- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Mivel kellene lehűtenem az elsődleges kártyámat?Az alsó sosem megy 66 fok felé,de a felső igencsak 80 felé megy ha megfingatom valamivel
-
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22770 üzenetére
Odabasztam a gép elé a konyhai ventit,10 cm-ről fújja rá a levegőt.Úgyhogy most az elsődleges kártyám lement 45 fokra,a másodlagos meg 39 fokon van Mozillázás közben.
-
Syz
senior tag
válasz
intercooler #22766 üzenetére
Én csak egyel kötöttem össze őket és a belső felén van a CF híd.
-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur #22762 üzenetére
Izé,ami az alap óra jel a kártyán azt írja: GPU clock: 850 Mhz Memory: 1200 Mhz viszont a szenzornál kb. 3 perc után jelenik meg ez az érték.Teszteli is a kártyát ez a progi?
-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur #22759 üzenetére
GPU-Z -ben megnéztem a két kártyát de semmi különbség nincs,órajelek egyformák.Az egyik 54 fokon fut jelenleg a másik meg 42-őn,ennyi a különbség.
-
Syz
senior tag
Már pedig annyi volt.Külön felírtam.Nem tudom számít e de nem a procihoz közelebbi foglalatban volt a kártya.Amúgy azért kérdeztem a csatis dolgot mert két főszár jön le a tápból,az említett két db PCI-e csatis a másik főágon meg csak molexek vannak tehát végül is ha akarnám akkor sem tudnám külön főágról bekötni a molexeket.
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22749 üzenetére
Hali!Na megcsináltam,látja is a témát sőt a Dirt 3 benchmarkot is kipróbáltam 1920x1080, 8x élsimítással és belöktem neki az Ultra szintet ami gondolom a DX11-es mód.
1 db 5870-el ezt mértem:Min FPS: 26,75 Average FPS: 31,54 Total frames: 3297
2 db 5870-el pedig: Min FPS: 85.03 Average FPS: 105 Total frames: 11019Tudsz esetleg valami olyan progit amivel meg tudom mérni a videókártyák hőmérsékletét?Mert az Ati overdrive-ba ha benézek akkor csak az egy hőmérséklet van kiírva,így terheletlenül 57 fokot ír.Jah és még annyi hogy nekem a tápról két db PCI-E csati jön le,a másik kettőt a molexes átalakítóval tettem be de úgy osztottam el hogy mind a két kártyához megy egy PCI-E és egy molexes átalakító is.Jó ez így vagy az elsődleges kártyába (úgy csináltam ahogy írtad a procihoz közelebbiről kapja a jelet tehát az az elsődleges,az alsó a másodlagos) tegyem a két db PCI-E csatit és a másodlagosba a két db molexeset?
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22747 üzenetére
Na akkor mindjárt bepattintom a másik kártyát is,de azt továbbra sem értem hogy hogy kéne a vinyót meg a többi sallangot átrakni a másik kártyához?2 db Pci-E csati van bedugva 1 kártyába nálam és kész.Hová tegyek és mit?
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22744 üzenetére
Amúgy a két kártyát külön kell telepíteni?Bocs hogy tudatlan vagyok de ez lesz az első CF megoldásom,még nem csináltam ilyet.Vagy csak berakom mind a kettőt,rá a hidat aztán utána driver takarítás,utána telepítés és kész?
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22744 üzenetére
A tv-n van 3 HDMI bemenet,ráteszem vazze mind a két kártyát
-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur #22741 üzenetére
Honnan tudom melyik az elsődleges kártya és melyik a másodlagos?
-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur #22741 üzenetére
Szeretek körbejárni egy témát jó sokáig ha valamiben nem vagyok biztos
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22737 üzenetére
Ájm szó szorri nekem a Corsair főoldalát adta ki.Akkor azt mondod mehet?Így ezzel az egy kártyával kurva vígan elvan egyébként mert totál hangtalan minden.
-
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22733 üzenetére
Motion már megtalálta tegnap.Íme:
http://www.corsair.com/power-supplies/non-modular-psus/builder-series/builder-series-cx600.html -
Syz
senior tag
válasz
csabika0001 #22730 üzenetére
Corsair CMPSU-600CXEU Builder Series van nekem.
-
Syz
senior tag
Megjött a két db 5870-es Vapor X-es kártyám de nem mertem kipróbálni a Corsairrel a kettőt CF-ben.Az egyik vígan fut most bár a vinyómat fentebb kellett rakni mert elég hosszú a dög
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22709 üzenetére
Én szeretném kiélvezni a tv-m adottságait,főleg azért ez a CF konfig.De hát az 5850-nél még nem gondoltam ilyesmire hogy majd váltani kell tápot,meg nem is volt időm annyira játszani.Ma megérkeznek a kártyák aztán majd meglátjuk.A táp 4 hónapos talán és abszolút nem volt kihasználva eddig.Ezek szerint most ki lesz
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22704 üzenetére
Eddig HD 5850 volt a legnagyobb kártya amivel dolgom volt de most jó áron hozzájutottam a két db 5870-hez és kíváncsi vagyok mit tudnak.Én még sosem állítottam tuning szempontjából semmit sem alaplapon,sem videókártyán,sem memórián csak beraktam a gépbe a cuccokat és mentek.Mondjuk tápnál mindenki nagyobbat akar általában,szóval nem lenne tőle könnyű megválnom
Milyen Vga-ra gondoltál amúgy?
-
Syz
senior tag
válasz
shteer #22702 üzenetére
Nem szívesen válnék meg a Corsair táptól mert nagyon halk,megbízható meg minőségi de a két kártya már útban van hozzám és még nem volt szerencsém két ilyen nagy teljesítményű kártyához,főleg nem CF-ben.Plusz ott van az I7 proci.Szóval tegyek vele egy próbát vagy már nézelődnöm kellene másik táp után?Tuningolni én sem szeretném mert minek
Hajtott már szét valaki CF-ben ilyen tápot?
-
Syz
senior tag
Halihó!Egy kérdés: két db Radeon 5870-es videókártyához milyen táp illik?A 600 W-os Corsair tápom elég neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest