- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem használok két megjelenítőt, viszont a hónapban nagyon sok kártya fordult meg nálam, aminek a drivereit fel-le telepítgettem. Lehet valóban valami szoftveres bénaság miatt nem veszi vissza az órajelet. A driver-t újratelepítettem, registrit töröltem, de mégis megjegyzi a személyes beállításaim, tehát ergó ugyan úgy nem jó még. Este újratelepítem a Win7-et, úgyis ráfér és akkor kiderül. Kíváncsi leszek... Este írok mi volt a baj.
Köszönöm a tanácsokat!
-
Igen, legalábbis 400/1000-en megy. A hűtőt nem tudom tapcsikolni, mert mindenhol a műanyag van, de majd talán nappal megpróbálom. Ha a ventit full-ra rakom manuálisan, akkor lemegy 48 körülre. De hát elviselhetetlen az a hang.
-
Mennyire normális, hogy Sapphire 5830 kártyám terhelés nélkül 60-70fok?
Mikor megvettem használtan kb 3 hónapja újra lett pasztázva. A házban elől és hátul van venti, szóval van valamennyi légáramlás.
-
Esetleg 70-ért 1 hónap garival 2db Sapphire 5850 használtan? Munkahelyemen ha minden igaz van kettő használt ilyen kártya.
-
válasz
Remus389 #25674 üzenetére
Az "msconfig" miatt mondtam, hogy ne nézz lámának.
Hát passz... Én gépemen 8GB-al vaj sima volt, 4-el pedig akadt. Amint benyomtuk a 8ast tökéletes lett. Tényleg nagyon hasonló a két gép és rendszer... Nah mindegy, nem változtat szerintem azon a tényen, hogy talán az a leggyengébb láncszemed. Nem a VGA. Én inkább proci vagy ram csere berén törném a fejem.
aleister: Természetesen 64bit.
-
válasz
Remus389 #25670 üzenetére
Ez épp nem az én gépemen ment, hanem tesómén, de hasonló felépítésű X4-es csak 4GB ram volt benne. Szinte mindig mindent kilövök a háttérből, automatikus indításból. Eléggé rögeszmés vagyok ebben a témában!
Rég láttam én is olyat, hogy kevés valamihez a memória, de most bekövetkezett...
-
Ma sikerül elméletileg lecserélnem a Sapphire 5830 kártyám egy 5850-re plussz 5e ráfizetéssel. Remélem ennyit azért csak megért...
Még van rá 3 hó gari, remélem nem szarik be, mert a 30-asra még volt 1 év.
-
5830 CF kb mit jelentene egy kártyás verzióban erősségben?
-
-
Valahol kapni még Pesten Xtreme 5850-et? 5830 még van, de 5850 még jobb lenne ilyen olcsón...
PH!-n még árul valaki, de inkább boltból venném ha van...
-
X4 955@3,8 már kevés lenne 2db 5830-ra? Van alkalmam még 1-2 kártya beszerzésére ideiglenesen, lehet csinálnék 1-2 tesztet.
-
Hali! Sapphire Xtreme 5830-ra szükséges valami memóriahűtés? Gyárilag nincs, de nem nagyon tudom tapizni, hogy forró-e. Gyári hűtéssel olyan 60fok körül van a GPU terhelésnél, ami szerintem teljesen elgendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest