- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
A sima Crysis-t a régi 4890-em is félkézzel elvitte röcögésmentesen, full maxon, de a Warhead-ot is....
(Tehát az 1GB-s 4870 is vitte volna, ami már kb. 2 éves konstrukció) Sőt, a régi Crysis-t a 3870-emen játszottam anno végig, és teljesen jól vitte 1680*1050-ben, igaz, AA nélkül, egyetlen jelenteben esett le a végén az FPS 25-30 alá....
Ami meg a Metro-t illeti.... Oké, hogy megeszi a VGA-t, de magadalá hugyozol egy-két helyen, olyan látványosan meg van csinálva.... Az 5850-en vígan, élvezhetően elment 1680*1050 DX11-en Very High, Tess ON, AAA-val, Advanced DOF nélkül. Egy-két jelenetben esett csak le 20 alá, de a játékélményt egyáltalán nem rontotta, ahol így leesett, ott a látvány épp elég volt...A jövőbe meg senki nem lát, meddig lesz jó egy adott VGA-generáció....
-
Silex
aktív tag
"régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül"
Részben igazad van, de nekem 5850-esem van és a Crysis zsíron csúszik 4 szeres élsimítással full highon, a Metro-t is végigtoltam egy kis overclockkal gond nélkül, csak az advanced physx nem volt bekapcsolva. Mivel nem nvidia kari és ráadásul elég optimalizálatlan a játék grafikus motorja ez azért nem olyan rossz szerintem. (Igaz én 1680x1050-ben játszom)
"Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?"
Ez így van, ahhoz hogy csúcsbeállításokkal játssz - maximum - 2 év amíg nem kell lecserélned a kártyát, de inkább egy. Inkább az a gond, hogy most csak nagyon drágán beszerezhetőek a VGA-k, én év elején 50k körül vettem az az 5850-est...
(Persze azt is ki kellett fogni.) -
CptMisi
őstag
Helló!
szerintem 5850hez elég az 1Gb, 5870hez már jól jöhet
Felbontáshoz például kellhet a sok vram, mondjuk Eyefinityhez
El tud fogyni az az 1Gb
Kíváncsi vagyok azért a többiek válaszára is
Ja, amúgy szerintem sem éri meg...SzlobiG: egy életre elvetted a kedvét a 2gb-os vgáktól
"kis" túlzással
tom_tol: nálatok van? hol nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest