- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
bozont #24378 üzenetére
Én 965-ről X6 1100t-re váltotam igazából annyi külömbség van hogy ez 3,6-on tudja azt amit a Deneb 3,8-on DE még nagyobb hűtőt kellett vennem !
Igazából a az X4 is elég volt nekem inlább a nagyravágyás motivált !Ha az öcsém lapja bírná neki azért vennék egy 965BE-t nagyon jókat játszottam vele
-
-
easy...rider
őstag
válasz
bozont #13900 üzenetére
A szorzójel emelés a leg célszerűbb, ha csak nem akarod az utolsó MHZ-eket is kisajtolni a gépből.
Mert szorzó emelésnél nincs meg az a kockázat hogy valamelyik részegység (északi híd, memória, néha PCI-e órajel) instabilitást okoznak. Mert akkor szenvedhetsz órákat hogy rájöjj melyik is okozza az instabilitást.
Meg érdembeli sebességnövekedést sem érsz el vele.
Esetleg Ram órajel emelkedésének lehet értelme, de az megint komplikált belőni, egyszerűbb ha ramot akarsz tuningolni, akkor az időzítéseket veszed szűkebbre, és nem kell a MHZ-ekkel meg a szorzókkal szenvedni, és kb ugyan azt az eredményt érheted el. (kicsit többet vagy kicsit kevesebbet)De te döntesz
-
Torry
addikt
válasz
bozont #13900 üzenetére
Az adott Mhz számít. Az, hogy ezt az ext.clock állításával vagy a szorzó változtatásával éred el, teljesen mindegy.
Ext clock annyiból jobb, hogy a legutolsó Mhz-ket is ki tudod hozni a cpu-ból, nb-ből, ramból.
Ugye mind3hoz van külön szorzó, szóval tudsz variálni kedvedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest