- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniford
tag
Így első próbálkozásra nem is rossz. Proci 2.8 -ról 3.4-re húzva (24/7).
Érdekes ez az új 3dmark -
-
Daniford
tag
Ááá ott van. Az 5970-en van olyan burkolat mint az enyémen
-
Daniford
tag
Lenne egy talán érdekes kérdésem.
Feltűnt,hogy az 5870-em külsőleg eltér az ITT látható kártyától. Ugyanis ez a venti felöli része nekem mintázott. Úgy néz ki mintha carbon minta lenne benne. És nem matrica mert érezni a felületen is a mintázatot. És igazából keresgettem de sehol nem találtam hasonlót sem.
Lőttem egy gyors fotót így jobban látszik! ÍME!! -
Daniford
tag
Megvan az Asus HD5870-esem végre! És gyönyörűen muzsikál! Szeretnék nekiállni kicsit meghúzkodni de nem tudom,hogy álljak neki. Eddig HD4890OC-m volt de ez már egy fokkal magasabb nekem.
Igazából tanácsokat kérnék! Hol kezdjem. Milyen progi kell hozzá stb. Amatőr már nem vagyok csak új még nekem ez a kártya. És ha esetleg van ilyen akkor mire érdemes nagyon figyelni ennél a kátyánál????? -
Daniford
tag
Hamarosan készülök venni egy zsír új Asus HD5870-et. Van ezeknek valami hibájuk mit érdemes tudni vagy bármi negatívum? Mennyivel jobb/rosszabb mint a Sapphire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest