- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
shteer #14816 üzenetére
Áhhh nem kellett volna, annyit szenvedtem vele hogy ihaj...
Visszaraktam a régit, mert lassú volt elfogyott a memória mivel 32es xp van ez a vga meg megeszi a hely felét( majd a 64 bites win7re lesz jó )
Na de majd jövőhéten már jó lesz
Az legalább kiderült hogy kari jól megy, alapon egész halk is. -
De4d
őstag
Na meglett az 5870 VaporX, gyorsan megvolt az üzlet, viszont a többi alkatrészem még a boltokban pihennek. Hétfőn-kedden megyek értük, addig érdemes beletenni a jelenlegi gépbe, vagy hagyjam pihenni arra a 2-3 napra? ( Túl sok gyorsulást ebbe a gépbe biztos nem hoz, de letesztelni talán érdemes lenne )
AMD 6000+ x2
Geil Ultra 2GB 800Mhz
Gigabyte GA M53S S3 -
De4d
őstag
Üdv.
Valaki le tudná írni az összes 5870 változatot, és hogy mik a különbségek köztük, nagy vonalakban? ( órajel, méret, fogyasztás, hűtés, apróságok )
Amit tudok hogy van 5870 ref, OC, vapor-x,toxic, AvP hűtős( nem tudom mivel másabb a többitől ) meg lightning, de hallottam már valami kék nyákos változatról is - ki tudja van még valami más fél-e is.
Előre is köszi. -
De4d
őstag
Igen de az a crysis már mennyi? 3 éves? és mégsem tudod teljesen fullba nyomni döcögés mentesen. Az a kai ami most van neked most is kb ennyi, szinte semmit nem esett az ára, ez a szomorú, drága egy új kari és bizonyos idő után se lesz olcsóbb, tán még 1 év múlva lesz 30ért de akkor már elég gyenge lesz, nem éri megvenni.
-
De4d
őstag
Még nincs, most veszek teljesen új gépet, de ha már veszek korrekt fejlesztést akarok.
Jelenlegi 17es CRT moncsi után jó lesz majd a Full HD
Egyébként ha érdekel ez lenne a konfig.
Alaplap Msi 770 G45
Proc: Phenom II x4 945
HDD: Samsung 1TB 7200rpm 32MB F3-as
Monitor: Benq G2222HDL
Ram: 4GB Geil Black Daragon 1600 v 1333 cl8 ( 2x2 kit )
Ház: CoolerMaster Elite 331
ODD: Nec AD7243S
Hangfal: Genius SW HF 2.1 3000
Táp: (Jelenlegi) mert elég 500as Chiftec - Ebből nem kell új.
Egér+Bill nem lényeg. -
De4d
őstag
Üdv.
Ti milyen vga-t ajánlotok 70-80kért?
Gamere lenne elsősorban ( 1920x1080p ), valamint néha videó, kép hang szerkesztés, és flash használatra.
Én keveset használt 5870 1gb-s karira gondoltam, itt a ph-n vannak ( ebből újat biztosan nem veszek 90-100ért )
Full HD-ra az 5850 1gb-ost és 460 GTX 1gb-ost kevésnek érzem erre a felbontásra, ( Jó volna magas részletességgel mennének a gamek, ha nem is ultra highon 16xAF el, de highon 8AA 4xAF jó volna)Még egy felvetés kérdés: Érdemes egyáltalán drága vga-t venni? Régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül, ráadásul pl ott a crysis kb 3 éves game? és ezek a drága karik teljesen fullon se hozzák a megfelelő sebességet, a metro 2033-at meg sem említem. Ha ezek a már megjelent játékok nem futna csúcs grafon megfelelő sebességgel milyen lesz a jövőbeli játékok igénye? Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?
Rendben van hogy pont olyan játékokat említek amelyek jelenleg a legigényesebbek és legkevésbé optimalizálatlanok na de akkor is:S
Véleményeket szívesen várok, érdekelnek.
Köszi. -
De4d
őstag
Üdv.
Valaki tud adni egy olyan linket ahol az összes gyártó által készített karik specifikációi megvannak? ( 5870-hez)
Asus jóval drágább pl a többinél gondolom alapból emelt az órajeleken ( gyárilag ) de jó volna mindent egy helyen megnézni, mindennel együtt, tartozékok, kábelek, teljes játék, stb. -
De4d
őstag
válasz
SzlobiG #14091 üzenetére
Oks kösz, nem azért írtam félreértés ne essék írhattam volna 5970 2gb és 4gb-s is csak a példa kedvéért írtam a 5850et mert az jutott eszembe
Akkor mondhatni amire számítottam vagy gondoltam, sebességben nem dob csupán a felbontásnál kell ha 2xxx x 1xxxx-es felbontást akarok illetve igen 3 monitoros dolgot. eyefincsivel -
De4d
őstag
Üdv.
Csak érdeklődési célból megéri venni 2gb-s vga-t pl 5850ből( vapor/toxic ) 100k-ért vagy bőven elég 70-80ért az 1gb-s?
Illetve miért jó ha 2gb-s a memó? még az 1gb sem kell nagyon a gameknek, hol vagyunk még a 2-től? Bár lehet amilyen gyorsan fejlődnek nem is olyan messze.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest