- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
ZozzHUN #18666 üzenetére
Így van, de egy bizonyos szintet el kell már érnie a processzorok órajelének ahhoz hogy a kártyával szinkronban dolgozhasson...hiába rakod full hd felbontásra a géped...ha egy 2ghz órajelű processzorod van, az lesz egyből a szűk kereszt metszett, hiszen bejön bármelyik játékban egy nagyon fizikális, mozgó rész... crysis warhead, erősen akadályozni fogja a proci órajele a kártya erejét...
Full Hd Felbontáshoz egy hd 5850/5870/5830 típusú kártyához már illik 3Ghz alárakni... -
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #18661 üzenetére
Jó jó lebuktam!
Egyébként az itteni tapasztalat azt mutatja hogy a Toxic-ok között is, sikerült egy tuningosabbat kifognom! Ez is alapon hozza ezt az órajelet. Csak ahhoz már kevés a Vapor hogy ingame is így használjam, (de jön majd Toxic-ra extrém hűtés) így marad a 850/1200.
(#18660) barack1997: Ezt neked kell kitapasztalni. Az az órajel jónak mondható az 5870-ek között alapfeszen.
(#18668) Djuree: Úgy tudom az 58XX VGA-k védve vannak az ilyen xtreme burning programok ellen. Ettől függetlenül én is azzal teszteltem. Majd később jöttek a játéktesztek, benchmark-ok. De ott sem volt gondom.
-
LW
őstag
válasz
ZozzHUN #14491 üzenetére
Multimonitorosok jól jártak, végre nem fagy meg a lejátszó, ha a filmet átrántom a másik monitorra.
Már feltoltam, csak nem lesz rosszabb, és nem is lett. Pówerpléjt én meg letojom, örülök, hogy nem csíkoz (annyit).
Amúgy engem is bosszantanak ATi igénytelen Catalystjai. Bezzeg az nvid... -
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14455 üzenetére
Na jó, de hosszútávon 60%-os ventitől kiszaladnék a szobából...
A gyári szabályzásnál mindenképp hűvösebb a kari, mivel az olyan bő 85 fokig engedné alapórajelen is, játék közben is. Az én profilommal viszont játék közben alapon 65-72 fok között megáll, és még nem zavaró a hangja (35-42% venti). Engem már határozottan zavar a venti hangja 45% körül/felett.
(#14456) ZozzHUN: Azért a 19 nem 25 FPS....
Így már ok. Többet dobott rajta az a +150Mhz az 1 Ghz-es maggal, mint gondoltam.
Nálam is így futott.
(#14454) Peace: "...akkor most őszintén, mennyi fényes rész van a metro 2033-ban összesen?
"
Majd DX11-ben VH-on meglátod!(Tényleg nem olyan túl sok, de ami van, az nagyon ütős.) Amúgy DX11-re be tudod tenni meg VH-ra DX10-es vassal is, csak épp nem lesz tőle se szebb, se gyorsabb.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14447 üzenetére
Látom bedőlt a Furmark-os tesztnél az eredmény. Gondolom fix 60%-os ventifordulattal ment esetleg fentebb. Nekem csinált olyat a 950/1200-as teszteknél hogy a 22 perc környékén halt be a VGA túlmelegedtek a VRM-ek mondanom sem kell örültem neki. Fentebb toltam a ventifordulatot és akkor született ez az eredmény igaz ezt már linkeltem de lehet nem figyelted az teszt időtartamát. [link]
-
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14447 üzenetére
Sajnos nem tudok jót. GPU-Z futhat háttérben, de "mikroakadásokat" okoz.
Én inkább kiteszteltem furmarkkal, 850/1200 megáll 100 fok alatt, kicsit visszavettem a ramokat ne főjön annyira a platni rajtuk, és 850/1150-en már bírja a nyári meleget is, és igen fürge.Egyet-kettőt játszottam is így, azt is bírta, szval nálam ennyi elég volt a nyugalomhoz. A GPU hőfokát meg látom az Afterburner OSD-jén.
(Meg tegyük gyorsban hozzá, hogy eddig egyedül a Metro2033-hoz kellett tuningolnom, semmi máshoz...)
-
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14445 üzenetére
Ez tény, a 4890-em megedzett.
Amúgy játék közben nem nagyon megy 75 fölé még tuningolva sem. Viszont ha húzom, akkor elég erőteljesen melegszik, jóval hangosabb és melegebb, mint alapon, pedig még feszt se kellett emelni hozzá... 930/1200-at is tudna 1,14V körül, csak akkor már nem mernék nyugodtan játszani, hogy megfő a VRM.... nehogy véletlen egy olyan játék kijöjjön, ami furmark-szintű terhelést ad a karinak, aztán elfüdtöljön nekem...
Heaven alatt amúgy 65 fok körül voltak a VRM-ek, mint nálad, végig, 850/1150-en, szval tartok tőle, hogy nálad is lennének hasonló hőfokok furmark-ban... -
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14439 üzenetére
A heaven nem a legjobb ezeknek a kariknak a teszteléséhez. Nálam konkrétan a GTA4 jobban felmelegíti, pedig az még procilimites is...
Én furmark-al tesztelek, az jobban megizzasztja, mint bármely játék, bár igazából csak a hőfok miatt nem kell aggódjak, a 4890 pl. Dirt1-be belefagyott fél órás hibátlan furmark stabilitás után, vissza kellett vegyek belőle vagy 10Mhz-et, hogy jó legyen.
Nálam így bírta: [link]
Új kariért nagyon jó ár volt amúgy. -
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14435 üzenetére
Nekem a Furmark vált be Xtreme burmin mode stabitlity teszt 8xmsaa! Kb 25perc és kijön ha instabil. Ha így stabil utána jöhet a FinalFantasy legutóbbi benchmarkja csak megnyugtatásképpen. Érdemes külön tesztelni a memót és a GPU-t. Így tudni fogod melyik miatt hasalt el.
Egyébként 850/1200-on használom ingame.(#14430) Peace: Azt hogy csináltad hogy minden maxon ment a 4850-el?? FullHD-ban?
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14425 üzenetére
Az szép!
De engem az érdekel igazán alapfeszen vagy referencia feszen meddig megy el. A Toxic 950/1200 stabil alapfeszen. 1x lefutott 975/1250-en a Vantage de utána már hibázott. Valszeg 960 esetleg 965 lehet a vége a memó meg 1250 ezen a feszültségen. De arra időt kellene szánnom, hogy mennyi a vége Mhz-re pontosan.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14419 üzenetére
Kösz! Ez egész jónak tűnik. 1,0875V a fesz a referencia 1.088V, az 5850 Toxic-nak 1.090V, a Gigabyte 5850 OC-nak 1,217V, utóbbi durván túl van feszelve gyárilag míg a Toxic esetében az uP chip 5mV-os léptékének köszönhető a 90.
Kíváncsi vagyok mit tud tuningban a kis Black Edition.
Teszteket kérnék! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest