- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #29876 üzenetére
a lényeg FC3-at még el lehet prüntyögni egy kétmagossal és 5850-essel is, olyan 30-38 fps közt(leveszel ezt azt ami nem látszik, meg tunningolsz), az is lehet lesz egy tákolt driver ami jobban kihozza az 5800-as széria erejét...
vagy azt mondom beletolok minimum 30 ezer Forintyi pénzt(ez belekalkulálva hogy eladod a régi cuccokat) és akkor Quad+7850-es, és akkor akár 45-50 FPS-ed van
nem biztos megéri, meg azért kiváncsi leszek a Crysis3-ra is
azoknak van gazuk akik xbox-ot vesznek
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #29875 üzenetére
az első linken megnézik processor oldalról is, mondjuk azt hiszem ha az E8400 3.0 ghz-en 24 fpst tud, akkor egy húzott E5200 max 30-cat, szóval még jó párosítás az 5850-el
tehát tényleg, ha lecserélem a videókártyát, érdemes még a procit is
vagy végigprüntyogöm valahogy leveszek ezt azt
bízok benne hogy lesz olyan ami minimálisan rontja a grafikát(pl árnyékok medium), és javítja a teljesítményt, vagy látástávolság, nem érdekel mi van 2 kilométerre
esetleg egy DX9-es mód is van
jó belátom egy 7850-es mellé(+15 ezer Ft), érdemes egy Q6600-ast is beszerezni(+12-15 ezer a csere), tehát 30K-t bele kéne pumpálni a gépbe hogy elfogadható legyen jövőre, azt majd lecserélem a ősszel az alaplapot, procit, ramokat(azért mert ősszel lesz leírható, elszámolható pénz, és akkor már a Haswell következő generációs Intel gépet veszek)
a perifériák már elég jók nálam (Dell monitor), a táp az ssd stb, szal akkor nagyon jó gépem lesz
-
Speed®
titán
válasz
Remus389 #29871 üzenetére
No, azért annyira nem gyorsabb..de tény, ott kezdődik az alapteljesítmény kb., ahol az átlag 5850 tuning végetér. 1.5Xes teljesítmény megvan kis szerencsével.
Viszont nálad már az 5850 is limites procioldalon, szóval ezt nem éreznéd meg.
Minimum egy Q8x00 kéne alá 3.5 körül, de olyan drága, hogy jobb leváltani a motyót..pl. a DDR2ért dupla mennyiségű DDR3 árában ott van..P45 lap árán egy olcsó 1155/56 lap, aztán jöhet egy i5 proci, ~25/30k, foglalatfüggően..és inkább itt fizess rá, minthogy 775ben toporogj. Persze ez csak az én véleményem.. -
albinolynx
senior tag
válasz
Remus389 #27847 üzenetére
Értem én, de minek? XD
(Amúgy nincs CF, mert nem szükséges.)Unokatesóm áthozta ismét a GT560-asát, beraktam az is.
Mindhárom kártya GPU-ja 100%-on dolgozott:
CPU: 3% terhelés
Rendszer memória: amit a win7 eszik
Vga memória: 3-, 2-, 2MB (kártyánként van 1GB)
HDD: 2MB/s amikor elmenti az adatokat (5 percenként)Egy IDE HDD kiszolgálná a rendszert egy ennél még sokkal gyengébb cpu-val is.
Tökéletesen felesleges bele a mostani ssd is, de nem tudtam mibe tenni, ebbe került.
Lassan kevés viszont a táp (500W chieftec) és már csak 2 PCI-E helyem maradt. GTX
ugye nem saját...
Egy új házat is kell szereznem, mert a legalsó foglalatba illeszkedő 2 slotos kártya most
nem férne el. -
-
seederking
őstag
válasz
Remus389 #27617 üzenetére
Dehogy égeti a zsebem.Csak tartok tőle nem sokáig birja még a kicsike ezeket a hard rendszerigényeket.és gondoltam addig kellene megválni tőle amig nem kezd pl a hűtés repcsi hangon "zenélni" és egyáltalán amig még jol működik.Igazad lehet hogy kiszolgál még és azt sem tudom az árak hogyan alakulnak majd.De a 6970 teljesitménye és a 2Gb elèg meggyőző tud lenni.Ráadásul nem kicsit ujabb a technologia.Hmm elbizonytalanodtam.De igazatok van 5770 cf-re nem cserélem.
-
janos666
nagyúr
válasz
Remus389 #27433 üzenetére
Volt már egyszer 4870x2-m, nem kérek belőle többet, főleg hogy azóta csak még komplikáltabb (ahogy már írták: tesszelálás, stb).
Amúgy 5850-em van, nem 70.
A Skyrim pl. épp csak hogy elmegy Ultra-n akadozgatás nélkül (és szépnek még így sem mondanám, ezért van Ultra-n, nem csak High-on). Alaposan megéreztem mikor felráncigáltam a kártyát alap 7xx-ről 1Ghz-re, így már csak ritkán esik 60 alá az fps, de még megteszi itt-ott.
Amit előtte toltam, az az AC2
volt. Általában szépen futott, de volt, mikor itt-ott belassult (viewpoint-okon szétnézve egyenesen akadt). - Itt megjegyzem, hogy ehhez a játékhoz a deferrend rendering miatt SSAA kell, amiből csak 2x-et bírt el, pedig 4x lenne az igazi.
A következő a Mass Effect 3 lesz, és nem próbáltam még ki, de azt tudom, hogy ebben az UE3 motorban is csak az SSAA működik rendesen, de 4x már az előző részben sem bírt el az 5850, csak 2x-et, és itt-ott azzal is belassult. És gondolom a 3. rész nem lesz kisebb GPU igényű, mint az elődei.
De pl. még korábban a Dragon Age 2-ben le kellett mondanom a legmagasabb minőségi fokozatról, pedig úgy sokkal szebb volt az árnyalás (csak épp 30 fps is alig volt meg úgy).
Ja, és persze a Crysis 2-t sem fullon toltam...Nem mondom hogy nem lehet vele élvezetesen játszani, de már tavaly is volt olyan játék, aminél alább kellett kicsit adni a beállításokból és amikkel mostanában játszom azokban sem garantált a 60 fps, csak úgy egész szépen futnak (általában 60-al). És nem is rohanok még a boltba a HD7-ért, csak már tervben van véve, hogy lassan kéne egy új VGA.
-
-
-
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26263 üzenetére
És nem arról szól a VGA biznisz?
Hogy az árak úgymond "dinamikusak"?
Azt meg te honnan tudod én mennyire figyelek a pénzemre, ne személyeskedjünk, köszönöm!
Nekem összeszorulna a gyomrom 43k hallatán ha egy korábban méregdrágán vásárolt 5850 ficeregne csak a gépemben..
Erről ennyit.
-
válasz
Remus389 #26252 üzenetére
De már megint visszatérünk a spórolásodhoz meg az ár érték arányhoz, meg a relatív tuningképességhez. Ezeket én mind lenemérdeklem! Ha kell valami, veszek egy nagy levegőt és megveszem! Persze az adott árkategóriában (amennyit rá akarok szánni) nyilván számít az ár/érték arány, de az 5870 és 50 két különböző kategóriában induló versenyző (volt valaha, és talán még mindig)
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26254 üzenetére
1 Nincs 20 papír a differencia!
2. Nekem nem bizonyítod be egy éppen most elavult és "szénné tuningolt" kártyáról, hogy az jó, mert 1080p-ben édeskevés!!!
Megnézném mit produkál BF3 alatt, mindent bekapcsolva, ultrán az a hű de erős 5850-esed
Szerintem zárjuk a témát..
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26252 üzenetére
Tudod, nem vennék 5850-et "olcsón", és azért nem mert a sok tuning-betyár már rég leélte azt az általa széttuningolt kártyát!
Semmi értelme, eleve lerövidül az élettartam!
Kompromisszumot pedig én nem ismerek, és ha éhen döglök is 5870-et veszek, amit nem kell húzogatni semerre, sehová!
Azaz van persze, ha valakinek nincs rá elegendő keret.
De arról nem én tehetek.
Az "értelmesebb dolog" kategóriát meg hagyjuk, ha 20 deka parízert kívánok én is azt veszek, nem pármai sonkát
-
válasz
Remus389 #26248 üzenetére
Jó figyelj, te lehet ezeket nézed, hogy melyik VGA-nak a relatív tuningképessége a legjobb, de engem ez őszintén szólva hidegen hagy. Sőt maradjunk annyiban, hogy én a VGA tuningot eleve nem szeretem: az eleve erős kártyák híve vagyok. Ezért volt 5870-em, amit BF3 kivételével alapórajelen járattam... A következő kártyám is egy eleve erős darab lesz, a tuningot ismét kerülni szeretném.
Pl ezért sem veszek most 5830/50-et, vagy 5770-et, mert egyszerűen öklendeznem kell a medium grafikán 25FPS-től (jó mondjuk ez már nem az 5850re igaz). Nekem ez nem elég...Ez a maximalizmus kicsit drágítja ezt a hobbimat, de ez van :-/ Utálom a kompromisszumokat a játékok közben... Ez szerintem amiatt van, hogy egészen 1-2 évvel ezelőttig SOHA nem volt normális gépem: mindig a FULL LOW beállításokon kellett játszanom, és ez kikészített. Hozzászoktam a FULL ULTRA grafika + max élsimítás látványához
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26248 üzenetére
Egy valamiről nem beszélsz!
MI VAN HA HÚZOD AZ 5870-et??????????????
AZ nem 30% különbség?
Akkor mi éri meg?
Ne beszélj marhaságokat!
Francokat kell itt okoskodni, az 5870 erősebb kártya, szintén tuning potenciállal, különben nem tervezték volna meg!
Ha valakinek nincs pénze 5850-et vesz, halottra húzza, csaknem eléri az 5870 szintjét.
Ez igaz!De ha az 5870-et húzom akkor mi a helyzet?
Hát nem megmarad az a 30%??????????Ember!
40k-körül dobálóznak az előzőleg szana-széjjel húzgált 5850-ekkel, az 5870-et meg el lehet vinni 45-50-ért!
Akkor most mi éri meg?
-
janika1337
tag
válasz
Remus389 #26029 üzenetére
MSI Afterburner-ben a megoldás...
-
Peater10
csendes tag
válasz
Remus389 #25998 üzenetére
Hát ezaz, hogy még a gúgli se sokat tud róla mondani
Tuningolni egyenlőre nem terveztem, csak kipróbálni akarom.. Hétfőn megjön az új, remélem addig semmi baj nem lesz..
Kb. annyi lehet 90W körül.. Csak én ilyen 150W+ értékeket néztem tesztekben..Szóval nem kéne aggódnom miatta ugye?
Na akkor asszem neki is ugrok és cserélem
-
válasz
Remus389 #25674 üzenetére
Az "msconfig" miatt mondtam, hogy ne nézz lámának.
Hát passz... Én gépemen 8GB-al vaj sima volt, 4-el pedig akadt. Amint benyomtuk a 8ast tökéletes lett. Tényleg nagyon hasonló a két gép és rendszer... Nah mindegy, nem változtat szerintem azon a tényen, hogy talán az a leggyengébb láncszemed. Nem a VGA. Én inkább proci vagy ram csere berén törném a fejem.
aleister: Természetesen 64bit.
-
válasz
Remus389 #25670 üzenetére
Ez épp nem az én gépemen ment, hanem tesómén, de hasonló felépítésű X4-es csak 4GB ram volt benne. Szinte mindig mindent kilövök a háttérből, automatikus indításból. Eléggé rögeszmés vagyok ebben a témában!
Rég láttam én is olyat, hogy kevés valamihez a memória, de most bekövetkezett...
-
opti06
aktív tag
válasz
Remus389 #25660 üzenetére
ár érték arányban jobban kijövök még ha veszek új tápot akkor is cf-el
igaz fogyasztást bukom.., de most 35k körül hozzá lehet jutni 5850hez, míg 6970 az 85k körül van, ha el is tudnám adni a kártyám 35k-ba akkor is +15k lenne egy 6970, amivel teljesítményem cf-hez még - 10-20%(mellesleg nem akarok olyan sokat költeni most gépre, majd ha kijött 7xxx-es széria és tényleg olyan lesz aminek ígérkezik, akkor majd váltok arra
)
-
Alpachino
veterán
válasz
Remus389 #25580 üzenetére
5.3GHz sem lenne 670fps...az biztos
Egyébként nem mértem az AVP tesztel...
Szerk :
Akkor fogalmazzunk úgy, nálam nem volt egy súlycsoporth1n1_900 : mérted személyesen mindkettőt ?.... mert akkor priviben egyeztethetjük a tapasztalatainkat....
Ellenkező esetben feltevés az egész részedről
-
-
válasz
Remus389 #25565 üzenetére
Nézd meg alaposan a képemet!
2.DB 5850 925/1200.on járatva (900/1200.on van egy szinten a 5850 a 5870 referenciával) tehát gyakorlatilag a teszten egy 5870 CFX nek felel meg ami még picit tuningolva van!
a sandy i5 meg gyengébb mint az i7-860.am! tehát még jó hogy jobb az eredményem!
Crossfit007 kolléga meg Phenom II X6 1090T vel tesztelt ami még 5500.MHz en se hozná be a i7-860@4200.amat!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Remus389 #25510 üzenetére
A játékok többségének elég egy jó 2 magos intel proci, E8400, sőt még egy G530-as celeronnal is el lehet szépen játszogatni. Gondok a multiba jönnek elő. Dirt3, BC2, BF3, ezeknek multiba nagyon kell a 4 mag. Crysis2-ről már jobb nem is beszélni.
DroiDMester: az 1.6-os patch-el az AvP játék közben kb 2x ilyen sebességgel fut. Ezért nem érdekes a benchmark, mert az nem tartalmazza a javításokat.
Ezt játék közben mértem, első pálya a discóig:2011-11-13 11:24:11 - AvP_DX11
Frames: 27240 - Time: 487956ms - Avg: 55.825 - Min: 21 - Max: 99Az alja az ajtó széthúzásánál jön, ott esik le ennyire, nem tudom miért. Mikor a katona először találkozik a xenoval. Végig tartja a 60 fps-t, vsync-el. A bench eredmény nem ér semmit.
-
válasz
Remus389 #25500 üzenetére
hát még 800x600 ba se igen dolgozik a CPU
#25502 Gaboman ezzel nem értek 1et! eza AVP tesztprogi magával a játékkal tesztel egy előre renderelt pálya részt! ha itt lassabb a 6870 az akkor bizony a játék alatt is(legfőképp min FPS nél) is lassabb lesz!
AVP játék nincs fent és azért most nincs kedvem feltenni majd talán más megnézi akinek fent van a game!
-
válasz
Remus389 #25494 üzenetére
Nem kell hozzá a játék! amit belinkeltem az tartalmazza magát a játékot és a teszt pályát! (ezért ~300.mega)
AVP nél ne lepődj meg hogy nem igen lesz különbség az i7 és a 2.magos C2D -d között marhára nem CPU igényes az AVP még egy E1200.as cerkán is jól fut!
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #25479 üzenetére
mondjuk a 6850/70 mellett szólhat a jobb drivertámogatottság, bár...
az AMD bizonyára úgy gondolkodik mondjuk 2012 őszén, hogy nehogymár jó legyen annak aki 3 éve vett 5850-est és minden fut faxán, rá kell venni hogy pénzt adjon ki
tehát driverből elcsesszük a régi 58xx-eket(lassítjuk, esetleges bugokat nem javítunk vagy csak késve), de a 68xx-et továbbra is támogatjuk, mert nem cseszünk ki azzal aki 2 hete vett egy ilyet
de szerintem ezeket a dolgokat ki lehet majd kerülni, lesznek mindenféle javítók(nem gyári)
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Remus389 #25424 üzenetére
47k már nem fért volna bele, na meg... valahogy ez tetszett meg!
Két mag előnyöm van!?? Nem Q6600-ád van? Azt hittem.
Nyomhatnánk egy tesztet,de akkor már legyen az F1 2011,
szeretném Tommee tesztjeivel összehasonlítani, mert én
igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a különbség az i5 és Q9400 között.
Csak azért, mert i5-ös szerettem volna venni, csak hát... -
RyanGiggs
őstag
válasz
Remus389 #25418 üzenetére
Sajnos, nem sajnos, amikor még az E6750-es procim volt,
akkor még csak a régi 19"-os monitorom volt.
Ami csak 1280x1024-es felbontást tudott.
Nem volt kedvem minden tesztet a 102cm-es LCD Tv-n lenyomni.
Egyedül a FarCry2 teszt készült azon!
Ne aggódj a monitorommal kapcsolatban, mert 2 hete vettem egy ilyet.
Lehet hogy lehetett volna venni jobbat is (mielőtt még kinyírsz, mi ez a xar?!), de
annyira nem értek a monitorokhoz, valamiért ez tetszett meg, 39k-ba fájt. -
Tommee
aktív tag
válasz
Remus389 #25418 üzenetére
RyanGiggs és a saját védelmemben:
Értem én h több képi információt kapunk nagyobb képátlóval és nagyobb felbontásban, de az gáz ha egy játékot csak a grafikája ad el. Nekem a játékélmény és a vajsima folyamatos kép a fontos.
Továbbá ritkábban kell ekkora felbontás mellett VGA-t cserélni -
RyanGiggs
őstag
válasz
Remus389 #25406 üzenetére
Az E8400-as egyértelműleg kuka!!
Az hogy a "Húzott ketmagosokra meg senki sem panaszkodott."
Te elhiszel mindent?! Persze hogy nem panaszkodik, mert nem ért hozzá!!!
Neki jó az, szereti, ölelgesse!! Én is szerettem az E6750-esemet.Azt nem én állítottam hogy a Q6600 kuka. Írtam én ilyet?! Sehol.
Persze megvan a magam véleménye róla.
Tehát c2d-ről nem váltanék át rá, akkor inkább ahogy csináltam is Q9400.
Ez a minimum!!
De ha már megvan évek óta a Q6600, akkor ""lehet"" megvárnám míg
kirohad alólam az 5850-esel, aztán ha már eljönne az idő a vga cserére,
akkor kukáznám, eladnám az egészet. (Helyette i5-2500K jöhetne szóba)Akkor hogy maradjunk inkább a topicnál, mutatok egy nagyon látványos tesztet.
Csak azért hogy lásd, és láthassa mindenki, hogy miért kuka a c2d!!!
Bal oldalon látható a Q9400@3.4Ghz ; a jobb oldalon E6750@3.3Ghz
A teszt 1280x1024-es felbontáson készült, ultra beállításokkal.Szerintem ezzel, és a feljebb látható FarCry2 tesztjeimmel mindenkit
meggyőztem, hogy a két mag már nagyon-nagyon kevés!!!
De ezt már több PH-s tesztben a szakértők, a tesztelők is leírták!! -
h1n1_900
senior tag
válasz
Remus389 #25397 üzenetére
XDDDD
Mutass akkor nekem 3 olyan q6600-t ami ertelmes fesszel megy 3.8-t innen ph-rol 24/7-ben. Egy X4 siman megy 4-4.4-t emberi fesszel 24/7 ben.Epp azon van a hangsuly, hogy az X4 sokkal jobb vetel... Nem kell szetolvasztani a lapot se alatta, meg megfozni a procit. De csak nem fogod fel a lenyeget.
De remelem most csak megjatszod magad mert ha nem szakmai tudasoddal sikerult nagyon elasnod sajat magad.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Remus389 #25385 üzenetére
A linket elfejtettem berakni. [link]
Szólj ha megtaláltad azt a részt ahol a q6600 ráver 10-15%-ot.
Az én phenomom 4,2-t tuti viszi, 4,4-et már nem próbáltam.Nem kell azzal jönni hogy a q6600 3,4ghz-en mennyire van a phenomtól, mert azt is lehet tuningolni 4ghz fölé és akkor már más eredményeket kapsz.
[link]
Legyen Q9600 vs X4 965 [link]
Érdemes azon is elgondolkodni, hogy azér a pár plusz fps-ért mennyivel többet kell kiadnod az intel prociért.Különben meg a 775 már elavult...
Nem fogok veled vitatkozni!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Remus389 #25382 üzenetére
X4 965-el a minimum fps ennyi, mint q6600-nál az átlag.
Akkor el lehet gondolkodni hogy a rákba erősebb a phenomnál.
Különben meg nem véletlenül nem azonos órajelen megy a 2 proci.De ha úgy vesszük hogy 3,4ghz-re tuningoljuk a q6600-at, akkor tényleg azonos teljesítményű a gyári x4 965-el.
Viszont ha azon is tuningolnánk 1ghz-et elverné rendesen...De neked úgy sem lehet semmit mondani, mert mindent kimagyarázol, úgyhogy ha gépbe vennél valamit mindenképp core2duo legyen, mert az egy bika erős proci vagy minnél régebbi core2quad-ot.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Remus389 #25350 üzenetére
Nekem a HD5850-em 1280x1024-ben kb fele annyi FPS-t produkált a Q8200-n 2900Mhz-en, mint a mostani i5 2500k alapórajelen DIRT3 és F1 2010 alatt. Értem ez alatt: minimum fps duplája lett és az átlag is. Ezek kirívó esetek, pl Metro 2033 egy fikarcnyit sem gyorsult, játékja válogatja melyik igényli jobban a VGA-t vagy processzort.
Igazából a platform a limitáló tényező(S775), nem a konkrét processzor-teljesítmény, hanem a rendszer összteljesítménye: memória-kezelés, PCI-E kezelés stb.
DE! biztos hogy gyorsulni fog 5770->5870 váltással, nekem még q8200 mellett 4850->5850 váltásnál is minimum 50%-ot gyorsult játékok alatt. -
-
válasz
Remus389 #25309 üzenetére
Oks, FullHD alatt. A kollégának 1280*1024-es monitora van. Szóval?
Viszont itt eszembe jutott még egy dolog: miért is kellene 5870 erre a felbontásra? Nekem gyanúsan pénzkidobás szaga van ennek... Ide bőven elég lenne valami kisebb kártya. Persze nem akarok takarékoskodni én senki helyett
Főleg ha tervbe van véve egy monitor upgrade
-
válasz
Remus389 #25303 üzenetére
Zseniális. Mutatsz egy, a Q6600-nál majdnem kétszer erősebb Phenom II 980-at, ami 3,7GHz-en jár, és erre alapozod, hogy a Q6600 is bőven elég?
Én még mindig azt mondom, hogyha az ember otthont akar építeni, akkor ne a cserepek összerakásával kezdje, hanem az alapozással. Itt a megfelelő alap egy normális, mai viszonylatban elfogadható sebességű CPU lenne... Onnantól kezdve aztán lehet VGA-kat venni sok sok pénzért mindenféle aggódás nélkül, hogy vajon "kihajcsa-e" otthon a proci
-
volcano
tag
válasz
Remus389 #25298 üzenetére
a lap csak 800mhz ig kezeli a ramokat, kezelné 1066ig csak ahhoz kell az asus super memspeed cumó, amit nem tudok beizzitani, egyszerüen nem tudom hogy kell
ezért csak akkor bootol be a rendszer ha a ram pontosan 800mhz en megy. se többön se kevesebben. és feljebb vett fsb-vel ugye nő a mhz. de valahogy megprobálom!
-
-
válasz
Remus389 #24815 üzenetére
Miért mértem volna másik játékkal???......
BF3 ról volt szó akkor nem mérek mást!
amúgy meg ugyan azon az éjjeli pályán teszteltem ahonnét te is linkeltél képet!
És érdekesség képen megnéztem 9x450@4050.MHz is mit mutat az E7200 assal de nem javult szinte semmit mert még mindég nem jár fullon a VGA!
A beállítások: 1920x1080 , minden ultra -n (kivéve 2x MSAA)
a VGA pedig 825/1100 onés akkor a LOG róla Szóval valami nem gömbölyű nálad!
Azt meg hogy kicsit jobban meg kergettem arra értettem hogy nálad csak 300. as FSB -n járt a proci nálam meg 380.on meg kicsit fejlettebb lap(P45) nem egy elavult p965 mint a tied!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest