- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FST200 #17024 üzenetére
figyi. értelem szerűen én mindíg letisztíom a két felületet(proci, cpu hűtő), és úgy pasztázom újra. nem tudom, ez ala pesetben menniyre fontos, de hűtőcserénél, ami a te esetedben is előkerül, lekell tisztítani. az ördög nem alszik, csak szundít...
a másik, hogy én speciális elektromoslemosó fólyadékkal szépen óvatosan letisztítom. régen úgy tisztítottam a gépet a portól, hogy álló helyzetben locsoltam rá ezt a folyadékot. 1000V-ig szigetel, elpárolog. szénkefetisztításra használtuk volt melóhelyemen. mentetem pár lityit. de mára fogyóban, így spórolok márha majd tuningolsz, meg tudom mondani/mutatni, mit érdemes venni a géphez. mert a gyári állapotban nem sokra mész. az azutáni keményebb tuningban meg eme topik szakavatott zsenijei nyújtanak önzetlen segítséget!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FST200 #17016 üzenetére
szeva
nekem koppra ugyan az a gépem, mint neked. csak a deszka+cpu.
nálam 37 fokos alaphangon a CPU. akkor szökik fel 40-47-re, ha játszok. igaz, nekem van még egy plusz 22centis oldalventi a gépház oldalán. de az sztem 3-5 fokot dob mínuszba.
tehát. én egy Zalman CNPS9700Led-et használok. nem tudom, halk vagy hangos-e. a többi venti, vagy épp a zene elnyomja a hangját. no, meg amúgysem dolgozok 100%-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest