- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
SkyTrancer #28076 üzenetére
Semmi sem lesz. Kitakarítod, pasztázol, stb.
Összerakásnál az X-szel kezdesz. Valamelyik átellenes pár csavart picit betekered. Utána a másik párt. Majd szépen betekered őket teljesen. A végén ahogy összenyomod a rugót, lehet "rottyan" picit - normális. Végül a műanyagot fogató 10 + 2db csavart és készen vagy.
Ventilátor csatlakozót ne felejtsd ki. -
albinolynx
senior tag
válasz
SkyTrancer #28069 üzenetére
Alulról a gpu alatt lévő "X"-et is szedd le. A réztalpas hűtőn lévő lamellákban akad el és nem lehet lebillenteni.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Remus389 #27847 üzenetére
Értem én, de minek? XD
(Amúgy nincs CF, mert nem szükséges.)Unokatesóm áthozta ismét a GT560-asát, beraktam az is.
Mindhárom kártya GPU-ja 100%-on dolgozott:
CPU: 3% terhelés
Rendszer memória: amit a win7 eszik
Vga memória: 3-, 2-, 2MB (kártyánként van 1GB)
HDD: 2MB/s amikor elmenti az adatokat (5 percenként)Egy IDE HDD kiszolgálná a rendszert egy ennél még sokkal gyengébb cpu-val is.
Tökéletesen felesleges bele a mostani ssd is, de nem tudtam mibe tenni, ebbe került.
Lassan kevés viszont a táp (500W chieftec) és már csak 2 PCI-E helyem maradt. GTX
ugye nem saját...
Egy új házat is kell szereznem, mert a legalsó foglalatba illeszkedő 2 slotos kártya most
nem férne el. -
albinolynx
senior tag
Köszönöm!
Azt hogyan tudnám megvalósítani, hogy az amd vision engine control center mindkét kártyánál elérhető legyen?
A sapphire lett másodiknak betéve - információ - hardver ablaknál "kikapcsolt adapter"-ként szerepel. Ha a teljesítmény - amd overdrive alatt felhúzhatnám 100%-ra a ventilátort, nekem tökéletes lenne.Persze a lustaság beszél belőlem, mert már rég megcserélhettem volna a két kártyát... Akkor az msi lenne a "kikapcsolt adapter". Az ajánlott programot is telepíthettem volna, de hátha megy gombnyomásra is.
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Sapphire HD5850 - gyári ref. hűtővel, gpu teljes terhelés alatt (nem játék) - gpu-z szerint a hőfokok:
gpu temp #1: 87C fok
gpu temp #2: 89C fok
gpu temp #3: 88C fokTovább nem engedtem futni a programot. Lehet hinni az értékeknek?
Most pasztáztam újra a hűtőt és takarítottam ki (ma vettem használtan a kártyát).Mellette egy MSI HD5850 Twin Frozer II-vel 63C fok. Jó, nem egy kategória a két hűtő, nem arról van szó...
Asztalon volt összerakva a konfig, házba kellene rakni és még érkeznek vga-k. Ezért aggaszt egy keveset. Bár unokatestvérem GTX560-asa is közel 90C fokon üzemelt - ott is leállítottuk a program futását.Mennyi a max. ami megengedhető érték gpu-z szerint?
Elnézést ha volt már, de nem találtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest