- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tive92
csendes tag
válasz
tive92 #38032 üzenetére
Hát, meglett a Sapphire Vapor-X R9 270X videokártya gondjainak egyik főbb forrása, ami nem más, mint az MSI Afterburner. Ahogy letöröltem azt a programot, néhány gond el is tűnt, néha még beremeg egyet a képernyő, de most, hogy még a registerek közül is kiszedtem az összes MSI Afterburnerrel összefüggésbe hozható registert, mint ha ez a kis remegés is ritkább lenne, de gondolom, hogy ez meg már a videokártya illesztőprogramjának egyik hibája. Furcsa dolgok vannak itt.
-
Dany007
veterán
válasz
tive92 #38032 üzenetére
Ez nekem memória hibának tűnik. Mármint VGA memória.
Nekem legalábbis ekkor csinálta ezt a VGA-m mikor már haldoklott. Persze nem akarok ördögöt festeni a falra.
Legalábbis ha a táp probléma kizárva.Érdemes lenne másik kártyával kipróbálni, majd a te kártyádat egy másik gépben kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest