- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karex
senior tag
válasz
tthomasso #15800 üzenetére
Igazad van, inkább csak próbálok up-to-date lenni.
Főleg, hogy itt egyesek inkább ragaszkodnak a 10.3-hoz, én sem mindig kapkodom el.
Amúgy döbbenet, de úgy tűnik orvosolta a problémát... Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen jelenség lehet szoftveres eredetű is. Átnéztem a changelogot, de még csak hasonlót sem említenek benne...
Mindenestre köszi!
-
Karex
senior tag
válasz
tthomasso #15797 üzenetére
Mindig up-to-date vagyok, most épp 10.8
Attól tartok, hogy régebben a mem.hibás kártyák szemeteltek hasonlóan, aztán nehogy ezzel is az legyen.
Másik furcsaság, hogy ha a gyárilag tuningolt órajelet átállítom, akkor is megszűnik a jelenség. De ez 2D-ben megint érdekes, mert akkor meg 400/750, ugye...
-
jonner
tag
válasz
tthomasso #15774 üzenetére
Ezt fogom csinálni én is, köszönöm a segítséget. A dilemmám igazából abból adódott, hogy a kártya ugyebár a gépházba nyomja a levegőt, nem kifelé, tehát a ventinek elsősorban ezt a levegőt kell 'kezelnie', nem pedig a melegedő alkatrészeket. Kipróbálom így is, úgy is, aztán meglátom a különbséget. CPU hőmérsékletét mivel tudom nézni? Everest?
-
Cybertrone
veterán
-
Giot
addikt
válasz
tthomasso #15402 üzenetére
Az 5870 ben van általában van annyi tartalék mint az 5850-ben. Kérdés az neked van e rá szükség mivel azonos órajelen szinte uazt a teljesítményt hozza.
Ez a teszt sokat segíthet a döntésben: [link]
Az 5850 Toxic meg egy jó kártya válogatott GPU-val. Kérdés megér e annyival többet mint a referencia. Kicsit utánajártam az 5850 Toxic-nak. Az információkat amiket sikerült összegyűjtenem ide leírtam olvasd át ha gondolod. [link]
Az én véleményem az hogy egy 850/1200-on járatott referencia 5850-el járnál a legjobban.(#15403) Dj Dekko!: Az 5870-ek ott van értelme ha pld az 50 hoz 22 fps-t (tuning nélkül) akkor mondjuk az 5870 (tuning nélkül) hozza a 25-öt. Ez már pont a játszhatóság határa mondjuk egy FPS stílusú játéknál. Persze ha jön a tuning onnantól dől ez a teória. Hiszen nagy tartalék van mind2ben. Mit gondolsz miért harcol az AMD tűzzel vassal a tuning ellen? Lásd a PowerPlay lebutítását tuning esetén
-
leonel
aktív tag
válasz
tthomasso #15396 üzenetére
Szia!
Szerintem ha kicsit is számít a pénz akkor 5850.
Lazán megy az 5870 órajelein sőt még magasabban is. Szerintem főleg csak árpozicionálásban van nagy különbség a kettő között.
Itt egy :link bizonyítékként.
Ha csak kicsit húzol az 5850-en már akkor is max szintetikus tesztekkel mutatható ki minimális különbség.
Nekem szerencsém volt de 55e-ért vetem egy Asus 5850-et és gond nélkül megy 1000/1300-on. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest