat összehoznia, most a sapphire rontja a saját hírét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14896 üzenetére
Ne úgy képzeld el,hogy véletlen 1000 rossz kondi került a kártyáka ide-oda. Linkeltem már párszor ezt ide: [link]
"After tearing their hair looking for a specific link between certain hardware combinations, the AMD engineers ended up working out what the problem was a few days ago. It was a problem to which they had already found a solution… six months ago on launch of the Radeon HD 7870!
During pre-production of the Radeon HD 7870 and probably on the first lots, AMD noted a little reliability issue on some cards, less than 1% of them according to the company. The GPU electrical signal could at times, depending on the environment, be rather noisy on these samples, resulting in a crash.
The problem was linked to some small ceramic capacitors from certain manufacturers, the quality on some samples of which was probably insufficient. AMD thus informed all manufacturers and specified which lots of components were leading to the problem. The problem was thus stopped in time. At least that’s what AMD thought. The company was therefore somewhat surprised to find that the issue was appearing on the recent store sample that we sent them. "
Az AMD tudott a hibáról, hogy bizonyos kondikkal zajos lehet a kártyán a jel, emiatt crashel, szólt is a gyártóknak, csak épp páran elfelejtették követni a specifikációkat. Mostmár szerintem az összes gyártó leállt a hibás alkatrészek használatával, de forgalomban még akadhat bőven, lásd a decemberi sapphire 7850 termést.
Szerencsére engem elkerült a BS. MSI rulez
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14900 üzenetére
CS1.6 alá azért már illene az IGP-t használni
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14878 üzenetére
kigondolta volna hogy a procid is a legjobb
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14873 üzenetére
Á dehogy.
Tök hihető teszt
Látható is, hogy az E8400 jobban kihajt egy 7970-et mint az I7 3770KViccet félretéve, szerintem egy C2D és egy 7850 elviszi a FC3-at high beállításokkal simán. Sőt a mai programok nagy részében nem kell szégyenkeznie, kicsit lemarad a 4 magosok mögött, de simán használható.
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #14816 üzenetére
Gondolom amíg próbáltad mennyit bír tuningolva soha nem fagyott ki egy játék se... mert amit leírtam nekem akkor történt.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
+1
pedig én már megkínáltam minden földi jóval
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hajrá!
-
plekk
tag
válasz
->Raizen<- #14783 üzenetére
Igen de nemcsak az volt a gond hanem a ventik száma sem elég ezek szerint mivel nagyon bennreked a hő a házban.
Előlapot levettem benyujtottam a kezem közvetlenül utána és bizony éreztem hogy szauna van.
Ja és másik dolog hogy elöl amit LED es ventinek neveznek na az nem ledes és ráadásul kibaszott lassú és nem PWM es.
Tehát azt kell hogy mondjam hogy nem egy HD7870 nek valo a házam. -
Kroni1
veterán
válasz
->Raizen<- #14761 üzenetére
Értem köszi! Kár, pedig gyönyörű képe van AA mellett! Nem vagyok ferrari fan, de a történelmi pályák és autók miatt nagyon tetszik, az irányitása is valóban jó!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14735 üzenetére
ezt keresd a neten a BC2 fórumokban
átállítottam pár dolgot az MSI-n belül és voilá. működik (kop-kop) -
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14735 üzenetére
Neked tudjuk hogy különc kártyád van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14728 üzenetére
eskü nem értem....
menet közben fekete, játék közben? hol/hogy is kell elképzelnem ezt a hibajelenséget?
(#14727) zserbox
nini, felébredt a helyi mókaficek is -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14725 üzenetére
hol is kéne látnom a sapphire 7870 GHz-emnél fekete képernyőt? lemaradtam egy kottát
-
zolisx4
őstag
válasz
->Raizen<- #14670 üzenetére
Aha vágom ,na kíváncsi leszek hogy nálam elő jön e ,vagy nem ,kár hogy nincs teszt rá amivel elő lehet idézni.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14660 üzenetére
Így van az 1,4 volt nem ritka TC melett,ami egyébként indokolatlan,mert jóval alacsonyabb feszel is elmegy a bull. A visherákban már javítva lett ez a dolog.
( #14661 ) BRIKLY: Nem de ennél a helyzetnél ez is fenn állhat.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14657 üzenetére
Nem biztos sajnos. Annak a lapnak nagyon gyenge a vrm-je. Ar asszony gépébe is ilyen lapot tettem,és már a 6100 alatt is csinált hasonlót. Le kellett tiltani a turboCore-t,hogy realizálódjon a helyzet,mert a TC elég nagy feszeket ad a procinak,és ekkor túlmelegszik.Nem a legjobb lap erős bullok alá.
-
Entladen
csendes tag
válasz
->Raizen<- #14652 üzenetére
Nyolcszori telepítés után asszem már egy pár driver próbán átestem....
Most nem vagyok otthon így nem tudom megnézni konkrétan melyik van fent...de elméletileg a legújabb.
Viszont a bétát még nem próbáltam... -
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14584 üzenetére
Ez erős túlzás,amit kértünk,azt nem teljesítetted.
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #14632 üzenetére
Eddig is az volt
Ezután is az marad
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #14608 üzenetére
Írd be a konzolba, hogy com_maxfps 250 (vagy bármilyen számot a 250 helyére, amit korlátnak akarsz). De sok szeró nem tolerálja, ha nagyon magas az FPS limit. Még a 250 miatt is sok helyről kidobna.
-
Size83
csendes tag
válasz
->Raizen<- #14608 üzenetére
Keress google-ben a "modern warfare 3 fps unlocker" kifejezésre és találsz erre programot.
(Nem akartam idelinkelni.)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14587 üzenetére
Most újabban a 7850 sapphire-ok tünnek fel itt a fórumban ezzel a hibával.
-
Size83
csendes tag
válasz
->Raizen<- #14587 üzenetére
Black screen hiba nem azt takarja hogy nem kel fel a gép alvó állapotból?
Mert itt valahol arra panaszkodtak 7850-ek esetében...
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14547 üzenetére
Khm Khm..... nem kell csodát várni tőle de van olyan ebbe az árba még a HAF-odat is porba nyomja hűtésbe csak hát ez coolermaster
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14462 üzenetére
Olyan hűvös a kártyád mint az enyém Twin Turbo II-essel, nem semmi, valamit nagyon tudhat az a VGA.
odorgg:
Vigyázz, mert a hűtő súlya le fogja húzni a nyákot és baj is lehet belőle. Valamivel támaszd ki a végét legalább (én cellux-os gurigát használtam 6870x2-nél, de létezik Scythe tartóka is)
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #14464 üzenetére
Tényleg mint az oviban!
Nekem van igazam...nem nem...nekem van igazam! ejha!
Annyit azért hozzá tennék hogy az MSI ab-ben megtalálható az rpm monitorozási opció. Hirtelen nem emlékszem a 3-ik vagy a 4-ik opció a sorban! -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14469 üzenetére
én egyet se lehet az a baj
, szerintem az elején csak szimplán fel akartál vágni hogy milyen fasza hűtésed van csak hát aztán szarul sült el a dolog most meg próbálod menteni magad.
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14462 üzenetére
hát máris 57°C van aranyapám
az kerek 7-el több mint az 50, már megvan a matek szigorlatom szal biztosan állítom ezt neked.
de a furmark és RPM venti kiírás nem megy neked még -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14453 üzenetére
háááá még mindig nem jön az a fránya furmark na mindegy is.
biztos neked van igazad és mi tudunk vmit rosszul hát légy boldog ezzel a csoda kártyáddal, de mást ne hülyíts. -
miresz
veterán
válasz
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
"A hamis vádaskodást befejezheted mert én nem használok több accot! És ezt bárki bármikor le tudja ellenőrízni!"
Hát persze, hogy nem
Tudod kit nézzél hülyének
És most tegyük fel, hogy ez egyetlen valamirevaló mérésed az a hitman-es, és ott ugye alulfeszelve, 1000mhz-en volt 47-48 fokos a kártya.
Szóval szerinted lehetséges-e (még józan paraszti ésszel is belegondolva), hogy plusz 100mhz-es magórajel illetve jóval magasabb magfeszültség mellett mindössze 2-3 fokot melegedik a GPU ugyanolyan terhelést feltételezve?Valahogy én ezt kötve hiszem
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14444 üzenetére
Akkor igazold a fenti állításodat egy ugyanilyen teszttel kérlek: Hitman, 1250mhz GPU,1,3volt legalább 15perc játék 99%-os leterheltség.
-----------------------------------
Kivettem az élét[ Módosította: stevve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14444 üzenetére
Duma.
Csinálj alapfeszen, alapórajellel ugyanilyen alapon egy FC3 tesztet. Vagy bf3-at vagy tök mind1 hogy mit.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14441 üzenetére
Jézusom....mi nem ezt kértük
Te azt állítottad hogy a kártyád alapórajelen alapfeszültséggel se lépi át a 60 fokot, de még az 50-et se nagyon terhelés alatt.
Erre bedobsz egy alulfeszelt, -100mhz-es tesztet
Gratulálok megintcsak.
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14415 üzenetére
én lezártam a témát és kérlek tartsd magad ahhoz amit az előző hozzászolásomban írtam.
vagy kép vagy semmi ebben a témában[ Módosította: stevve ]
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14404 üzenetére
szerintem akkor vagy egy olyan tesztet linkelj a topikba amit kértünk vagy inkább meg se szólalj itt mert csak növeled a feszkót amire senkinek sincs szüksége.
-
belinho
senior tag
válasz
->Raizen<- #14375 üzenetére
Nem kéne hülyeségeket irkálni, meg linkelni, és akkor senki se szólna be!
Semmit nem látok a képen, mióta fut a teszt, milyen beállításokkal, ilyen pillanatképet én is tudok lőni, vagy mentés után betöltés és egyből printscreen, mintha 1 órája játszanék, közbe meg nem!Csinálj egy furmark tesztet, amin látszik a hőmérséklet görbe, és az eltelt idő, ja vagy úgy már nem 48fok a kártya terhelve!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14367 üzenetére
En keszseggel elhiszek mindent, hitmant nem jatszom mar azt tudom, hogy a hoteles palyan ahol szakad az eso az sokkal jobban meghajtotta a kartyat mint a heaven. Ugyanigy az fc3 is.
Mondjuk ez 1200/1450-re igaz, 1100/1300-on meg leszabalyzott ventikkel sem igen megy el 70 fokig a fc3. -
zserbox
őstag
válasz
na mi lesz megkapjuk amit kérünk vagy nem?
leírom még 1x összeszedve félkövérrel kiemelve a lényeget hogy ha szövegértési problémákkal küzdesz akkor is menyjen.
tesztprogram: Furmark mondjuk HD felbontás így mellé fér még a gpu-z képe is.
teszt ideje 15 perc
amiket monitorozni kell:
hőfokok ezekből a max érték kiiratása a gpu-z-vel
ventillátor fordulatszám RPM!!!!!!!!!
órajelek
szoba hőfok bemondásra lehetőleg ne a kertbe teszteljmind1 lenne hogy 50°C vagy 70°C csak te állítasz vmit és nem tudod alátámasztani
ha pedig alátud akkor hajrá és örülni fogunk neki hidd el. -
belinho
senior tag
válasz
->Raizen<- #14349 üzenetére
Ez egy pillanatkép, erről nem mondod meg, hogy egy órája, vagy kb 1 perce fut a teszt!
-
zserbox
őstag
válasz
ventilátor RPM-ben?
szóba hőfok?
mnennyi időt ment mert így kezdődik a játék szal ez lehetett akár kemény 5 sec-es teszt is
elég lesz egy furmark is főleg hogy szted az nem fűt. -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14358 üzenetére
Akkor ennyit arrol hogy 70 fokos 1250 mhz-en jatek alatt hangtalanul?
-
and1ao
őstag
válasz
tessék itt az hőn szeretett unegine-ed is
csak kifutottam a szerkből
jah és kedves "nagytudású" barátom tessék szépen beállítani hogy raster 3D-be nyomja a számokat az AB mert olvashatatlan
de ha még mindig itt kötekedsz még meg is húzom neked
egyébként a kártya
-
zserbox
őstag
válasz
figyelj lehet nem mindenki hülye hanem talán te.
igen a furmark hardveresen védett már mégis jobban fűt mint a heaven, na hoppmás:
nekem miért lehet hogy a legújabb Gpu-z az én sapphire 7850Oc-mnél nem ír csak 1 hőfokot.vram-ot nem is -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14353 üzenetére
Sok a duma, lődd azt a képet
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #14347 üzenetére
Majd egy ilyet mutass már légyszi
kötve hiszem hogy jobb lenne a WF3-ad
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14353 üzenetére
a te teszted kell nem a szomszéd jóskáé.linkelgetni mindenki tud.
-
zserbox
őstag
válasz
hogy jön ide 7970?
a te gigabyte 7870-edről van szó.
2012 azért csak tudnék vmi jobb képet feltölteni az előbb írt adatokkal, amit linkelgetsz azt már láttam de semmit nem mutat mert pont a gpu terheltség olvashatatlan valamint %-ba van a venti ami meg lófaszra se jó,hány RPM 500 vagy 5000? a % elég relatív.hát a heavenél van kicsit izzasztóbb is. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14342 üzenetére
Ne a Heavent mutogassad itt, tegyél be szépen egy FC3-at és egy bő fél órás játék után csinálj egy screenshotot kérlek. Jah és pls legyenek olvashatóak a számok, mert amit itt mutogattál az gyk egy paca
-
zserbox
őstag
válasz
ezen már bocs de nem sok minden látszik lehet az én szemem rossz de ez rohad pixeles.
gpu-z kéne és vmi olyan ami meg is izzasztja rendesen.valamint egy szoba hőfok se árt ha korrekt akarsz lenni. -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #14347 üzenetére
várjuk a képmentést amin látszik hogy maxon van terhelve látszik a venti fordulatszám(nem % hanem RPM) valamint az órajelek és a hőmérsékletek, mert így ez csak mese
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14342 üzenetére
Nyomj egy afterburner log-ot alapon hogy lassuk hibas-e a hutese.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14320 üzenetére
Te irtad hogy 1250mhz-en majdnem 70 fokos. Kerdeses hogy hany szazalekon volt kozben a venti.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
->Raizen<- #14326 üzenetére
Windforce 3 mint legjobb? Viccnek is rossz.
Lehet, hogy az ilyen kisfogyasztású/hűvös karikat le tudja hűteni, viszont haver szenved már egy ideje a GTX470-esével amit a csodálatos 3 ventis windforce nem alig tud 100fok alatt tartani
nyáron rendszeresen túl is melegszik.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #14326 üzenetére
és a ráadás, ref 680 nem egy hangos kártya, de a 7970 wf3 olyan halk volt utána,hogy levettem a gépház oldalát,hogy megy-e mind3 venti a kártyán
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #14324 üzenetére
Enyém is 27 fokos idle-ben, most a gyári ventiprofilt használom, 47%-ig kúszig fel a ventifordulat, és 63-65 fokos 1220/1450 1.219V
Darky@:
A te hűtésed szerintem jobb, legalábbis én azt tapasztaltam, mikor a HD7970 Windforce 3 volt tulajdonomban, 55 fok körül megállt gyári vezérléssel, 45-50% volt a max ventifordulat, és ugye 1000MHz-en ment a 7970 -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Bocs de ez a 48lap fok tenyleg nem hiheto. Ez a game volt pont az, ahol egyszer csak felfigyeltem ra, hogy nahat sokkal jobban porog a venti mint szokott eddig barmikor.
Konkretan a hotelbe belopakodos palyan tunt fel, es masok is irtak, hogy ez a jatek ad a ventiknek rendesen. -
belinho
senior tag
válasz
"Hitman absolution alatt max 48 fok a kártya"
A gép gondolom kint van az udvaron! -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14318 üzenetére
Es akkor nem is tudod hany szazalekon teker majdnem 70 fokosan?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14302 üzenetére
Nyomd be a FC3-at vagy az uj Hitmant sokkal jobban befutenek mint a heaven. Utobbi alatt nekem kb. 60 fokig ment fel szep csendes volt, az emlitett jatekok alatt mar rendesen elkezdett dolgozni a venti.
Speed(R)
Tok igazad van, en is ugy hasznalom, hogy 50% felett hangosabb a venti, belottem, hogy max 49% legyen. Igy megeshet hogy felmegy kicsivel 70 fole, de az abszolut nem sok, es total csend van. -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #14302 üzenetére
Venti sebesseget is mondj neki.
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #14238 üzenetére
Csak teszteltem, mert végre van egy olyan rendszerem amin élvezhetek minden játékot szinte a teljes pompájában.
Mondjuk ha a HD8750/70 3GB és a HD8950/70 4GB lesz, akkor elgondolkodok a cserén. Lehet bezöldülök ha kell. -
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #14201 üzenetére
Az lesz
Dell U2312 az álmom
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14166 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14162 üzenetére
szia darky@... (Y)
jaja...
de már azon a korszakon is túlvagyok -
Tomix24
addikt
válasz
->Raizen<- #13950 üzenetére
Az új driver(béta 11) még javít ezen.
-
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #13797 üzenetére
Ezt a tesztet csak úgy kell lefuttatni, hogy átnyomom a pöttyöt a FHD felbontásra és kész? Mást nem kell állítani? Megnézném mennyit mérek én a GTX660-nal a társkártyákhoz képest
-
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #13797 üzenetére
az szép
most nézem hogy asus gpu tweak-be +50% powetunet lehet adni -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #13791 üzenetére
érdekes lefutattam 1250-es gpu órajellel és kevesebbet adott 200-al, mint az 1200-es
valamiért a loading time-om 3x annyi volt azért kaptam másodszorra kevesebbet amúgy mindenbe több -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #13788 üzenetére
töltöm is
sapphire 7850 dual-x oc mehet is 1200/1400-ba -
xeontoth
csendes tag
válasz
->Raizen<- #13785 üzenetére
érdekes mert nekem azzal a biossal nem tudom huzni a voltot :S
-
xeontoth
csendes tag
válasz
->Raizen<- #13777 üzenetére
Nekem alap feszen 1150 / 1450 re megy fel max. Neked melyik bios van rajta?
-
xrvman
őstag
válasz
->Raizen<- #13505 üzenetére
Repsol600 is
Azt vettem észre, ha a monitor az IGPU ra van dugva, akkor a post képernyő nem jelenik meg, sőt ha biosba megyek az se látszódik.
Csak abban az esetben látszódik a post képernyő, ha IGP re van téve a biosban. Van valami más megoldás?
Jelen pillanatban a VGAra van dugva a monitor és auton van a biosban az IGPU.VGA leállás azonnal van? Pl berakom a monitor kikapcsolást 1 percre a win7 ben....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Hegesztés topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged