- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Sandrew #22313 üzenetére
Corsair CX 500-as. Nem tudom mi lehetett... nehogy már 500 ne legyen elég neki:S meg érdekes, hogy csak a venti ment ki, minden más működik, de azért nem egy életbiztosítás így... természetesen kivettem a gépből, de az alaplapi hd 4200 nem valami jó, max csak filmezni
Húzva tesztek erejére volt max, game alatt nem használtam oc-t...
-
Bloodaxe
aktív tag
Nah akadt egy kis bajom a DCU-val :S dirt3 közbe fogta magát, és kiégett a ventivezérlő felett valami chip.Képet ad, venti nem működik. Már írtam a srácnak akitől vettem, garancia van rá, így nem is próbálkozok hűtésmodot eszkábálni. Esetleg ötlet, hogy ez mitől lehetett?
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Lethal Gene #21809 üzenetére
Hello. [link] teszta két kártya difijéről. nagyjából egál, a 6950 újabb , de drágább. szvsz elég az 5870 kb 15-20k val olcsóbb a 6950 nél.
A ref hűtő sztem hangos, érdemesebb DCU-t vagy Twin Forzr vagy hasonló hűtővel szerelt karit venni. melegnek egyáltalán nem mondhatók -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
hepibáb #21797 üzenetére
Simán jobb az 5850. Ha teljesítményben nem is, de gazdaságosabb, biztonságosabb. nekem 4850X2 volt előtte, elvileg az erősebb lenne, de nekem eddig minden játékban sokkal erősebb az 5850. Az x2 vel voltak driver gondok, a cfx szinkron is bukott pár játékban, hangos, bár nekem AC ventikkel volt.Jah és teljesítményben sem sokkal rosszabb a 4870 x2-től, 850/1200 szvsz be is hozza
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21763 üzenetére
az 5850 850/1200-n erősebb a 6870nél
900/1200-on már 5870 el van egálba, 50 mhz nem olyan nagy különbség fps be (max 1-2-3) ennek értelmében viszont már jóval erősebb a 687-nél
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21674 üzenetére
bőven elég 850/1200, én is úgy használom, bár bírta a 900 at is,de különbség ingame-be nem volt, így értelme nincs, és csak nyugodtabb vagyok ha 850-en ketyeg
Jer1cho: az már szép eredmény, elég is -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21669 üzenetére
rendben! sok sikert! várom az eredményeket
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21667 üzenetére
a legtöbbünken a DirectCu-s táraságból 900/1200 volt alapfeszen a stabil. (ugye nekünk eleve magasabb az alapfesz asszem 1,116V) fesz emelést csak óvatosan, szerintem nem is érdemes, egy 850/1200 as stabil rendszert nyugodtan kilehet hozni belőle.én 1,18V nál nem toltam feljebb, ott 935/1250 volt a max órajel, persze ezt csak egy teszt erejére, nem kínozzuk szegénykét
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21660 üzenetére
tiszteletem uram!
Én ugyan azt a kait húzom msi afterburnerral, hiv.oldalról leszedhető.
Stabilitás: 3dmark11, crysis2, gta4
feszkóemelés: asus smart doc -
Bloodaxe
aktív tag
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
csucsbicep #21511 üzenetére
nekem 36-38 fok idle ez teljesen hangtalan 28-30%, és 50-55 fok Load, itt lehet hallani a hangját, 50%, de egyáltalán nem zavaró game közben!
én imádom a karit. a legközelebbi is tuti asus lesz -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21490 üzenetére
Ha már az exed, akkor nem érdemes vele veszekedni
egy 5770 eredményt majd lökhetsz priviben, kíváncsi vagyok mit bír a kicsike -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21487 üzenetére
Értem. Sajnálattal hallom. jó is az 5770, bír az sok mindent
a táp tutter vinni fogja
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21480 üzenetére
Csak nem eladod az 5850et?
am szerintem a táp bírni fogj, bár függ attól hogy milyen táp, és mik mennek még a gépben. -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Santiagain #21384 üzenetére
nah az szép
ennyiért ajándék volt...
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21382 üzenetére
Hát igen, elég kockázatos egy művelet, progit viszont nem ismerek amiben ennyire le lehet csökkenteni az órajelet. én folyamatosan monitorozom Afterburnerrel, és amint kilépek egy game-ból egyből leveszi 157/300 ra. Ha videózok 400/900, amint gamelok egyből 900/1200, úgyhogy azon kívül hogy manuálisan szereted nem látom értelmét olyan program keresésének, ami ezt megoldja. a kártya teljesen jól megoldja
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21377 üzenetére
akkor ha mindnen igaz, a kártya biosát kell átírni, de az nagyon szenvedés, fentebb ha jól emlékszek olvastam róla. ha gondolod próbáld meg.
Santiagain: a DirectCU-t vetted újonnan 30,5-be?
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21351 üzenetére
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Deadzone41 #21370 üzenetére
Nagyon szívesen!
aprón van fent több is ennyiért, ez biztonságosabb mint egy cím nélküli bolt, ahol csak házhozszállítás van -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21373 üzenetére
szépszép. Szinte ugyanaz mint az enyém, csak én a memóval 1200 felett nem bajlódtam, elég az. viszont a crysis2-t viszi 900-on nekem.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Deadzone41 #21367 üzenetére
én egy boltról halottam aki ennyiért árulta, és az kamu volt
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Deadzone41 #21364 üzenetére
A Wd caviar blue helyett legyen caviar black, az rendszernek sokkal jobb és gyorsabb. a táp helyett inkább egy nagyobbat ajánlanék, vannak olcsóbban. pl corsair cx 600 v2 ezen az áron, később jól jöhet a cfx hez
az asus 5850DCU gondolom használt, újonnan nem kapni ennyiértsakal gépe valóban sokkal jobb
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21361 üzenetére
2D-ben eleve visszaveszi 157/300 ra.
én a 2.10-et használom, az msi honlapjáról letölthető, és tökéletesen működik. -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21359 üzenetére
Nagyon szívesen. egy alapfeszes max oc-ra kíváncsi vagyok az Afterburnerrel
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21357 üzenetére
én MSI Afterburner-t használok. Nem szeretem az MSI-t, de a programja az nagyon hatékony.
feszt emelni alapból nem tudsz vele a DirectCu-n, de fentebb van egy leírás amit nekem linkeltek, azzal a megoldással működik a fesz emelés. Az órajeleket tetszés szerint állíthatod, és 5 állást mentetsz el vele. -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21351 üzenetére
Nekem 38 fok idle-be, 58-59 fok Crysis 2, és Heaven 2.5 alatt. Manuálisan állítottam be, milyen hőfokon hány százalékon járjon a venti. Én megvagyok elégedve a hűtéssel, szerintem elég halk, és hatékony. Idle-be nem hallani a hangját, Game alatt meg nem nagyon érdekel, de max 60% on járt a venti eddig.
2d-ben alapból visszaveszi 157/300-ra, ha youtubozol vagy filmezel 400/900 ra.
Hogyan jelenik meg az allergia? nekem semmi bajom nem volt vele. -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Vigneau #21338 üzenetére
alapfeszen 900/1200 lett a vége. szép kis teljesítmény
" Végül egy kis matek - a tesztekben látottak alapján meg tudjuk határozni, milyen órajeleken fogja a HD5850 biztosan megelőzni a tuningolatlan HD5870-est - a szép kerek számok jegyében mi a 900/1200 MHz-es beállítást látjuk megcélzandónak. Eredményes (és óvatos) tuningolást kívánunk!
VGASpeed.hu "Ha igazuk van a srácoknak sikerült egy alapórajeles 5870-et kihoznom a kicsikéből.
Valami brutál durva kártya, eddig minden játékot maxon vitt. Jah és CCC-ben 8xAA, 16xAF van belőve -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Santiagain #21340 üzenetére
És milyen procid van mellette? 1-2 eredmény érdekelne, hogy érdemes e húzni 900-ra
A Heaven 2.5 és a GTA 4 is gond nélkül ment 850/1200 on -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Vigneau #21323 üzenetére
Hú, ez nagyon jónak tűnik. Holnap kipróbálom és megírom sikerült-e. Köszi szépen
Droidmester: Rendben. Gondoltam h nem vagyok benne, de gondoltam jobb tisztázni. A linkemre gondoltam, hogy valami ajánlott párosítás lehet, hiszen vagy 2 éve gondolkoztam egy integrált hd 4200+hd4670 cfx en, az amd ajánlotta, így gondolom az 58xx széria is kompatibilis a kisebbel. pl 5870+5830.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
DroiDMester #21310 üzenetére
remélem rám nem vonatkozik az állításod, mert nem írtam baromságot a cfx-el kapcsolatban.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Atimester #21297 üzenetére
A problémádra 2 megoldás van. Az egyik amit Droidmester javasol, ugyanis az s-video analóg, a dvi,hdmi, vga ezek pedig digitális jelek. Emiatt kell hozzá konverter, ami kb 5-7k, sima kis átalakítóval nem tudod megoldani.
A másik, valóban veszel egy vga-t, de cfx be nem valószínű hogy fog menni a kisebb szériával pl: HD 3xxx,4xxx. Arra csak a tv-t kötnéd rá.
Más kérdésre válasz-> [link] -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
dangerzone #21283 üzenetére
köszike a választ. esetleg ha kevés a fesz károsodhat a vga, vagy csak kikapcsol, vagy mi történik? nem akarom egyből alb@szarintani a kártyát
-
Bloodaxe
aktív tag
kipróbáltam egy kis OC-t az ASUS 5850 DirectCU-mal. Alapfeszen 850/1200-ra húztam és lefuttattam egy 3dmark11-et, és játszottam 20 percig a Crysis 2-vel. Szerintetek ha ezek lefutottak stabilan elég neki a fesz hosszú távon is? jah és 58-59 fok volt a gpu maximum
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
szekto #21192 üzenetére
A táp elviszi mind2-t bőven. én az 5830at ajánlom valamivel erősebb, és olcsóbb is. kis oc és máris 5850 szinten van 900Mhz körüli GPU-val. dx11 megegyezik, gondolom az Xtremet nézted ki annak meg a hűtése igen jó, és ha jól tudom 6xxx széria nyákra épül, de lehet h ez csak az 5850Xtreme-re igaz. A lényeg :5830Xtreme(Y)
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #21159 üzenetére
válaszoltam a kérdésedre, csak el kellett volna olvasni a hozzászólásomat. Driver hiba 99%ban kizárva, ugyan ez az esetem volt nekem is 5 éve, és mint említették valóban a memóriák okozzák. próbálj meg egy régebbi drivert, de biztos vagyok benne, hogy nem fog javulni.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #21147 üzenetére
nekem anno a 7600Gt vel volt iylen problémám. Sajnos nem driver, hanem vga probléma. Gariztasd mindenképp, mert valami nem jó rajta. Nekem azonnal kciserélték, és másik ugyanolyan kártya, ugyanazzal a driverekkel ugyanazokkal a beállításokkal már nem produkált ilyeneket.
-
Bloodaxe
aktív tag
hellósztok szakik. Holnap közétek fogok tartozni, mivel boldog tulajdonosa leszek egy asus 5850 nek. a kérdésem az lenne hogy a direct cu, vagy a ref hűtőst ajánlanátok inkább. kb 300 hsz elolvastam, de erre nem találtam választ. Ha mégis lenne, bocsi, hogy nem találtam, csak már este van
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest