- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Aki szeretné a referencia és garanciás HD5870-es kártyáját budapesti találkával, kipróbálással elcserélni egy ilyen HD5870-re, az szóljon.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Robert1987 #18615 üzenetére
Akkor már inkább Gigabyte HD5870 UD, mert ahhoz lehet feszt is állítani, így tuningolható
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
A következő kártyák melyikének van referencia feszültség szabályzója? Mert olyat szeretnék, aminek lehet állítani a feszt szoftveresen.
GIGABYTE GV-R587UD-1GD
VX5870 1GBD5-MDHKöszi előre is!
-
ZozzHUN
addikt
Amúgy Nekem nincs gondom a PowerPlay-el. Tényleg nem megy, ha tuningolod. Én úgy küszöböltem ki a dolgot, h MSI Afterburner-ben csináltam 2 profilt. Egy alapot és egy tuningosat. Ha játszom belövöm a tuningot, ha kilépek átkapcsolom alapra és akkor Powerplay is visszakapcsol
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Robi BALBOA #15303 üzenetére
Igen? Azt hittem legalább olcsóbb annyival
Akkor ott a pont
Amerikai ürge tesztelte
-
ZozzHUN
addikt
válasz
jonner #14642 üzenetére
Én egy HD4890ről váltottam XFX HD5850 Black Edition-re. A teljesítménynövekedést a Heaven Benchmarkban tudtam lemérni dx10 1680x1050 8x aa 16x af, high-on, ott +30% volt. A vicc az, hogy a HD4890en +15% OC volt, és így is 30%-al nyert a HD5850
Ja és ez a kártya 1.15v-n bírja az 1000Mhz-t, ami még +30% OC, szóval HD5870 szintjén van. Így nem annyira ajánlatos a HD5870 vétele
-
ZozzHUN
addikt
Uristen, teljesen elijesztettetek a 10.7tol
-
ZozzHUN
addikt
Csináltam új tesztet Metro 2033 első pályán, de most DX10 Very High:
Frames: 13440
Time (ms): 290131
min: 22
max: 94
avg: 46,3kb ha látom semmit nem javult, és az MSI OSD azt mutatja h így is DX11-ben futtatja a játékot, csak azt látom, h kilövi a DX11es beállításokat
Van valakinek ötlete h Force DX10-ben futtassam? Vannak olyan DX10es effektek amik DX9ben nem elérhetőek :S
-
ZozzHUN
addikt
Lejátszottam a kedvedért az első pályát (Prologue)
Frames: 14390
Time (ms): 317996
Min: 19
Max: 97
Avg: 45.252 -
ZozzHUN
addikt
Most játszottam egy órát az új Crysis-szel (Metro 2033), GPU-Z-vel a háttérben (nem vettem észre micro-stutter-t), és ez a végeredmény:
Amúgy a beállítások: 1680x1050 DX11 Very High, 4xAF, AAA
Azoknál a low fps részeknél sem ment 25 fps alá (bejáratnál beszűrődő fényecske) -
ZozzHUN
addikt
Áhh... a mikroakadás engem kiakaszt :S
Majd legfeljebb tesztelek minden játékot fél órát gpu-z-vel mielőtt nagyon játszanék vele. De elég tré, hogy mindegyik stresszelő azt mondja h 100% gpu usage, aztán mégis furmark xtreme tudja kinyírni a kártyát adott esetben
A GPU hőmérséklete úgy amúgy nem izgat, mert Afterburner-ben beállítottam, h max 80 fokos lehet, úgy állítsa a ventilátort.Metro 2033-al még játszottam, mióta megvan a HD5850, szóval még nagy az izgalom
Nagyon idegesített h nem tudok 1680x1050ben DX10 Very High játszani, na majd most! -
ZozzHUN
addikt
Na, bekapcsoltam 1000/1190en a furmark xtreme burninget, kb 1 perc alatt megfagyott a gép, és majdnem 100 fokos lett a vddc
Asszem inkább maradok a Heaven Bench-nél és bekapcsolok vmi hőmérséklet figyelőt állandóra, van valami ajánlat esetleg?
Olyan kéne ami szól, ha a beállított értéket meghaladja valami. -
ZozzHUN
addikt
Volt amikor FurMark-kal próbáltam stabilitást nézni, de utána próbáltam Batman Arkham Asylum-ot játszani és akkor az 15 perc után csíkozott, pedig Furmar Xtreme Burning stabil volt a kártya
Amióta Heaven Benchmark-ban tesztelek azóta ilyen gondom még nem volt
Most pl. 1000/1190et 1.1375-ön viszi a kicsike, nem rossz teljesítmény, lehet meg kéne nézni hol a vége a kártyának, csak nem tudom mekkora lehet a legmagasabb fesz :S
Amúgy elég csúnya az a 100 fokos VDDC a linkelt képen :S
-
ZozzHUN
addikt
Na itt a stabil alapfeszes eredmény GPU-Z képekben:
-
ZozzHUN
addikt
15 perc Heaven Benchmark Dx11 max 4xAF 1680x1050, ha itt nem hasal el, akkor még a Metro 2033ban sem. HD4890at dx10 1680x1050 16af 8aa 10 perc heaven benchmark tesztnek vetettem alá, majd 2 óra Metro 2033 után se halt meg, pedig figyeltem GPU-Z-vel, és 99% GPU használat volt rendesen játék alatt is.
Memóriát már előtte kiteszteltem, és 1190nél többet nem eszik, és annak úgysem adok feszt semmiképp, az úgy jó lesz
-
ZozzHUN
addikt
Na már elkezdtem futtatni a teszteket, eddig 950től meghalt, ugyanúgy 940től is ^^
Éppen 930/1190-en fut a Heaven Benchmark (eddig bármivel próbáltam stresszelni a GPU-t, az játék alatt sose volt elég stabil, ha ezzel stresszelem akkor még a játék se fagy ki)
szerk.: 930at se bírta, 920 köv
-
ZozzHUN
addikt
Most lejjebb vittem 1.15v-ra a vcore-t, csökkent 5 fokot a feszültségstabilizátor hőmérséklete
A toxicon nincs vcore szoftveres szabályzó, nemde?
Majd megnézem mennyit bír alap feszen. Referencia kártyán lehet memória feszt állítani valahogy szoftveresen? Nem mintha megcsinálnám, csak érdekel
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Adamka3kerék #14417 üzenetére
Letöltöd az alap driver csomagot az oprendszeredhez, aztán ha felraktad akkor egyrészt ott települ már a HDMI audio driver, utána ha HDMI-t bekötötted, akkor Windows-ban be kell állítani hogy mire küldje ki a hangot. Nálam pl Win7 x64, óra melletti hangszórója jobb klikk, legalsóra katt (Volume Control Options), majd ott bepipálom az ATI HDMI Output-ot, ha azt akarom, hogy csak arról küldjön ki hangot
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Csatlakoznék a táborhoz egy XFX HD5850 Black Edition-nel
Esetleg valakinek van még ilyen? Tuning terén mennyire jó? Kell neki vcore-t adni még vagy alapon is jól bírja a core tuningot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest