- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
shteer #27079 üzenetére
Pentium D és Pentium G860 kb fényévekre van egymástól, de a Pentium szerencsére kezd tényleg kihalni, bár nem hagyják.
BF3 single és multi között is brutál nagy a különbség. Az én gépemmel elég jól tudok játszani campaignt szinte max grafon 1680-ban. Viszont multiban 64 player mellett kb játszhatatlanul szaggat, minimum grafikán is. Mind1 milyen a graf beállítás, lehet látni hogy mind2 mag konstans 100% van és csak pici, szakadások vannak amikor 98-99%-ra "esik" le e terheltség.
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22709 üzenetére
Én szeretném kiélvezni a tv-m adottságait,főleg azért ez a CF konfig.De hát az 5850-nél még nem gondoltam ilyesmire hogy majd váltani kell tápot,meg nem is volt időm annyira játszani.Ma megérkeznek a kártyák aztán majd meglátjuk.A táp 4 hónapos talán és abszolút nem volt kihasználva eddig.Ezek szerint most ki lesz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shteer #22704 üzenetére
5870 CF-et már össze lehet pakolni 70-75K-ból.
Ezért max. egy 6970-et kapsz, ami még 1db 5870-nél se annyival erősebb hogy megérje megvenni
Ha nekem nem lenne elég a kártyám teljesítménye, tuti vennék mellé még1et, arra is raknék egy Zalmant és le lenne a gond egy ideig. Talán majd év vége felé, egyelőre amire kell, egy kártya is bőségesen elég
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22704 üzenetére
Eddig HD 5850 volt a legnagyobb kártya amivel dolgom volt de most jó áron hozzájutottam a két db 5870-hez és kíváncsi vagyok mit tudnak.Én még sosem állítottam tuning szempontjából semmit sem alaplapon,sem videókártyán,sem memórián csak beraktam a gépbe a cuccokat és mentek.Mondjuk tápnál mindenki nagyobbat akar általában,szóval nem lenne tőle könnyű megválnom
Milyen Vga-ra gondoltál amúgy?
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22702 üzenetére
Nem szívesen válnék meg a Corsair táptól mert nagyon halk,megbízható meg minőségi de a két kártya már útban van hozzám és még nem volt szerencsém két ilyen nagy teljesítményű kártyához,főleg nem CF-ben.Plusz ott van az I7 proci.Szóval tegyek vele egy próbát vagy már nézelődnöm kellene másik táp után?Tuningolni én sem szeretném mert minek
Hajtott már szét valaki CF-ben ilyen tápot?
-
djculture
félisten
-
fornettisuti
veterán
válasz
shteer #19225 üzenetére
Ha ugy érted hogy egy időben VGA kábelen PC ->TV és HDMI-vel Laptop->TV
akkor nem.Külön-külön.
Előbb PC-TV HDMI-vel: nuku kép, dugdostam a TV- n más-más HDMI portba de semmi eredmény.Aztán már elkeseredésesemben Laptop-TV, de azzal nem vagyok kisegítve.
A filmekhez/játékokhoz PC-TV kell.
Másik, rövidebb HDMI-kábellel pedig megy asztali DVD lejátszó a TV-n gond nélkül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
shteer #16742 üzenetére
Pont a lényeg maradt ki a hozzászólásodból.
Ilyen esetben a TV-n játszható volt egyből játék vagy meg kell hozzá cserélni a kijelzőket/ki kell kapcsolni a monitort/stb...?Szégyellem, de én sose néztem meg játékot TV-vel, így én is kíváncsi vagyok a technikai megvalósításra.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
shteer #16599 üzenetére
Igen.
Ahogy olvastam a hivatalos információkat amit az AMD közölt, nem szarozott hogy még egy tesszalácios rész egységet hozzácsapott a gpuhoz. Így a HD 69xx Teljesen egyedi lesz, nem hasonlítható a 6870-6850 esekhez...
4-3szor gyorsabb tesszalácios számítási sebességet ígér az AMD az új gpu-val...
Nem viccel annyi szent.
Igazából kétlem hogy eléri a gtx 580 as fogyasztását ez a kártya.
Csúcskategóriában mindent szabad.
Vagyis szerintem aki beletud nyúlni a zsebbe és 130-140 darab Mátyás királyt letud rakni az asztalra ott már a fogyasztás nem kérdés, inkább hogy mennyire hangos a hűtő megoldása.
Nagyon ígéretesnek néz ki a hd 6970 - 6990 es... -
Laraxior
titán
válasz
shteer #16314 üzenetére
ez az a kérdés amit elég rendesen kitárgyaltunk az i7 topicban
Szerintem felesleges.Egyelőre nekem még az i7 is az,hiszen csak az mw2-vel tolom.
Persze mindjárt itt a nagy TV...fel is teszem a Crysis-t
de jelenleg tényleg nincsen rá szükségem,még 4magos procira sem. Jó árban tudtam elcserélni a 775ös rendszerem,hát megtettem. A VANtól meg nem kell félni. -
AtHoS
nagyúr
válasz
shteer #16253 üzenetére
Valahogy így okoskodtam én is a jelenlegi mérések alapján. Tavaly júniusban került beszerzésre
Cybertrone
Természetesen ha a biztonság úgy hozná, cserélném is a tápot, de egyelőre úgy fest, hogy jövőre lesz esedékes a tápcsere, addig a 400-as Everest-nek kellene kiszolgálni a konfigot. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
shteer #16022 üzenetére
Szerintem is, az egész egy nagy marketing...félő hogy ha az új ati nagyon jó, gyors kártya lesz, már pedig miért ne lenne csúcs?!
Akkor mi isszuk meg a levét... hiszen az nvidia nem tervez közeljövőben gtx 480 -ál gyorsabb grafikus kártyát.
Így az AMD Gusztustalanul fog játszani az árakkal...
*** fiúk tessék 6970, a leggyorsabb egy magos gpu a piacon, tessék tessék,... de fizessétek is meg a 150 ezres árát...*** -
Dj Dekko!
őstag
válasz
shteer #16017 üzenetére
Én úgy tudom hogy ezek már 2 magos kártyák lesznek, vagyis 6970(90) 6950.
Hiszen fura hogy egy 6870 es 256 bites nagyon erős 6.4 ghz ramokat kapott míg egy 6850, 800 steam proci azt lecsó?!
Másrészt az AMD pár hete tudtunkra adta hogy a 6770 esben van 1440 Stream processzor kicsit furán hangzik a 6850ben az a 800 darab.
Véleményem szerint megint a 6870 lesz a csúcs, bár csak találgathatunk, hiszen januárnál előbb nem hajlandó az AMD kiadni. Amit meg is lehet érteni hiszen mihez nem elég egy 5870/5850 - GTX470/GTX480??
Szerintem a 6870 nem lesz akkor nagy durranás mint sokan várják, pont annyival lesz csak gyorsabb hogy vissza szerezze az AMD az 1 kártyás GPU csúcsot a piacon. -
De4d
őstag
válasz
shteer #14816 üzenetére
Áhhh nem kellett volna, annyit szenvedtem vele hogy ihaj...
Visszaraktam a régit, mert lassú volt elfogyott a memória mivel 32es xp van ez a vga meg megeszi a hely felét( majd a 64 bites win7re lesz jó )
Na de majd jövőhéten már jó lesz
Az legalább kiderült hogy kari jól megy, alapon egész halk is. -
ffodi
veterán
-
slett27
addikt
Én éppen a BF BC2-vel nyúzom. 1920x1200. Teszteket majd csinálok. Újra kell raknom a WIN7-et, mert már eléggé szét van esve a rendszer.
Nekem 900/1200 egyelőre stabil, hiba nélkül fut fesz emelés nélkül, gondolom ez átlagosnak mondható.
Grat a VGA-hoz.
Hotfix-el eltűnt a nagy egér.
Bámulatosan dolgoznak az ATI-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest