- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92 #15132 üzenetére
A hexa táppal én egy 4 ghz-re húzott x6 1055t procit hajtottam. Meg gainward 560ti-t amit szintén jól megrántottam. Az a gép sokkal nagyobb fogyasztással bírt mint a mostani konfigom. Bírni fogja a rendszered OC-val is.
Azok az anomáliák amiket írsz semmiképpen sem jó jel. Mint már írtam másik gépben is próbáld ki gariztatás előtt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92 #15126 üzenetére
Semmilyen védelem nincs a tápegységedben se rövidzár védelem se semmi. Én a helyedben nem tuningolnám a cpu-t amíg ki nem cseréled a tápegységet. Mert ha "elszabadul" a táp ki is nyírhat mindent alaplapot vga-t memóriát cpu-t stb.
Ilyen egy elfogadható tápegység: [link]Amúgy esélyes hogy a te kártyád is kondihibás.
Ha nem gondolkozol crossfire-ben a későbbiekben akkor felesleges a 6xx-7xx w-os táp.
RoHS, WEEE környezetvédelmi szabványok
Magas hatékonyság (több, mint 80%)
Kimeneti túlfeszültség védelem
Rövidzárvédelem minden kimeneten
Bemeneti biztosíték védelem -
->Raizen<-
veterán
válasz
ADEEE92 #15118 üzenetére
Battlefield 3 Far cry 3 Dirt Showdown Starcraft 2 Dirt 3 Metro 2033 Crysis ezek mind jók vga stabilitásának ellenőrzésére. Furmarkot hanyagoljad leszabályoz a vga alatta és sütögeti a vrm-et. Szerintem inkább vidd el a tesódhoz a gépébe tedd bele a kártyád és nézd meg hogy ott mit produkál. Gondolom ő nem panaszkodik hogy az ő példánya sz@r.
-
-
karesz501
senior tag
-
Tomix24
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest