Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Sosem volt Ati kártyám Viszont egyik reggel arra keltem, hogy ki kellene próbálni egy 5850 CF-et... Játékra használom a gépet leginkább. Jó 5let? Vagy gyorsan vissza fogok térni az Nvidia oldalra?
üdv.
kertsa -
kertsa
senior tag
Fizikszre nekem nincs szükségem, a gém,cod4, amivel tolom, nem támogatja. Megjött az új utódja, az sem fizikszes. Más játékot csak kíváncsiságból teszek fel Van-e itt köztetek olyan, aki CoD vonalon tud nekem pozitívat és negatívat is mondani?
Minden barátom Nvidia fan Próbálnak lebeszélni erről a váltásról.
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz Dj Dekko! #16478 üzenetére
Hogy minek a 250FPS? Vannak kockák, akiknek 1000FPS akad... Ott már ugyanolyan játszhatatlan, mint 40FPS-el warozni. Ezért 250-be maximalizálták erre a mod-ra.
A 125 fix vagy 250 fix az optimális fps. Most 125el játszok, de az annyira fix, hogy onnan meg se moccan Van, hogy felkapcsolom 250re, és érezhetőn jobban adja frag-et, gyorsabban szórja a fegyó a skulót, stb
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 5850 New Edition-t.
Miért nem tudok feszt emelni? Kicsit bosszant a dolog, mert a max tuningot amit enged simán viszi...
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 5850-es kártyám. Szeretnék venni mellé még egyet Viszont egy ismerősöm azzal ijesztget, hogy CF-nél mikrolag-ot fogok tapasztalni, ami ugye multiplayer játéknál nem épp nyerő. Egész pontosan CoD4-ről van szó. Valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz Dj Dekko! #16754 üzenetére
igen... i7 860@3800MHz-el már elég cod4hez fix 250fps-re CF-et meg azért szeretnék, hogy mert nem volt még 2 kártyás rendszerem.
Aztán megjelent a cod7, ami a cod4 után lehet megint normális multi game lehet, és ehhez nagyobb gépigény kell.
Akkor azt mondod, hogy 1 próbát megér?
Esetleg egy 5970? Itt is tapasztalható lehet a mikrolag?
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz Dj Dekko! #16764 üzenetére
Én is így gondoltam Ha azt nézem, hogy az 5850 New Edition, amin nem lehet feszt emelni, 725/1000@900/1200, simán megy tesztbe meg játék alatt is, jó ki alternatíva lehet egy darabig CF-be I7 860@3800MHz,HT on társaságában, vantagbe 27k körüli eredményre lenne képes
-
kertsa
senior tag
válasz Dj Dekko! #16770 üzenetére
Én Core2-ről váltottam i5 660ra, jóformán a postaköltségbe került a ügy Erősebb a Xeon E3110-től, de nem voltam elájulva Akkor jött jó ajánlat és lett a I7 860, ami már ki is tudja hajtani a 5850et És szerintem kettővel is meg fog birkózni..
A Corsair TX750W el fog bírni 5850CF-et...
Nem olyan régen Corsair 850W-os tápot sütöttünk meg I7 920@4400MHz ,HT on, + 275gtx Tri SLI.... kellett volna neki legalább 950W
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem Ne nevessetek Ha 5850CF-em lesz akkor duplázódik a VGA ram vagy csak 1GB marad?
-
kertsa
senior tag
Köszi Azért csak veszek még egy 5850-et... +60% nyers erő
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz ricshard444 #24683 üzenetére
Igen, azt néztem, hogy nagy felbontásban jön ki a CF ereje Mondjuk az 1GB vga ram lehet kevésnek bizonyulhat.. láttam BF3-as képet, ahol 1800MB vga ramot bekajált Nekem meg pont ahhoz kell, hogy tudjak 4xAA kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Milyen programmal tudom mérni, hogy egy játék mennyi vga memóriát használ?
-
kertsa
senior tag
válasz DroiDMester #25058 üzenetére
thx
-
kertsa
senior tag
válasz DroiDMester #25058 üzenetére
Telepítettem, de azt a beállítást sehol nem találom, hogy mennyi memóriát használ épp a futtatott játék
-
kertsa
senior tag
Ha veszek a jelenlegi rendszerem mellé még egy 5850-et, akkor mennyi gyorsulásra számíthatok átlagban? A proci 3600Mhzre van huzigálva, így most a Vantage 16K pötty Vagy kívánni fogja a I7 860-at? Az is igaz, hogy a BF3 egyenlőre nem támogatja egyenlőre a HT-t...
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz Cybertrone #26115 üzenetére
Nekem ez tökéletesen megfelel. Már csak az a kérdés mennyire megy le a 5850 ára. Jó lenne már egyszer tesztelni egy CF rendszert
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Tegnap filmnézés közben fekete képernyő, fullon pörgő vga venti... apró elemeire szétszedtem a gépet és nem változott a helyzet. Most akkor eddig tartott az 5850em? Mi lehet a baja?
-
kertsa
senior tag
válasz Cole86 #26813 üzenetére
6-7k körül néztem vga-t, hogy menjen a gépem. Beszéltem egy haverommal és felajánlott nekem egy 480gtx-et , amíg nem lesz másik. Ezért arra gondoltam, hogy megjavíttatom. Már beszéltem az egyik ph-s szervizessel. 8k lesz ha életre kelti Inkább a javításra költöm, mint vegyek egy 1000éves karit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest