- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ha a fogyi oly fontos, akkor egy Clarkdale-es i3 a legjobb választás szerintem. Fel lehet simán húzni 4 GHz környékére (sokkal könnyebb, mint a Phenom-okat) és oda az ehhez a kártyához elég lesz. Aprón 11-12ezerért mennek, hozzá a lapok sem vészesen drágák, pár ezres befektetésével egy nagyon jó kis konfig jöhetne össze. Én is ezt fogom tenni, mihelyst el tudom passzolni az A8-as procimat.
-
Papa18
tag
Üdv.
Én 5850-et is hajtottam egy 4ghz-es e8400-al, és semmi gondom nem volt, kivéve a gta4-et.
A többi játéknál nem sok különbséget tapasztaltam 4 magos procira váltáskor, mert már a 2 magossal is volt elegendő fps. 1680-as felbontásban. Simábbak lettek a játékok, nőtt főleg a minimum fps, de az e8400-al is bőven játszható értékeket produkált az 5850. Egy 5830 esetében pedig méginkább kisebb a cpu-limit.
Szerintem 5830 mellé pont jó választás a 2 magos cpu, csak kicsit meg kell cibálni az órajelet, mert alapórajelen szerintem kevés. -
Giot
addikt
A Sapphire Xtreme kártyák hűtése hasonló a Vapor-X-hez. Egy különbséggel itt nem alkalmazzák a Vapor Chamber technológiát, és ha jól tudom a hűtés csak a GPU-val érintkezik. Cserébe rev2-es Sapphire 58XX kártyákon a Vapor hűtés 3 hőcsővel rendelkezett míg a "sima" 5 hőcsővel.
Jól bevált hűtések ezek a nonref Sapphire kártyákon nem kell tőlük félni. Csak egy jól szellőző kuckó kell hozzá. -
shteer
titán
Igazából – és itt jön a lényeg – ez olyannyira nem számít, hogy a Sapphire kártyája nem csak terheletlenül, de terhelés alatt is csendesebb, mint az ellenfél. A kártyát gyakorlatilag alig hallani, azaz kijelenthető, hogy az Xtreme hűtése nem csak hatékony, de egyben kifejezetten halk is. Az egyetlen kontra az lehet, hogy ez a megoldás is a házba továbbítja a bordákról lejövő meleg levegő egy részét.
-
MZsoltee
veterán
Az előbbit (nem xtreme) venném, kicsivel hosszabb több heat pipe van rajta és ha mákod van és olyant fogsz ki akkor kapsz COD-ot hozzá.
De ha csak Xtreme-t találsz akkor azt is megveheted nyugodtan! Azért ilyen olcsó mert a Sapphire raktársöprést tart és hogy kimenjenek a régi gpu-k piacra dobták az xtreme változatokat (5830, 5850).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest