- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #11067 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
DeathAdder #11022 üzenetére
Hamar törölve lett az az AC3. Ha a GTA5 lenne így ,akkor én is pityeregnék, de ezért nem kár szerintem.
Hitman viszont piszkosúl adja. A Grafika ott van, az FPs a padlón, de az állam is(Így a negyedik pályáig eljutva) -
S. Szabi
őstag
válasz
DeathAdder #11022 üzenetére
Érdekes egy játék ez, az biztos
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11010 üzenetére
Majd egy próbát lehet megér, de most először még játszok vele, HD2000 után..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #11008 üzenetére
De nem pont nalad nem volt jo?
-
Attix82
addikt
válasz
DeathAdder #10966 üzenetére
Mindjárt én is megnézem mi is a helyzet ezzel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #10966 üzenetére
Valószínű nem lesz jobb lásd #10962
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DeathAdder #10920 üzenetére
Ez kemény. Crysis 2 feeling. Egy újabb remekbe szabott szar.
(#10958) darky@ : Konkrétan GCN architektúrát fognak alkalmazni a next-gen Xbox-ban, elméletileg két darab IBM Power 7-es processzorral.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
hát úgy néz ki az AC3 inkább a Keplert szereti
Azért szégyen a 7870 egy szinten van a 6870-el
-
Garsza
veterán
válasz
DeathAdder #10933 üzenetére
közben ki tudtam kapcsolni a Vsync -et. C:\Users\Garsza\Documents\Assassin's Creed III
ebben a mappában van egy Assassin3.ini nevű file abban van egy vsync sor annak az értékét átírtam 1 ről 0 ra.
De a helyzet nem javult. Az én meglátásom szerint mikor megkel jeleníteni az embereket a képernyőn a program nem hajtja ki a videókártyát. Mert minél több részletet kell megjelenítenie annál lejeb esik az FPS szám de érdekes módon a GPU kihasználtsága is. Próbáltam a CPU -t húzni de 3400 és 4000 MHz között egy FPS különbség nem volt. -
TTomax
félisten
válasz
Sajnos igencsak releváns... Vsyncet nem lehet kikapcsolni,az .ini tweak nem nagyon hatja meg... A játék elején amugy jól megy,chapter2-ben amikor eléred Bostont és kiszálsz a rakpartra akkor fekszik meg minden...a játékban támogatva van az TXAA ami azért sokat dob az nV karikon,igaz csak a 6XX-töl felfelé...érdemes felrakni hozzá a 11.12 beta8-at amitöl ugyan nem nagyon gyorsul viszont egy rakás helyen rendbehozza a villogó tárgyakat és a GPU használat is feéugrik 90%+ra... az 1.01-es patch talán máris hozott kicsit,de még mindig nem az igazi... én full maxon láttam már 29fps-t is,ugy hogy nekem gyári OC-s a 7970-em alapból 1010-en megy...
Ez egy nV-s játék lesz,készültek is rá,elöre kiadtak egy beta drivert....egyébként a hitman meg ugyanez forditva,csak ott az AMD van felül... az meg evolved...de ettöl függetlenül az sem megy jól....áldom a napot amikor megvettem a 120Hz-es monitort,ugyanis nekem 120fps-re vsyncel...legalább nincs tearing...de 120 fps sem... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Akkor az ac3 alatt malmozik a 7870!
-
seederking
őstag
válasz
Elhiheted,hogy én sem mario-val izzasztottam a kártyákat.7850-el pl a BF3-mat pörgettem ki 12.10-12.11b4 társaságában.7870-el pedig a Medalt,előbb a 12.11b6-al majd időközben a 12.11b8-al.Csak,hogy a nagyobb látványban combosabb game-ket említsem.Mellette még Cod + egy kis Sleeping Dogs.Kékhalál egyszer sem figyelt be.Ja és mindemellett próba gyanánt 1200mhz+heaven is volt.Hab a tortán,hogy a cpu-t is ez idő alatt stabilizálgattam 3.6 majd 3.8-ra.
Ez a grafikon meg enyhén szólva "érdekes". -
kockaharcos
senior tag
válasz
560Ti jobban viszi a 7970-nél is, de hátha jön valami javítás,esetleg driver, aztán fellélegezhetünk.
Én gondolkodom a megvételén, pedig az összes részt megvettem eddig.
3dmark sosem számított, a kepler jobban ment mindig, aztán a 7970 szinte az összes játékban leverte, BF3 kivételével, de már ez is változott. -
válasz
DeathAdder #10927 üzenetére
biztos, hogy valami platform oldali gond van (lehet CPU, de lehet más is). az mondjuk érdekes, hogy a keplerek mitől vannak ennyivel előrébb - talán a 310-es bétában van valami, ami csak rájuk hat...
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10927 üzenetére
The Way It's Meant to be Played
bár ebben a topicban nem mutat olyan jól -
Garsza
veterán
válasz
Én ép most játszok vele. De nekem minél több dolgot kell megjelenítenie annál kisebb az FPS szám. Úgy értem ha például állok egy helyben és lenézek a földre akkor felmegy az FPS 60 ra de ha felnézek akkor leesik akár 20 ra is de ami a legérdekesebb hogy a GPU kihasználtság nem megy 50% fölé. Mi lehet az oka?
Meg hogy lehet a Vsyncet kikapcsolni? -
Tomix24
addikt
válasz
Elvben lesz frissítés 1 héten belül, akkor változik még sok minden.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10841 üzenetére
Szerintem azért kaptál kékhalált terhelés alatt, mert szar a 12.11b. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy 12.8-al stabil lett volna.
(#10850) soultrapp:
DSUB-al csíkoznak sajnos terhelés alatt.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #10841 üzenetére
Ami 1100-al nem megy, azt az 1200 sem fogja megoldani én sem fogom ennyin használni.
-
válasz
DeathAdder #10818 üzenetére
lementeni akár GPU-Z vel is letudod (bios verzió sor végén a zöld kis ikon)
Vagy frissítés előtt atiflash.exe -s 0 ORIGINAL.ROM parancsot kiadva (és a pendrive on a ORIGINAL.ROM lesz az eredeti bios -od)
És nem lehet a DOS végett csak 8+3 -as a fájl név+kiterjesztés, és ékezetek sem lehetnek benne!
Nevezd át amit leszedtél asus bios -t PL: HD7850AS.ROM -ra és értelem szerűen akkor atiflash.exe -f -p 0 HD7850AS.ROM parancs al tudod indítani a frissítést -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10818 üzenetére
Lementeni le tudod a gpu-z vel is.
-
válasz
DeathAdder #10801 üzenetére
Az ígért ASUS DCII TOP BIOS NEM csak ASUS kártyára én Sapphire és PowerColor PCS+ on próbáltam azokon tökéletesen működött (mind 2 kártya Hynix ramos volt Elpida ramos karikkal nem 100.% hogy jó működik, de nincs kizárva)
Frissítés menete => korábban már leírtam
És mielőtt belekezdenétek MINDENKÉPP lementeni a jelenlegi BIOS -t a kártyáról
-
válasz
DeathAdder #10740 üzenetére
Nekem megvan az unlockolt asus bios most melózom de délután ha hazaérek felteszem nektek valahová!
1,21.v az alapfesz benne és 1,30.v ig engedi állítani!
-
S. Szabi
őstag
válasz
DeathAdder #10740 üzenetére
Ezért kell msi HAWK-ot venni, ez engedi 1,35V-ig gyárilag
Ezen az értéken nekem 1333MHz-en még simán lement a 3DMark11, de pl. B4l!nt-nak 1340-en is.
És akkor még ott a másik kapcsolható BIOS-a, ami kikapcsolja a védelmeket, vagy valami ilyesmi, aztán magasabb értékeket enged, de az komolyabb embereknek való, mint én
De 24/7-re azért ezek elég magas számok. Így alapfeszen, 1200-on megy 1450-es ram órajellel.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #10727 üzenetére
12.b8-al rendesen vissza veszi nálad az órajeleket is?
Lehet kezdésnek feldobom a 12.10-et.
-
Repsol600
addikt
válasz
DeathAdder #10695 üzenetére
Én használom, 1x csináltam meg így azóta mindig mutatja mikor indítok 3d alkalmazást. Csak a HWINFO-t kell minig külön elindítani hogy mutassa a cpu kihasználtságot.
-
soultrapp
senior tag
válasz
DeathAdder #10695 üzenetére
én azt használok hozzá,de a hwinfot-t nekem is hozzá kell adni mindig,de azon kívül amit beállítok hw-ban az megmarad.
De azt a plusz két kattintást kibírom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeathAdder #10686 üzenetére
A Crysis 2 pont egy zseniálisan optimalizált játék. Nem igazán skálázódik jól, szóval szinte mindegy milyen vas van alatta, az fps nem hajlandó rendesen emelkedni hiába váltasz erősebb konfigra és tartod meg a beállításokat. C2 nálam nem viszonyítási alap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
DeathAdder #10645 üzenetére
980x-be nem érdemes fektetni, nekem a kövi i7 3xxx-ekből lesz valami.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10645 üzenetére
980x nem egy olcsó holmi, tuti olyat akarsz te venni ?
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10621 üzenetére
1
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10581 üzenetére
Neked az NV vel nem volt gondod, másnak meg az AMD vel, ez kb oda vissza megy.
"mehetett az akár 95 fokon"
igen ezt nevezem előnynek, ha ezt tudom így a tél beállta előtt tuti nem veszek amd -t -
milszab
senior tag
válasz
DeathAdder #10568 üzenetére
Nálam a 12.10-es kékhalálozott szinte minden újra, vagy leállításnál. Legalább is úgy tűnik hogy az volt a ludas, mer mióta visszaraktam 12.8-ast semmi baja.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10568 üzenetére
nem kötelező cserélgetni én eddig kettőt próbáltam csak ki, a beta2 és beta6, véglegesig szeirntem már nem is fogom cserélni, mert nekem semmi hibám nincs jelenleg ezzel
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #10562 üzenetére
Ráuntam már minden második nap a betákat cserélgetni és múlt héten is volt egy kékhalálom a windows alól, ami csakis arra mer következtetni, hogy az volt a hibás. A többi hardveremet túl jól és rég óta ismerem ahhoz hogy azokra gyanakodjak (és az újbóli teszteken sem bukott meg)
(#10565) Petyyyyy - persze, fent van
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Szemtelen egy memória használat.
Fent van a Hi-Res pack is?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Miért nem a 12.11b-t használod?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DeathAdder #10540 üzenetére
Másnál is így teljesítenek az új driverek ?
Ha nem, akkor valószínűleg nálam van a probléma. Azt nem tudom, hogy a folyamatos telepítgetés ártana e neki, de gondolom nem. -
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10473 üzenetére
Venned kellett volna egy gtx680-at referencia hűtéssel, simán kitolt magából ilyen 60-70 fokos levegőt, viszonylag halkan tette, és idle-ben hűvös volt.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10473 üzenetére
Nyáron is szereted? Mondjuk ha van klíma, akkor jó.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10454 üzenetére
BF3-ban még 4,6GHz-en sem.
Persze csak multiban.
Más játékban mindenhol kihajtja 4,2GHz-en.
Alapon még nem járt a 2600k -
ktg3
őstag
válasz
DeathAdder #10429 üzenetére
Köszönöm. Az éjszakám rá fog menni a dologra, hogy kihozzak mindent belőle, nomeg a proci ram kombora is rá kell mennem.
Most toltam egy kis nfs:mw-t és az a helyzet, hogy 1200p-ben minden maxon megyeget, de azért inkább a proci dolgozik mint a kari
Van ahol ilyen 50% alá is beesik a GPU usage, de azért átlagban 80 fölött megy.
Van valami olyan app ami úgy tesztel GPU-t, meg memot, hogy jelzi ha van vmi hiba? Régen volt egy ilyen atitool nevű progi ami kiírta ha hibázik a GPU 3d alatt. Ilyen van most is?
Nézem, hogy még win 7-en is fut még ez az app, remélem kidobja a hibákat.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10367 üzenetére
Ha alapórajelen van a 2 kártya, a proci meg full tuningon, akkor lehet, hogy nagyjából kihajtaná.
Bár hogy ha nem végig 99%-on van cry 2-ben, akkor most is limited van, amit érdekesnek találok. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #10358 üzenetére
Ha jól tudom, akkor csak 1 szálon képes működni a dolog, nem a procid tehet róla és nem a véletlen műve az egész, hogy rosszul megy rajta.
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #10358 üzenetére
Persze az olyan játékokban,(Nvidia pénzelt) amiben direkt úgy van megírva az algoritmus,hogy rontsa a CPU-s phisycs teljesítményt,hogy vegyél Nvidiát.
-
Alpachino
veterán
válasz
DeathAdder #10340 üzenetére
Érezhetően gyorsabb a 7870,
pláne ezzel az új 12.11b-vel és az újabb játékokban...nem beszélve a fogyasztásról és melegedés, zaj....mivel nekem egy reff. 570-em volt
kockaharcos : igen....erről nem is beszélve
Attix82 : ez a vita nem a 3FPS-ről szokott szólni ( bár az lenne a szerencsés ha tényleg erről szólna), hanem általában az önigazolásról, meg rosszabb esetben a farokméregetésről
-
válasz
DeathAdder #10201 üzenetére
Nekem meg driversweeperrel nem volt gondom, de lattam mar olyat, hogy galibat okozott. Szuz win lenne az ultimate megoldas (de azt erdemes arra tartogatni, ha ez nem valik be). En a sima uninstallt javaslom, restart nelkul leszeded a drivereket, gepet lekapcsolod, nV kartyat kiszeded, inditas, uj cata beta, restart es johet a teszteles.
-
válasz
DeathAdder #10180 üzenetére
En a biztonsag kedveert legyalulnam azt is a cataval egyetemben. Legujabb beta driver visszapakol es megneznem ugy mi a helyzet.
-
válasz
DeathAdder #10176 üzenetére
En elso korben tuti, hogy a fosx-et kukaznam...
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #10124 üzenetére
Tuningoltál előtte?
Mivel toltad,mikor "beállt"?Más : Vissza olvasva látom már ott tartunk,hogy a 7850=7870 teljes mértékben,,érdekes megnyilvánulások.
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #10112 üzenetére
C3 Single gameplay
Gép igényt még csak az alpha verzióra írnak, de nem csúnya, az biztos. -
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10114 üzenetére
Én is 7850 CF-et tervezek, de 1-2 év múlva, mikor 1 már nem lesz elég. Persze nem sokára veszek 1 2600K-t és az fogja hajtani, meg valami komolyabb lapot majd akkor, aminek 16X a második pcie slotja is.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10112 üzenetére
Ha ez az álmod akkor jövőre ne add el, hanem bedobsz mellé még1 -t
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10108 üzenetére
Igazából ahol szükség van tuningra, az a BF3 multi (ott jobb, ha minél több az FPS). Máshol tényleg elég alapon, annyira erős még úgy is.
-
Chapel
addikt
válasz
Amiket teszteltem: C2 dx11 Ultra+hd textura pack, NFS: MW; Prototype 2; Black Ops 2, MOH WF, NFS Run, Aerofly FS.
Mindet 1680x1050-ben full maxon tolom, mivel szemre néztem ált ilyen 40-50 fps mindenhol megvolt, magyarul folyt hiba nélkül. C2nél futtattam a benchmarkját és ilyen 65fps átlag volt, szóval lehet hogy a többi inkább több volt.
Szóval per pill szerintem semmi nem fog ki rajta, gyorsan hozzáteszem, ezen a felbontáson és az adatlapomon szereplő konfiggal.
Amivel pedig még fogom/fogjuk: Far Cry 3, Crysis 3, Tomb Raider. Ebből persze C3 ami a legdurvább lesz, ahogy látom. Ja! és hát persze amint kijön akkor, GTA V
-
kovsol
titán
válasz
itt a jövőről van szó nem a jelen játékairól
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DeathAdder #10094 üzenetére
Ami egy 1,2 ghz-es 7850-en akadni fog az egy 1350 mhz-s 7850-en is fog.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10082 üzenetére
Azért ajnározták, mert az Asus 7870-ből indult ki mindenki, hogy az milyen fasza
Arra nem gondolt senki, hogy a 7850 máshogy teljesít. Mondjuk ezt még így nem lehet kijelenteni, mert csak 3 példányról tudjuk, hogy nem kenyere a tuning. Még várunk csucsbicep-ére. -
Chapel
addikt
válasz
Én amiatt vettem Asus-t mert hynix ram, meg oc stb. ehhez képest stabilan (NFS MW, C2dx11Ultra stb.) 1100, 1,26V, 5400Mhz-en fut a béta 6-os driverrel - a 7-essel még nem néztem - de az egyértelmű, hogy nem egy oc-s darab.
Ennek ellenére nem bántam meg, továbbra is ajánlom, mert a dc2-es hűtés hangtalan és 68 fok fölé semmivel sem sikerült vinnem, így húzva sem.
-
miresz
veterán
válasz
Én továbbra is azt ajánlom.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Mi a probléma pontosan az asus kártyákkal?
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #10026 üzenetére
Hoppá,erre nem is gondoltam..akkor átnézem mi van engedélyezve hw-ban.
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #9928 üzenetére
Jogos, 8 szálas, 4magos i7 2600K
asdxv: Valóban, ahhoz közelebb áll és csak +12,5k. Nem vagyok csalódott ilyen szompontból, ajánlanám másnak is ezt a karit, aztán ha az, még jobban is megy akkor csak mindenki boldog.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #9952 üzenetére
Dehogy vitatkozunk,,ne viccelj
Ezek csak vélemény kinyilvánítások max érvelések.
"de ha azt olvastam volna, hogy igen ám jól tuningolható szinte az összes hynix, de legtöbb jobbik esetben is csak pár hónapig bírja akkor tuti nem kerestem volna olyat"
Ide még azért hozzá tartozik az is,hogy nézzük azt is mennyi idő telt el a megjelenéstől.Magyarán nem igazán tudhatjuk,hogy ha ez a "pár hónapig bírja akkor tuti nem kerestem volna olyat" pontosan mennyi időt takar.
Az a lényeg amit te is írtál.Jó kártyák,jól mennek,remek a hűtésük.Mi kell még -
seederking
őstag
válasz
""Időtállóbb is sokak szerint"" Nos kik szerint is?Nem kötekedésből kérdezem csak szerintem ennek az is állhat a hátterében,hogy sokak nem az agyonra várt hynix-es vgajukat kapták.
Ami pedig igaz is lehet,hogy nem tudtak "olyan jó" eredményeket elérni tuningban és az jött le nekik,hogy "át lettek b@szva".Ezért elkezdték sz@rozni az elpidás tipusokat.
+ az,hogy a gyártó talált egy másik (legyen olcsóbb) alternatívát a kártyák memória chip-el való ellátásához, az = azzal,hogy rosszabb a chip időtállósága.?Talán az megállja a helyét,hogy elpida=gyengébb tuning,hynix=erősebb tuning potenciál.De attól,hogy valami gyengébben tuningolható szerintem nem jelenti azt,hogy hamarabb tönkre fog menni.+ pl aki már a kártya megjelenését követően megveszi ezt a tipust nem hiszem,hogy 2-3 évnél tovább meg is fogja tartani.Addig pedig ugye bár van gari.
Ez csak a saját véleményem,,, -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Akkor mi lenne, ha az Asus Elpidás lenne?
Egyébként nincs összefüggés a kettő közt. Láttad az újabb Dual-X eredményeket, ahol már elpidával is majdnem olyan órajeleket érnek el, mint a Hynixos példányok.
-
lowzor
veterán
válasz
Szerintem ez nem függ össze. Az enyém is Elpidás és alapfeszen (1,138V)-on megy 1125-öt. 1.21V-on még 1225-ön is teljesen stabil. Inkább a GPU minősége dönt itt, nem a RAM márkája.
Az Elpidából is kilehet hozni jó esetben 1350-et, afelett meg már szinte 0 az értelme a ram tuningnak.
Az alapfeszt meg az ASIC quality határozza meg főleg, nem az, hogy Elpida vagy Hynix.
Amúgy sok Elpidás 7850 volt, aminek 1,075 az alapfesze. -
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9908 üzenetére
Szerintem nem érnél sokat a fesz emeléssel Chapel esetéből kiindulva.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #9732 üzenetére
Vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet kiválasztani, ha több kártya van egy gépben
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #9663 üzenetére
Ahogy írtam, 1200-on resetelt a gépem, tovább nem mentünk.
Most nem is fogom húzni pár napig, mert fura dolgok vannak (prototype 2 bug).Szóval ha alapon nem lesz para, akkor tudom, hogy nem adriverrel van baja, hanem a húzással pl...szóval meglátom, aztán lehet este ha hazaértem akkor asdxv-vel teszünk új próbát....az a bizonyos kis ördög...
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #9632 üzenetére
Display device : AMD Radeon HD 7800 Series on Pitcairn GPU
Display driver : 9.14.10.0942, Catalyst 12.11
BIOS : 015.017.000.001Még egy érdekes dolgot tapasztaltam tegnap, mivel nem tudom hogy most ez mi, így vissza vettem alapra a vga-t.
Prototype 2vel játszottam, majd kb 10 perc után elkezdett irtózatosan akadni, majd játszhatatlan lett. Mintha nem ürítené a ramot vagy nem tom. Előző vga-val nem volt ilyen... -
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #9618 üzenetére
Mi beszélgettünk asdxv-el privátban, szerintem én lehettem az alany, majd reggel megnézem neked a bios verziót. Ha még érdekes
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9624 üzenetére
nekem msi kártyám van és nem enged feszt állítani semerre se az AB nálam, vicces, hogy az asus progija meg igen
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #9621 üzenetére
Húzva van a 955 de "csak" 3.6ig és sajnos az ekl cold tower sem egy csúcs.
Egyébként a cpu hőfokon kìvül szerintetek jók az adatok? -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9616 üzenetére
aztán valami játékot már próbáltál rajta, vagy csak tesztekkel szenvedsz?
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9616 üzenetére
Az enyémen is ugyanez van és nekem is 1,25-öt enged max.
Összekéne hasonlítani egy olyanéval, akinek engedi az 1,3V-ot -
jozsi252
veterán
válasz
DeathAdder #9614 üzenetére
Asus GPU Tweak kiírja.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9612 üzenetére
Valahogy meglehet, sokan megcsinálták 7850-nél valahogy, hogy 1,3-ig tudjanak feszt emelni. A guru3d-n van valahol róla leírás.
Amúgy ez a technológia fejlődése
30% tuningolhatóság sem nevezhető szarnak, mondjuk annak fejében, hogy régen a 6870 10%-tól behalt. Mondjuk a 7850-ek között nem egy acélos eredmény, de van ilyen. De meglehet oldani sztem, hogy tudd 1,3-ig vinni, aztán mehet az 1200 mhz. -
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9584 üzenetére
Ez tényleg rejtély. Nem lehet, hogy a Bios-ában van eltérés?
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #9599 üzenetére
-
sakal83
addikt
válasz
DeathAdder #9574 üzenetére
Ha megy 1130/1500-at az egyáltalán nem rossz, +31% tuning. Ha menne 1200-on akkor az +8%-ot jelentene csak, és ritka ám, amelyik 1200-n megy.
Csak próbáld ki crysis 2-vel egy 5 percet, ha nem fagy ki akkor stabil. Benchek nem hozzák ki a fagyást egykönnyen.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9574 üzenetére
Ha a nyilat nyomod nem pörög tovább?
Próbáld meg a 2.1.7.1-es verziót, mert ő azzal nyomja.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9571 üzenetére
A Hynix ram nem sokat ér az a baj, mert a gpu core számít
Amúgy most beszélek valakivel priviben, akinél 1,3V-ig engedi a Tweak Asus V2-nél...Most az mi? -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #9571 üzenetére
Pedig ezeket elvileg 1,3V-ig lehet kuldeni.
-
taranis
addikt
válasz
DeathAdder #9564 üzenetére
Ja, 1100 az az alapfeszes max szokott lenni, van ahol még tovább is megy.
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #9564 üzenetére
1100 felett próbáltad a GPU-t? Mert nekem túl soványnak tűnik 1100mhz 1,21V-on.
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #9538 üzenetére
Tedd fel a 12.8-as vagy 12.10-es drivert a 12.11 beta,nálam is csinálta ezt. Valami még nem kerek vele.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #9554 üzenetére
De itt nem 1,21V van neki beállítva.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #9550 üzenetére
A 7870-el nekem is így fagy meg ha sok az órajel tuning."beakad a bench" de attól még a gép megy tovább.
Miért kellene átírni az msiab-ben az értéket?Vagy többet akarsz adni mint 1.3?
kovsol :
jó lesz ez a progi is.Igazából úgy is arra vagyok kíváncsi,hogy mennyire melegszik max (csak jó lett vna látni használat közben az értékeket).
A cpu topicba azt mondták arra,hogy 62fok körül mozgok a húzott phenommal,hogy "tüstént" csináljak vmit.
Valóban ilyen /veszélyes/ lenne ez a hőfok? -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9550 üzenetére
ASUS GPU Tweak pár kattintásból megvan ahogy látni fogod minden benne.
Még szerencse, hogy én el szoktam olvasni azt amit DroiDMester ír. -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9542 üzenetére
Nem bír 1050Mhz -t 1,21V -al se ?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #9538 üzenetére
TDP limitet told ki +20%-ra. Nem igen van olyan, ami ne vinné az cata maxot. 1,21V az alapfeszed?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #9536 üzenetére
Akkor kínáld meg egy kis plusz fesszel.
-
Dealer95
őstag
válasz
DeathAdder #9533 üzenetére
Az 1450-et vedd vissza 1350-re és úgy próbáld ki.
-
jozsi252
veterán
válasz
DeathAdder #9501 üzenetére
Üdv neked is az Asus 7850 v2-esek tàboràban. Nekem is tegnap lett meg, szépen kaptam is egy black screent. Remélem a kàrtyával nincsen semmi, csak szimplàn driver kompatibilitási hiba. De majd jàték teszteket várok hogy nektek van-e ilyen hiba netán.
Pityeszka ugyanez volt nekem is. Neked milyen kártyával? Most látom hogy Asus 7870-ed van. Marha jó lesz ha az Asus is a Sapphire sorsára jut.
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #9512 üzenetére
Nvidiám utoljára 7300Gt volt,szóval azt nem tudom, de én is azt néztem hogy ha kicsit jobban összehúznák akkor talán normális mérete lenne, mert így "feleslegesen" hosszú, ami miatt lehet sokan kénytelenek vagy lemondani róla, vagy házat cserélni.
Nekem is át kellet raknom egy vinyót+átdugdosni és kábelt cserélni a sata csatikon, hely spórolás végett.Házam. Ez akkor ma már picinek számít?
-
Chapel
addikt
válasz
Nos én is tegnap vettem ue, boltból, ha kicsit visszaolvasol pár hszt, láthatsz már eredményeket vele, alapon és húzva is
D.S-ről itt hallottam először 1-2 napja, én sosem használtam, simán uninstall volt most is az előző ati miatt majd reset be a kari és install új driver. Azóta is megy, semmi gond.
Érdekes amúgy az előző 6870 dc érzetre mintha fél kilóval nehezebb lett volna,(nem néztem utána, nem is fontos)így mikor átvettem a dobozt tegnap ki kellett nyitnom mert azt hittem, hogy max a zacskója van benne, olyan könnyű
(#9507) csucsbicep: Én tegnap 49,5kért vettem 3 év gari, stb, boltból, innen, hátha érdekel
Azért vicces, hogy 2-3kval olcsóbb(!!) mint a Shappire -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Gart! Én is várom már, hogy ideérjen végre.
Baxo89: Ezekhez már inkább i5 kell, de attól is függ mivel játszol.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #9219 üzenetére
így már értem akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest