Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Ja tényleg
Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már.