- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
B.Junior #25431 üzenetére
3dmark 06 alatt nehez lesz elohozni, mert sztem nem igazan dolgoztatja meg azt a kartyat... Egyertelmuen memoriahibara szavazok en is.
(nekem volt anno egy GTX 285-om, amin gyarilag rossz volt legalabb egy memoriamodul es neha csikozott/pottyozott. A boltban kiprobaltak a szemem elott egy 1280*1024-es (!!!) monitoron szinten 3dmark 06-al, aztan persze h nem csinalta a hibat, mert a kartya megcsak langyosodni sem kezdett a 3. menet utan. El is akartak zavarni, de azert csak nem hagytam magam
)
-
dilipok
veterán
válasz
DroiDMester #25276 üzenetére
Meggondoltam
. Mellesleg Ti lesz (egeszen pontosan ez [link]), es nem az alap. 160 fontert rendeltem (UKban elek, FX nem izgat). A 6950 erosebb ezt en is lattam, de az 210 font. Arra mar en is huztam egy picit a szamat. (nem szamolgatom amugy at forintba, mert mint mondtam nincs ertelme)
mellesleg a multkor rendelt elavult procit vissza kellett kuldenem, mert nem volt jo. Most varom a cseredarabot. Ha az jo, akkor orom, bodotta, ha meg nem, akkor valszeg kicsierelem az alaplapot+procit
-
dilipok
veterán
gondolkozok rajta h visszaterek a zold oldalra. Neztem h egy Asus 1GB GeForce GTX 560TI DirectCUII-t lehet venni 160 GBP-ert. Nem tunik rossznak annyiert. Neztem osszehasonlito teszteket, azert raver az 5850-re
Hulye kerdes, de most csak telefonon vagyok: belefer ez a hazba az 5850 utan? Eppen ki van centizve a hely jelenleg. Az asus honlapjara ranezve, nem ir meretet az 5850-hez...
-
dilipok
veterán
válasz
DroiDMester #25266 üzenetére
en is SW dologra gyanakszom
-
dilipok
veterán
válasz
barack1997 #25028 üzenetére
varj egy par napot, szerintem max hetfore itt van, es akkor megmondom h jo-e a kartyara/befer-e a borda ala... Ramra meg egy ilyet rendeltem: [link] Ez direkt accelerohoz van.
-
dilipok
veterán
válasz
DroiDMester #25025 üzenetére
en most egy ilyet rendeltem a bordak ala (szinten accelero pro). Eddig csak a sunik voltak rajta, de igy sem volt problemam, viszont kicsit stabilabbnak erzem ezt a megoldast.[link] (utannaolvasas alapjan siman jo lesz, bar nagy ara nem volt, uh ha csak megtartom tartalekba, hatha jo lesz valamire, az sem baj
)
-
dilipok
veterán
válasz
ricshard444 #24844 üzenetére
na ettol feltem, hogy ezt is meg kell probalnom... egy honapja csinaltam...
mind1, adok neki egy eselyt, bar nem ertem hogy egy E7600 utan miert ne kajalna meg ugyanaz a windows a qx9650-et...
-
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24823 üzenetére
egy qx9650-et, de problemaim vannak...
miota kicsereltem az E7600-at, nem igazan stabil a gep, de nincs otletem hogyan is deritsem ki, hogy mi okozza. Marmint egy dolog meg van, vissza kellene cserelnem a procit, de mar annyiszor szetszedtem ma a gepet, hogy belefaradtam...
Minden tovabbi nelkul elindul a windows, minden jol nez ki, ha elinditok valami jatekot (BF3, WoW), akkor eljut szepen a menuig, meg a jatekot is meg tudom nezni, aztan egyszer csak vagy csontra fagy (ugy hogy az eppen aktualis par hang beakad aztan csak nezzk egymast) vagy random restart (nem kekhalal, meg semmi, csak bumm, aztan restart)
Ami felmerult bennem: vagy rosszul raktam valamit ossze (bar mar 2x szet meg osszeraktam) vagy esetleg keves lenne a tap? Nem vagyok egy nagy tudos a temaban, de CFT-750-14c-nek elegnek kellene lennie. a 12es agakra 18ampert ir agankent (van 4).
Valakinek ha van valami otlete, azert nagyon halas lennek, ha megosztana, mert mar kicsit elkeseredtem
-
dilipok
veterán
na megjott az uj proci, mindjart kicserelem es mondok velemenyt
-
dilipok
veterán
válasz
h1n1_900 #24622 üzenetére
de azert gondolom fogok kulonbseget latni az e7600 utan
viccen kivul (bar tudom nem ez az a topic, meg en sem vagyok igazan otthon manapsag a temaban) de mennyibol jott volnia ki egy hasonlo tudasu i5/7, egy hasonlo tudasu lappal, mint ami nekem van? (a megerte / nem erte meg megjegyzes nelkul
)
-
dilipok
veterán
válasz
ricshard444 #24590 üzenetére
Q9550-et kerestem, de azt csak majdnem 300 fontert talatam, azt egy picit sokallottam, aztan meglattam ezt 250-ert
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24255 üzenetére
en nem akartam megmondani neked semmit... de csak h jobban erezd magad, magasrol teszek ra h tuningolsz vagy nem... legyen a te problemad. mindossze a velemenyemet mondtam el... De amugy tetszik a hozzallasod... te tok felhaborodva kikered h ne szoljunk bele, ellenben a segitseg az jol jon, ugye?? no comment...
-
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24248 üzenetére
az hogy tobb FPS van fontos? Igen, 20 vs 25 kozott van kulonbseg, de 70 vs 80/85 kozott ember legyen a talpan aki lat kulonbseget (a vsync hianyabol adodo screan tearingrol meg mar ne is beszeljunk)
Tehat, meg mindig nem tiszta h te minek akarsz szenne huzni egy 5850-et egy 1440es monitorhoz... A kerdes nem arra vonatkozott, hogy tobb FPS-ed lesz avagy nem...
-
dilipok
veterán
válasz
h1n1_900 #24128 üzenetére
ez nekem is elo szokott fordulni... nem tudom miert. Olvastam mar tobb helyen h mikor installalod a catalystot, akkor nem szabad feltenni a drag&drop converter cuccot. Nekem nem oldotta meg 100%ban a problemat, viszont teny h miota leszedtem, kevesebbet ragad be 100%on a hasznalat.
-
-
dilipok
veterán
válasz
DroiDMester #23437 üzenetére
haaat, nem is tudom, nekem tokeletesen mukodik a twinturbo pro... az egvilagon semmi baja a VRMnek... Mellesleg kifejezetten ott van a weboldalon is h 5850-hez jo, akkor te honnan veszed hogy nem?
-
-
dilipok
veterán
válasz
csabika0001 #23099 üzenetére
szerintem az SPD azok az ertekek amit a memoria hitelesitve elbir meg (ezek a memoriamodulbol jonnek). Az auto meg az amire a lap rakja/rakta ezeket. (nem vagyok egy guru, de az en ertelmezesem szerint ez igy mukodik, ha nem igy van valaki javitson ki pls)
-
dilipok
veterán
válasz
Colos1 #23074 üzenetére
kapcsold ki h kekhalalnal ujrainduljon a gep, majd ird le a hibakodot, es arra keress ra. Nekem okozott sorozatos kekhalat mar memoria hiba (szinten eleg random modon) vagy HDD hiba is. Tehat sok minden lehet, nem feltetlenul a VGA (bar az sem kizart) Ja, es ha teljesen alapon hasznalod a gepet, akkor is ujraindulgat?
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
intercooler #23001 üzenetére
en siman extended desktopkent hasznalom a tv-t. Semmit nem kellet csinalnom csak bedugni. Ha win7et hasznalsz, jobb klikk, sreen resolution, ott legordulo menuben extend displays. Orul
-
dilipok
veterán
válasz
CptMisi #22987 üzenetére
fogalmam sincs, hogy az befolyasolja-e a homersekletet, csak mondtam h nekem azon is van
CimbiX: Kepet most nem tudok csinalni, mert nem igazan szeretnem szetszedni a gepet, de ha itt megnezed az 5os kepet, akkor lathatod hogy teljesen be kellet bordazni azon a reszen mindent. Aztan felulrol fujjak a bordakat a ventillatorok. Nem vagyok benne biztos h neked ez segit barmilyen modon, de en ugy csinaltam ahogy ott van.
-
dilipok
veterán
válasz
CimbiX #22983 üzenetére
nekem ami elsonek fura, hogy nekem az osszes chippen van egy borda a VRMnel (ott ahol az R23van a chipre irva). Nem tudom, hogy ez befolyasolhatja-e a homersekletet, de ki tudja. Azt sem tudom hol az erzekelo mondjuk.
En sem olyan reg csereltem a gyari hutest egy AC Twin Turbo Pro-ra, es mindenhova jutott borda. Csere elott 70-80 fokra is felment a VRM, csere utan viszont 65nel nem lattam meg melegebbnek (furmak teszt alatt neztem)
-
dilipok
veterán
válasz
Interceptor #22947 üzenetére
csak 1680at bir a monitorom
viszont tenyleg eleg jol megy
-
dilipok
veterán
válasz
Interceptor #22944 üzenetére
azert nekem a metro eleg jol elszaladgal
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
Na a mult heten kibirhatatlanul zajossa valt a hutes az 5850emen, ezert elhataroztam, hogy kicserelem egy AC Twin Turbo Pro-ra. Azt kell, hogy mondjam nagyon meg vagyok elegedve. 30 C lett a homerseklet idle-ban, 60-nal feljebb meg nem igazan megy terhelve sem. Furmark alatt felent 71fokra a VRM, de ugy vagyok vele, hogy az nagyon szelsoseges helyzet, valamint elotte nem igazan nezegettem a fokokat, ezert igy utolag azt gondolom, hogy a ref hutessel meg melegebb lehetett...
Egyedul a GPU hutest fogo 4 csavar szivatott meg, mert annyira bele voltak huzva/gyogyulva a menetbe, hogy mar majdnem sirtam mire szet tudtam szedni
-
dilipok
veterán
ezennel boldog tulajdonosa lettem 1 ASUS EAH5850 kártyának. Remélem nem fogok benne csalódni, csak így NV váltás után megint furcsa a driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest