- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bloodaxe #21670 üzenetére
Na, sokat nem kellett tökölni. Belőttem Overdrive-ba 850/1200-re, ahogy mondtad, minden patent, lefutott minden (ráeresztettem egy gyors Furmark FullHD tesztet, aztán meg egy 3DMark06 és 11-et) minden lefutott simába. De e fölött (a következő lépcső a 875 volt) semmi, minden kifagy. Nekem ez megfelelt, ahogy néztem a 3DMark 11-es toplistát, 200 ponttal kaptam kevesebbet, mint egy 980-ra húzott 5850...lénygegében 5%, és ott ugye szénné van húzva...ha nektek megfelel ez az érték, nekem is jó lesz, nem foglalkozom a feszemeléssel.
-
dangerzone
addikt
válasz
Bloodaxe #21486 üzenetére
Igen, megválok tőle. Nagyon jó, gyors és szép kis kártya, meg kell hagyni.
De tényleg nagyon keveset játszom már új játékokkal. Meg nyáron, mikor ráérnék, nem is leszek itthon. Júni 11-Szept 12 között külföldön leszek, melózok.
Évközben meg megleszek a húzott 5770-nel
Amúgy egy corsair vx 450-ese van a srácnak.
-
kisza25
félisten
válasz
Bloodaxe #21424 üzenetére
fullHD mellett
most néztem GTA4 alatt igaz minden magot +szállat használ, de csak 35%ban,viszont magasabb lett a minimum FSP és a fogyasztás se nőtt drasztikusan, játék alatt eddig ~185W-ról 200W-ra nőtt, persze procinak csökkentettem a gyári 1,25V load feszét 1,15V-re nekem ne kajáljon annyit -
dangerzone
addikt
válasz
Bloodaxe #21360 üzenetére
Melyik verzióját használod az afterburbnernek?
Az újat? Mert nekem azzal nem akart összejönni. Nem tudom miért.A régit meg ha feltelepítem (amihez volt a leírás), akkor nem indul el, mert hogy régi fájlok, meg verzió, meg blabla.
Illetve valahogy nem lehet beállítani, hogy nagyobb határok között lehessen állítani az órajeleket? Mert így csak 300 mhz-s órajelet tudok beállítani 2d-ben a gpu-nak.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Bloodaxe #21336 üzenetére
Nálam a non-ref Sapphire megragadt a VRM-je miatt 1.088V-on. Ott viszont ment a 915MHz-es GPU stabilan mindenhol. Ellenben a stabilitási tesztek is lefutottak 925MHz-en, de GTA 4-ben már képszétesést tapasztaltam (915-ön viszont ment szépen).
Kíváncsi vagyok, mire jutsz majd. -
válasz
Bloodaxe #21313 üzenetére
Nem rád nem vonatkozik! a CFX csak Chaser kollégának írtam! (meg még sok másnak akik ebben a tévhitben élnek hogy ha 2.eltérő VGA-t teszünk CFX be akkor a gyengébbik teljesítményén fog az erősebb kártya is járni! mivel majdnem minden héten napirendre kerül és a hozzá nemértők meg csak lökik a süket szöveget vele kapcsolatba!)
Amúgy amit belinkeltél CF párosítás az csak az AMD AJÁNLOTT párosítása, és nem azt jelenti hogy nem megy együtt PL: egy 5870 + 5830.as!
*********************************************************************************
(#21309) Santiagain : itt=> Nem hiszem, hogy egy digit jelet analógra alakítva, majd vissza digitálisra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest