- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung SmartTag2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Atimester #21297 üzenetére
A problémádra 2 megoldás van. Az egyik amit Droidmester javasol, ugyanis az s-video analóg, a dvi,hdmi, vga ezek pedig digitális jelek. Emiatt kell hozzá konverter, ami kb 5-7k, sima kis átalakítóval nem tudod megoldani.
A másik, valóban veszel egy vga-t, de cfx be nem valószínű hogy fog menni a kisebb szériával pl: HD 3xxx,4xxx. Arra csak a tv-t kötnéd rá.
Más kérdésre válasz-> [link] -
válasz
Atimester #21293 üzenetére
Létezik AKTÍV VGA to RCA+S-Video átalakító! olyat kell venned nem a 1000.Ft-os passzív verziót mert az nem megy DVi on keresztül!
Nem olcsó de nem olyan vészes mind ha új TV-t kéne venned! PL: itt 7000.Ft Vagy árul egy kolléga itt az apróban is!
************************************************************************************
HD5850.el csak HD58xx szériát (5830, 5850, 5870) lehet CFX -be kötni! Vagy tehetsz be mellé akár egy HD2400XT karit (azon még van S-Videó meg kompozit is) de nem CFX -be csak simán másodlagos VGA-nak ugyan kicsit bonyolult lesz film lejátszásnál beállítani hogy melyik VGA -ra küldje ki a jelet! inkább a 7.e res aktív átalakítót javasolom!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Atimester #21293 üzenetére
Esetleg ezt tudnám ajánlani neked, ezen van kompozit videó kimenet, pont neked való: Asus O!Play Van ott teszt is róla, olvasd el. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás a problémádra.
DroiDMester: de nem hiszek én az ilyenekben, szerintem hatalmas nagy sz@r tákolmányok. Elképzelhetetlen mennyiségű problémát látok ezekben. Megveszi, kb 2 hétig szenved vele, mert valami szarság mindig előjön, míg végül mégiscsak megveszi a média lejátszót, amivel kezdeni kellett volna.
-
Sandrew
őstag
válasz
Atimester #21278 üzenetére
Ennyi erővel 11éve vettünk egy Sony Projektoros tévét. Jó nagy, alul van a hangszorója. 1.5M forint volt ami nem kis pénz volt akkor. Mégis csak 4Scart van rajta meg RCA csatik. De hiába került akkor annyiba, mikor most egy 150k-s LG Full HD-s tévé-nek 10x szebb képe van.
Ha meg nem akarod lecserélni veszel egy Olcsó gagyi P3-as gépet amin van Svideo berakod mellé és kész. Apróban néha vannak medion htpc-k azok tökéletesen megfelelnek neked.
Pl -
Santiagain
őstag
válasz
Atimester #21278 üzenetére
El kell keserítselek. Egy 3-4 éves plazma nem ér több százezret. Nekem is Pana plazmám van, és jelentős különbség van, még DVD forrás esetén is, az analóg illetve a digitális jel minősége között.
A cserét úgy értettem, hogy használtat használtra, ésszerű ráfordítás mellett.
-
moonguru
őstag
válasz
Atimester #21271 üzenetére
Szia!
Szerintem a DVI analóg kimenetre kilehet küldeni a komponens jelet is!
Legalábbis erre utal a kártya leírásában ez:
"Hibajelenség:
Zöld kép a CRT monitoron!
Megoldás:
A Videokártya komponens output módban van, a számítógépet indítsa újra úgy, hogy csak a CRT monitor legyen csatlakoztatva!"
-
Santiagain
őstag
válasz
Atimester #21249 üzenetére
Nekem is csinált ilyet valamelyik driver verzióval. Próbál egy uninstallt a legújabb telepítése előtt.
Az én problémám is megoldódott. Fölraktam a legújabb ATT-t. Azóta nincs 2D gondom. Viszont csak 2 fajta feszültség közül tudok választani.
Akinek ASUS-os kártyája van, megírhatná, mivel tuningolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest