- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Ha 2 megjelenítőt használsz akkor érthető a 400/1000-es visszavett órajel, nálam is ennyi. Viszont a hőfokok magasak még ahhoz is. 50°C körül kéne lenni a gyári venti profillal. Újra pasztázás segíthet. (nekem is 3x kellett szétszednem mire normálisan sikerült, pedig nem az első kártya volt amit újra kentem)
-
Remus389
veterán
-
opti06
aktív tag
ram az majd vga után, egyelőre még mindenhova elég a 4g fullhd maxgrafon, persze amíg enged maxon 5850 (élsimítás valahol 4-8, attól függ akad-e
)
egyébként rammal meg az a helyzet mostani cl5-be pörög 1333-on, ahogy nézegetem termék palettákat nem nagyon tudok ilyen ramot venni.. gyárilag 1600@cl7 a ram, de most ami jóáras az mind 1600@cl9
-
Azoknál a játékoknál ahol jól skálázódik a CF teljesítménye valamivel a 5870.es felett fog teljesíteni!
***************************************************************************************
(#20578) chabeee : Semmi extra sima Referencia Rev1 Tégla hűtős kártya némileg emelt (765/1125) órajelekkel, amit kivétel nélkül mindegyik 5850.es tud fesz emelés nélkül! én inkább Sapphire Rev1 et vennék, vagy Asus DirectCU -t mind2 ből találsz az apróban hasonló áron! mint a XFX BE -
zimek
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest