- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
szerintem új táp is lesz belőle, de addig nem keresek tápot míg nincs még egy ugyanilyen kártya, elméletben ha minden alapon megy simán vinné de eléggé maxon lenne járatva hosszú távon tuti nem tesz jót neki, csak az a helyzet max használtan fogok ilyen kártyát találni, de most még azt se hirdet senki
táp meg van tonnaszám -
opti06
aktív tag
most nézem csak, hogy 5850-nek 2x 6pin tápcsati kell, tápokon meg általában 2db tápcsati van, na most akkor hogy is tudnék cf-et csinálni ?
-
opti06
aktív tag
válasz
aleister #25652 üzenetére
rev 1 rev2, amikor én megvettem a kártyám, rá egy pár hétre jöttek be az új szériás rövid nyákosak (én 40k ért vettem enyém) ezek újonnan boltba 34-35k körül voltak na ment a mizéria mi ez, és kiderül teljesítménybe jóval gyengébbek, rev1 rev2 is lehet ugyan ez a dolog, de nem tudom csak tippelek
-
opti06
aktív tag
ram az majd vga után, egyelőre még mindenhova elég a 4g fullhd maxgrafon, persze amíg enged maxon 5850 (élsimítás valahol 4-8, attól függ akad-e
)
egyébként rammal meg az a helyzet mostani cl5-be pörög 1333-on, ahogy nézegetem termék palettákat nem nagyon tudok ilyen ramot venni.. gyárilag 1600@cl7 a ram, de most ami jóáras az mind 1600@cl9
-
opti06
aktív tag
válasz
Remus389 #25660 üzenetére
ár érték arányban jobban kijövök még ha veszek új tápot akkor is cf-el
igaz fogyasztást bukom.., de most 35k körül hozzá lehet jutni 5850hez, míg 6970 az 85k körül van, ha el is tudnám adni a kártyám 35k-ba akkor is +15k lenne egy 6970, amivel teljesítményem cf-hez még - 10-20%(mellesleg nem akarok olyan sokat költeni most gépre, majd ha kijött 7xxx-es széria és tényleg olyan lesz aminek ígérkezik, akkor majd váltok arra
)
-
opti06
aktív tag
az a baj ár/teljesítménybe jóval jobban jönnék ki 2 5850-el,
pl egyel lejjebb is mondják 6970-et, DE! árban több lenne, teljesítményben meg kevesebb mint cf-be 5850, valószínűleg ha tudok szerezni msi 5850-et akkor cf-be az lesz és cserélem tápot, egyébként nem tudom mennyit eszik prociegyébként c2 140w tpd-vel, de fogyasztásmérővel 340W az egész gép ha minden 100%-on megy (ebből - a táp hatásfoka 16-17% kb.)
-
opti06
aktív tag
Hali!
Adatlapomon lévő konfig kihajtana 5850et cfx-be? 8x-8x-be menne csak lap miatt
tápom gondolom nagyon csúcsán lenne járatva terhelten mi ?
-
opti06
aktív tag
válasz
Motion_Blur #19364 üzenetére
uninstall megvolt, chrome fent, érdekes lapin is ff4 van és nincs vele gond, illetve előző vga hd4890 ott se volt ilyen gond, kíváncsi vagyok továbbá is jelentkezik-e a probléma
a választ köszönöm! -
opti06
aktív tag
válasz
Motion_Blur #19362 üzenetére
igen
-
opti06
aktív tag
Hali!
Olyan problémám volna, hogy msi hd 5850 twin frozr ii kártyával win7 64biten 11.3as catalystal játék után kilépek és a gpu 100% on fut msi afterburner szerint, ami úgy is van ctrl+alt+del is nagyon lassan jön be mármint a képváltás felbontás váltások stb, mitől lehet ez?
Semmi program nem fut ami behúzhatná a vga-t, nod32, avastal tesztelve vírus nincs, catalyst reinstall volt már, ill dx is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest