- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
477il4 #21984 üzenetére
Elég anti tuning procit fogtál ki. Nem érdemes vele szórakozni.
1.475 szerintem rengeteg, alaplapokat az nagyon szét süti.
Nézd meg 1.425 el mit megy, gyárilag is kb az a max amit még ajánlanak, C3 nak már átalában azt se. És tapasztalataim szerint ezen a feszen még nem forrnak a fetek. Bár az alaplapod elég jó, vannak rajta szép nagy hűtőbordák. Az alsó hűtő borda 72 fok? -
Blaze71
őstag
Én is a Giga lapra szavazok, valamint figyelmedbe ajánlom a kisebb 9xx Phenom procikat is, mert ha nem akarod szénné húzni, akkor alapfeszes tuningban közel ott lesznek, mint a nagyok. Ugyan az a mag, csak alacsonyabb szorzó, ergo valószínüleg hasonló órajelet bírnak. K8 X2 esetén sokszor volt így.
-
Pero
senior tag
mivel PhenomII ből még nem jött ki új stepping így azt sajnos egyenlőre hiába keresed. mivel a 955 ill a 965 is Deneb magra épül ezért igazából csak szerencse kérdése h hol lesz a proci vége, a 965 3,4GHz-n jár de szerintem erős többsége a Deneb magos prociknak viszi ezt az órajelet. Ami a lapot illeti én még figyelmedbe ajánlanám az MSI 790FX-GD70et is.
ami jó a crosshairben h külön hangkártya van hozzá ami vszinüleg jobb mint az integráltak szoktak lenni, viszont pl: SATA port kevéske rajta.
M4A79T Deluxe ugyan olyasmi mint a crosshair, kevesebb szoftverrel.(legalábbis sztem)
Ami a giga lapot ill nekem az általad felsoroltakból az a legszimpatikusabb bár C&Q el nem tudom h hogy áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest