- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peater10
csendes tag
Szóval akkor itt a bibi. Mondjuk, ha szerkeszteném az F8as BIOS-ban 157/300ra az idle frekvenciát, az működőképes lenne? Nem szeretek profilozni
A ventiket tudom, hogy 45% fölött szabadon engedi állítgatni. Csak ha már a BIOS felelős érte és átírom, a fordulatszám lefele is változzon.. Nagyon kitdunak ilyen dolgok akasztani
hobbiletolto
GPUZ, Afterburner..általában ezekkel. Everest meg hasonlókkal nem is néztem, mert vannak csodák..Ezt kb az olyan égi sugallatokhoz lehet hasonlítani, mint 1GB adat letöltése 10másodperc alatt 4Mbites nettel
-
Peater10
csendes tag
Szóval itt egy kép a bios clock settingsről:
http://kepfeltoltes.hu/111230/5850bios_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem csak a 0 és 1 state-t használja a kártya. Akármit csinálok, video terhelés, idle.. Most akkor a többi állapot mikor lép életbe? Gondolom ezért van 600on a MEM órajel idle-ben is.Ventilátort akkor mi szabályozza? Átírt BIOS, mindenféle driver, kata nélkül és a venti fix 2500rpmen. Még ha 20% a venti kihasználtságot ír a GPUZ, akkor is.
-
Peater10
csendes tag
válasz
Speed® #26415 üzenetére
Kipróbáltam, csak az AMD display driver van fent. De a venti fix 45%on (2500rpm). Szóval Gigánál ez sehogyan sem akar működni. Ezt már nem értem, ezek szerint Kata nemszól bele..
cellpeti
GPUZ-vel le lehet menteni a kártyádról. BIOS verziód mellett van egy kis chip ikon, az szolgál a mentésre. Ezzel tudsz majd dolgozni az RBE-ben. A lementett BIOS-ról azért csinálj egy másolatot, biztos ami biztos.
-
Peater10
csendes tag
Pont azt néztem, hogy a kiolvasott BIOS-ban 24%ra van állítva 37C-nál a GPU. Nálam pont 37C és mégis 45%on pörög. Szóval ez valószinű, hogy nem fog menni. De akkor hogyan vitték le idle 20%ra?
k.soma
Tényleg kézenfekvő ez a progi, így ahogy olvasom. De először inkább áttanulmányozom rendesen, mint utólag fogjam a fejem
-
Peater10
csendes tag
Énis sokat böngésztem, hogy van-e valami megoldás. A kérdés már csak az, hogy ez a garanciális orvosolás mit takar? Gondolom hardveresen nem orvosolható, BIOS-t írthatták át? Ha igen, akkor most mi értelme kiadni egy olyan BIOS-t, amiben fix 45%ra állítják... Ha egy márkaszervízben simán felülírják..
-
Peater10
csendes tag
válasz
DIESELPOWER #26370 üzenetére
Gigabyte 2 ventis Windforce hűtése.
(#26374) cellpeti
Ugyan ez a BIOS verzió van az enyémen is. Elvileg automatán kéne lennie a ventiszabályozásnak alapból..
-
Peater10
csendes tag
Amúgy rájöttem miért nem ugrott vissza 2D profilba. Firefoxot használtam. Tiszta fura, de ha nyitva a firefox ablak 3D-be vált. Amint váltok Chromera vagy explorerre, egyből 2D. Ez érdekes nem?
Tuning várat magára hétfőig, de az Ati Tray Toolsot kipróbálom.
Hát az a venti eléggé lehűtötte az X800as kártyát..
-
Peater10
csendes tag
Disco tulaj? nemis hangzik rosszul
De sajnos ez csak a táp, aminek a hangja felér egy boeing turbinával
BIOS frissítés megvolt, nembírtam ki.. Hát elég változó. Egyszer 157/1000 értéken nyugszik, máskor 157/600. Most meg egykis játék után nem ugrik vissza 2Dbe765/1000 még mindig. Ilyenkor mivan? Ventire 45%-ot ír, de a 2500rpm ígyis megmaradt
-
Peater10
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #26004 üzenetére
Megfogadom, de úgy néz ki bírja a strapát ez a táp is(egyenlőre). Fix 38fok, bios frissítéssel megvárom az új tápot. Most 55%on pörög a venti és 2Dbe se kapcsol át... Nemis értem miért mondják rá, hogy hangos idle-ben a ventilátor.. mondjuk lehet azért se hallom, mert a táp hangosabban szól, mint a zene
-
Peater10
csendes tag
válasz
Remus389 #25998 üzenetére
Hát ezaz, hogy még a gúgli se sokat tud róla mondani
Tuningolni egyenlőre nem terveztem, csak kipróbálni akarom.. Hétfőn megjön az új, remélem addig semmi baj nem lesz..
Kb. annyi lehet 90W körül.. Csak én ilyen 150W+ értékeket néztem tesztekben..Szóval nem kéne aggódnom miatta ugye?
Na akkor asszem neki is ugrok és cserélem
-
Peater10
csendes tag
Sziasztok
Ma érkezett meg az Gigabyte 5850 OC kártyám.
Rendeltem hozzá egy OCZ ModXStream Pro 500Wattos tápot. De nem érkezett meeeg, csak hétfőn jön..
Most egy allied al8400btx van a gépemben. Ezeket látott el eddig minden gond nélkül: Core2Duo E7300 @ 3,1Ghz, 9600GT, 2x2GB Corsair xms2, 2x 500GB hdd. Szerintetek rámerjem kötni? Mert az agyam eldobom, ha nempróbálhatom ki hétfőig.. Mégha egyik sem jött volna meg..De pont az alap hiányzik.. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest