- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
NEISSE #29755 üzenetére
BF3 mondjuk pont jobban szereti az NV karikat és legtöbb embernél egy 660Ti viszi maxon 1080p-t. De szerintem 7870-el is simán megy.
Amit Grave444 írt is teljesen igaz. 2 Magossal soha sem fog jól futni a BF3. Nekem Q9550-el sem megy maxon a kari. Havernak i5 2500-al jobban fut ugyanolyan 5850-el. Szóval nem csak VGA a lényeg. -
Ribi
nagyúr
válasz
princeblade #28334 üzenetére
A legtöbb monitor 60 Hz-el megy, egyesek tudnak 72-t, de azt inkább csak filmezéshez szokták átállítani. Illetve a mostani 120 Hz-es (általában 3Ds) monitorok. Alapból az, hogy 2, 5, 8 akármennyi a frissítés, az nem határoz meg semmit. Ha 60Hz-es a monitor hiába 2ms a frissítése, 60 FPS felett nem tud többet kirajzolni. De emellett még sokminden van egyis másik mellett.
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
shteer #27079 üzenetére
Pentium D és Pentium G860 kb fényévekre van egymástól, de a Pentium szerencsére kezd tényleg kihalni, bár nem hagyják.
BF3 single és multi között is brutál nagy a különbség. Az én gépemmel elég jól tudok játszani campaignt szinte max grafon 1680-ban. Viszont multiban 64 player mellett kb játszhatatlanul szaggat, minimum grafikán is. Mind1 milyen a graf beállítás, lehet látni hogy mind2 mag konstans 100% van és csak pici, szakadások vannak amikor 98-99%-ra "esik" le e terheltség.
-
Ribi
nagyúr
válasz
rola636 #26610 üzenetére
Már sokan leírták hogy se a táp nem bírja, se a proci a CFet. Szerintem első körben vegyél egy procit, illetve monitort, majd ha ezek megvannak 1 VGA-t. Ha még mindg lesz pénzed és CFet akarsz, akkor venned kell tápot is, mert a mostani nem bírja el. Most még az i7nek semmi értelme játékok alá, szóval bőven elég egy i5 2500k is, ezzel megint spórolhatsz egy keveset.
Ja és a mostani gépbe feles 8G ram. 4 pont uganannyit ér szerintem. GTA4 úgyis híresen CPU limites. Azzal akármit csinálsz nem lesz gyorsabb amíg nincs 4 mag a gépben.ui: kicsit sokáig tartott megírni a hszt
-
Ribi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24122 üzenetére
MSN vramot eszik? Nemá
-
Ribi
nagyúr
válasz
Silentfrog #23172 üzenetére
Feltéve, hogy nem fogy túl sok 5830, mert akkor a normál GPUt is eladják így.
Cpuból is fel lehet oldani magokat, azok sem selejtesek mind. -
Ribi
nagyúr
válasz
_stick_ #23109 üzenetére
Nekem bootnál és utána ha nincs terhelve akkor teljesen halk marad, bár még mindig hangosabb mint a 4850+accelero egy 5Vre kötött 12cm ventivel. De még mindig elég halk.
Viszont ha terhelve van akkor mar felporog es mondjuk 2 óra játék után nem nagyon lassul vissza.
Lehet az egész ház kicsit jobban bemelegszik és emiatt. Játék közben nem annyira zavaró, de ott is attól függ mivel játszom. Mert nem mindenhol van piff puff végig, hogy ne halljam a gépet. -
Ribi
nagyúr
válasz
csabika0001 #23099 üzenetére
Ezek az értékek amivel alap memó feszen elfut.
Pl 1 memória hivatalosan mondjuk 1.65V-n cl7-et tud.
Viszont alapból 1.5V-t kap, nem 1.65öt. Ezért ennél jóval rosszabbat kell beírni a memóba, különben nem indulna el a gép. De amúgy is általában rosszabbat állít be, hogyha alulfeszel a lap akkor is elinduljon.
Szóval ezek az értékek azok amire autómatán beállítja magát a memória. -
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #22960 üzenetére
Szerintem DX9, mert a high textura pakk benne van alapbol a dx11ben.
dx11ben pedig nem csoda hogy lassabb -
Ribi
nagyúr
válasz
szamoki #21155 üzenetére
Mindenképp vedd vissza alapra a gépet.
Lehet a tuningot jól bírta a gyenge VGAval, de most hogy van ami meghajtsa, így már nem elég stabil.
Abszolute mindent alapra és úgy tesztelj mielőtt visszaviszed.
Esetleg valami rosszul lett beállítva tuning alkamával, amit még tolerált az előző vga, de ez már kevésbé. -
Ribi
nagyúr
Azért vetíteni sem kell.
Fizikai elmélet oké, de sok a tényező ami keresztbe tehet.
Pl rossz irányba van felszerelve a borda és a normális légáramlást rontja. Emiatt kevés levegő hűti a bordákat.
Inkább az okát kellene kitalálni. Esetleg van valami a bordák mögött ami a bordák miatt keves levegőt kap és az melegszik túl nem a memo.
Ismerni kellene a felszerelés módját mielőtt kötözködünk. -
Ribi
nagyúr
válasz
chabeee #20358 üzenetére
Ha nem lesz cpu és vga extrém tuning szerintem el kellene hogy vigye.
Nem mai darab az a táp és 450W létére elvileg csak 264Wot tud 12V-n, "normál" használat mellett nem kellene, hogy gond legyen. Szerintem.
Ha szénné húzol mindent és ráeresztesz teszt progikat lehet lekapcsol. -
Ribi
nagyúr
válasz
Mittu88 #20064 üzenetére
Kicsit fura, hogy a 4870 meghalt és ezután az 5830 is mindig lekapcsol.
Szerintem ott valami nagy gond van.
Lehet sokat próbálkozol az 5830 is behal. Valoszínú nem véletlen kapcsol le.
Próbálj meg egy bios resetet, mindent alapon elindítani.
És szereznék egy másik tápot tesztelni ha van rá lehetőséged. -
Ribi
nagyúr
válasz
Mika1227 #19643 üzenetére
460 és az 5830 ahogy nézem a teszteket egy szinten van, de az ati kicsit gyengébb is.
5850re sem biztos hogy lecserélném. Érezhetően nem lesz gyorsabb max 10%. A CPU pedig kevés a teljes kihajtáshoz.
Szóval szerintem totál értelmetlen váltanod.
Csak sokkal erősebb vgara van értelme, de oda már cpu is kellene. -
Ribi
nagyúr
válasz
banderasz77 #4947 üzenetére
Ez mekkora gáz
Értem én hogy sietni kell a kari kiadásával, de azért ilyet nem vesznek észre ? -
Ribi
nagyúr
válasz
CheaterBandi #4932 üzenetére
Hát nemcsodálom, D805-el nekem még 7600GT is CPU limites volt néhol
-
Ribi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.