- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #55366 üzenetére
Esetleg a kártya biosában is módosíthatod a VBE7-tel, mondjuk előtte akkor is érdemes kipróbálni valamilyen programmal, hogy milyen beállítások a megfelelőek.
Nekem az MSI-n nem lehet 25% alá (kb 1080 rpm) csökkenteni a fordulatszámot, de még így is jobb mint a gyári beállítás. -
v0RD3N
csendes tag
-
Tomix24
addikt
-
Tomix24
addikt
-
Romeo619
senior tag
válasz
Kroni1 #17357 üzenetére
Nem megy, ugyan úgy azt íjra, hogy nincs csatlakoztatva. ATI HDMI Audio nincs csatlakoztatva. Restart is megvolt. de tényleg nem kell valamit külön összekötni? Bár a kártya felismeri a TVt meg kiírja, hogy LG TV
bár azt írja, hogy a kijelzők nem támogatják a hangot amit egy TV-ről elég nehéz elhinni
-
karesz501
senior tag
válasz
Kroni1 #17344 üzenetére
Ez engem is érdekelne, eddig nem sikerült rá választ találjak és/vagy kapjak
Ami még érdekes lehet, hogy vajon egy olyan megoldás is működne-e, hogy a TV-n megy egy HD film ami HDMI-n keresztül kapja a képet és a hangot a videókártyától DE mindeközben az alaplapról a System/speaker hangot adja ki?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kroni1 #15528 üzenetére
A legtöbb natív sztereó 3D-t támogató játékot az AMD Quad Buffer SDK-jával csinálták. Ezért működik Windows 7 mellett is. Viszont ennek a hátránya, hogy a 3D Vision licenceket a játékfejlesztők nem fizetik ki, így az NVIDIA támogatása nem lehetséges az AMD Quad Buffer SDK-jával. A DirectX 11.1 SDK-ja általános, kötelező a támogatása, illetve nem lehet a fejlesztőket fizetésre kényszeríteni ahhoz, hogy a hardveren fusson a sztereó 3D. Ebből a szempontból ez lesz az igazán általános megoldás.
-
válasz
Kroni1 #15525 üzenetére
Tridef-et nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Én még az első generációs vision-el egy ócska Tn paneles monitoron játszottam. Nyilván egy tv (gondolom ips) sokkal jobb élményt ad.
Azt aláírom, hogy meg lehet szokni, sőt tényleg valakinek hosszú távon is bejön, de szerintem még mindig nem az igazi... (a metro amúgy már akkor is gyönyörű volt 3D-ben, csak kicsit diavetítés volt maxon FHD-ben)Abu: Értem. Magyarul ez egy lehetőség a gyártóknak, de nem automatikus. Ergo azért mert win8-am van, nem tudok minden játékot 3D-ben futtatni.
-
válasz
Kroni1 #15521 üzenetére
Az az érdekes, hogy az nV még így is bőven képes tartani a részesedési versenyt, és uralja a piacot, hogy egy "némileg gyengébb" arhitektúrára épülő cuccait enyhén rosszabb ár/érték mutatóval lehet megvásárolni
Azt elismerem, hogy a 7xxx sorozat jobb az nv megoldásainál, de amilyen az AMD supportja, az egyszerűen röhej. Gyakorlatilag 2012.10.22-e óta nem voltak képesek összetákolni egy normális dirvert ami viszi a mai játékokat.Ez egy vicc.
Az egy másik kérdés, hogy mi "power userek" leszedjük a beta-t, de könyörgöm ez a normális hozzáállás?
Aki csak használni szeretné a gépét az keresgéljen mindenféle fixek meg miegymás után után, hogy normálisan elinduljanak a játékok... Nem lesz ennek jó végeAbu: És ezt mindenféle driver nélkül tudom aktiválni az összes játékban?
-
válasz
Kroni1 #15515 üzenetére
A 3D miatt kár volt NV-re váltani. A 3D egyszer üt, másodszor jó, harmadszor ok, negyedszer már inkább játszol normálisan. Nekem volt 3D-m, de szerintem az autós játékokban teljesen felesleges. (most őszintén ott mit nézel?), az FPS-ekben zavaró, Egyedül az ilyen AC játékokban lehet kiélvezni, de ott is csak ideig óráig.
Ráadásul ha nem is felezi, de brutálisan visszafogja az fps-t.Abu: De ha ez csak dx11.1-en működik akkor ezt natívan az nv karik nem támogatják. Vagy tévedek?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Kroni1 #14763 üzenetére
Jó játék billentyűzettel sorozatba nyerek minden fejben dől el.
modern 1990-2011 kategória
protothype széria
hockenheimring gp 1982F333 sp-vel 1:58 2-es köridőkkel toltam az imént a 10 körös versenyt majdnem 1 perc előnyöm volt a géppel szemben.
A gpu 44 fok volt 42%-os venti fordulat volt alatta és 44-51% ingadozó gpu usage figyelhető meg játék alatt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Kroni1 #14756 üzenetére
Játszom. Élsimítást nem tolerálja vedd ki és problem solved. Hát igen konfigolni kell a dolgokat irányítás terén és aztán elég jó játék lesz ez nem annak való aki 200-al akarja a kanyarokat bevenni mert itt bizony fékezni kell és jól belőni a féktávokat.
12.10-es driverrel win8 alatt nekem nincs egyéb grafikai bug TDF alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest