- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
HERR Z #20380 üzenetére
igen? akkor ne is reménykedjek? marhalol...
kösz azért...érdekes amúgy, h úgy droppol a lap, hogy az LLC be van kapcsolva. CPU-Z szerint 1,296 és 1,44 között ugrál össze vissza a feszültség, idle-ben is. mondjuk az 1,44-et ritkán éri el, de akkor is zavaró. kikapcsolt LLC-vel meg 1,46 felé is megy...
ez is ilyen, így marad?
Rogan99: alapon elmegy, de am borzalmasan gyenge, illetve zajos, főleg LOAD-ban...
-
Cobra.
őstag
válasz
HERR Z #20134 üzenetére
Fogyasztás és teljesítmény a 955-höz és a 6100-hoz képest. Azt már megtaláltam, hogy jó eséllyel lehet belőle X6-ot csinálni, bár fogyasztást ott sem írtak. Most egy B75-öm van, eddig bőven elég, ezért nem tudom érdemes lenne-e egyáltalán lecserélnem, és ha igen mire. A Bulldozer ugye messze nem hozza az elvárt tulajdonságokat, 20e Ft-ot meg nem adnék ki +10% teljesítményért.
-
Cole86
senior tag
válasz
HERR Z #19551 üzenetére
Amúgy HERR Z elvtársnak megy a "bokros csomag"
Sajnos a procid/im 3700on sem bírja 1,275ön a battlefield 3mat (nem hogy 3840en
..) kifagy sokszor... és a csúcsa is 4080-4100mhz 1,392 (1,4v) feszen.
Sokat tesztelgettem.. primban lefutott 2-3órát 1,275ön 3840en.. ritkán behibázott után később ,de a gamek (főleg az újfajták) sokkal jobbak ilyen téren tesztelésre..
Persze így is bomba jó proci, csak sokat szoptam azzal ,h nem érem el azt a szintet amit állítólag tudnia kéne...
Azért nem vagyok szomorú, de remélem GTX 580assal most nem leszek procilimites 4100mhznél..
-
for3l
senior tag
válasz
HERR Z #19551 üzenetére
tegnap sikerült beüzemelni a procit, amit tőled vettem (960T - megjött hozzá a lap) és egész jól teljesít eddig: 3,6ghz@1,32v (load)
hőmérsékletet melyik programmal érdemes mérni? vagy tök mindegy, mind félre mér?
azt akarom még megnézni, hogy elég-e ez az órajel a 6870-hez, eddig cod mw3-ban ~40fps-em van. -
WonderCSabo
félisten
-
apollo12
veterán
válasz
HERR Z #18980 üzenetére
na kipróbáltam 20x210fsb és large fft alatt 211.7 adott az fsb, így 4234mhz volt egyszerre bedobta a kék halált, most 21x200 lesz a teszt, ha nem jó akkor még egy útólsó 18.5x227fsb
szerk
hát 21x200 on large fft nél egyszerre 4240mhz ugrált
feszt még tudok rajta állítani 1.448 ig fel tudom rakni a feszt
-
Wukiwo
senior tag
válasz
HERR Z #18139 üzenetére
persze,de azok a grafikonok nem a multik rendszergazdáikhoz szóltak
Crossfit007
Nem te lennél ha csak 4.6-4.7-en járatnál egy Sandy-t
Az olyan azoknak mint a te procidnak a 3.6
AMD -s Game. kicsit örülök is,hogy rendesen játszhatnak a Phenomosok is vele
De egy játékért nem vennék ismét AMD-tJelenleg is úgy érzem ,hogy jobb választás volt most az Intel BF3 ida vagy oda
-
Cole86
senior tag
válasz
HERR Z #17744 üzenetére
Na igen.. nekem 4140mhzen ment most 1,376v-os feszel prime alatt max 60fokon 22fokos szobában..
Akkor érdemes leváltanom?
Az alap hyper TX3 az előző procimat 1,4v feszen 3700on tartotta 58-60fokon prime alatt!
Most 440mhzel feljebb járok és a hőfokok változatlanok és nincs hangja..
D.Orion : Szóval érdemes leváltanom?
-
-
Cole86
senior tag
válasz
HERR Z #15293 üzenetére
Minek.. ennyiért amit tud az csúcs ár/érték arány.. 4dim ddr3 1800oc-s memmóriák.. alapfeszen 3800at viszi.. a vga pedig brutálisan húzható.. szerintem a táp elég neki bőven, mivel alulfeszelésnél sem volt stabil hasonló és kisebb órajeleken sem már. (ez ilyen lap 11ezerért
)
-
rares
csendes tag
válasz
HERR Z #14935 üzenetére
ok mivel nem mertem lejjebb vinni 1.3V-ra ezért csak 1.35V re vittem le de a NB az alapból már 1.15V volt. remélem így hosszabb lesz az élettartama a procinak talán most már nem melegszik fel annyira. A ramok meg nem 1600Mhz-en működtek hanem 1333 ezért azt is beállítottam 1600-ra talán most már élvezhetőbb lesz minden. ja még valami mert a ramok is elégé melegednek azok melegszenek fel a legjobban vegyek nekik egy extra hűtést hogy ne melegedjenek annyira fel ? [link] előre is köszi a válaszokat.
-
stratova
veterán
válasz
HERR Z #11825 üzenetére
Vagy épp nálad láttam X4 630-ast, 15-ért. De te magad is mondtad, hogy van olyan procid, aminél a megfeloldás működik a Giga lapban az Asrockban meg nem. Szóval, ilyenkor a lapot is még jobban meg kell gondolni. Senki nem mondta, hogy a tesztelt nem szétfeszelt használt proci rossz vétel lenne
-
AXisBOLD
addikt
válasz
HERR Z #11424 üzenetére
ja, jelenleg inkább annyi.
de már a kíváncsiság hajt, hogy megy-e benne rendesen egy 920-940. ha megdöglik megdöglik
de csak ez a kettő AM2+ -os, deneb magos, meg egyáltalán AM2+ -os Phenom II(na jó van még egy X3 is, de az a fehér hollónál is ritkább), ebből gondolom hogy emiatt a különbség miatt mehet benne gond nélkül ez a 2 proci: [link]
-
AXisBOLD
addikt
válasz
HERR Z #11420 üzenetére
mennyiért tudnám eladni a mostani lapomat+cpu-t?
az én számításom: pretested Phenom II X2 555 ~24k, UD3 18k=42k-DS3(9k)-5000+(8k), kb 25k lenne az új konfig. ez tényleg nem is lenne rossz.
940(persze ha megy) meg kb 20k-5000+(8k). 12-ért jó csere lenne.
teljes konfig csere, ddr3-ra váltás, jövőbeli tervezgetések nincsenek.
gigabyte-nak meg írok ezzel a dologgal kapcsolatban.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
HERR Z #11409 üzenetére
tudom hogy necces a lap, de most szűkös a keret, csak egy jóárasított 940 fér bele. ha lehet hinni a gigának(szeretnék
), akkor elvileg a 940 menni fog benne. vagy van konkrét eset, hogy egy 920-940 is megölte a lapot?...azt tudom hogy az AM3-asok kivétel nélkül kivégzik.
lapot meg nem szívesen adnám el senkinek így cinkesen.
darál0w: a magas HT órajelet nem bírja
de nem tudom pontosan.
-
Giot
addikt
válasz
HERR Z #10148 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Nem ingame nem is akarom megtaposni a processzort. Oda elég a 3.4Ghz. Tesztekben kell mert ott tényleg visszafoghatja. Meg amúgy is kíváncsi vagyok mennyivel lehet több.(#10149) darál0w:
Kösz neked is. És az általad írt 1.45-1.5V -al meddig tudnék elmenni? Igen gondolom ezt CPU-ja is válogatja. Ja és szerinted, az elért +Mhz-ek mennyire oldanák meg a limitet? -
gooool
őstag
-
gooool
őstag
válasz
HERR Z #10050 üzenetére
Vágom én a témát,megnéztem 1,25V-al is,tesztelni akartam 2500-on,annyit szvsz mennie kéne ekkora fesszel,de eldobta a prime,nem ment.Viszont a 2250 még 1,1V-on is beton stabil.
A RAM most alapon(1333-on) megy,de szeretném azt is megnézni mit megy,hátha csoda példány került a birtokomba(még én sem hiszem el)
-
CHIPman
nagyúr
Komolyabb tuning csak markok/konvertálás alatt lenne, egy C3-as csoda alapfeszen is tud. A CnQ hiánya tudom, hogy kiküszöbölhető programmal, de azzal vacakolni kellhet. Ja, és az ASRock A785GXH/128M 10k-val olcsóbb. Amúgy honnan veszem észre, hogyha az ASRock már nem bírja a tuningot? A ventiszabályzás még egy előny, mert a 212 ventijét sok lap rosszul kezeli.
-
CHIPman
nagyúr
De annyival "többet" tud az ASRock, hogy BIOS-profilok vannak(attól függetlenül, hogy nem lehet váltani winben). Tehát akkor alapfeszes tuningra ne vegyek ASRockot, hanem inkább Gigát?
beta: Nem lesz baja ilyentől? Én is filózok rajta, hogy így utoljára megrángassam az ablakban a 2160-at, de félek, hogy bepárásodik valami utána.
#7187: Egy Hyper 212 van rajta, szal nem bírná az sem az egekig a tuningot, viszont a gyors váltás az energiatakarékos és az OC profil között eléggé szükséges lenne. EasyTune-t nem lehet ilyesmire befogni? -
Dead_slow
tag
Igen, pont ezen gondolkodom, neked még, hogy kéne pretested proci, de az utolsó körben nem lett egy sem
és szeptemberig nem szeretnék várni, arról nem is beszélve hogy lehet, hogy akkor sem lesz. 720BE és 810 között nincs akkora árkülönbség és gondoltam ha a 810 is megy 3.6 körül akkor olyat veszek, de nem hittem hogy, ilyen nagy a szórás. Neked elég sok tapasztalatod van így megkérdem, nagyobb eséllyel megy a 720 4. magja mint az 550 +2 magja?
-
SimonYana
addikt
Ezért is említettem,hogy nem a lappal van a baj,hanem,hogy ilyen chipsettel jóval olcsóbban adnak igaz más típust.Ezért mondtam,hogy nehéz lesz eladni!
Ez egy nagyon elbaszott lap,mert ami érték lenne még rajta és többi DQ6-on rajta van a sok sata meg egy csomó extra,ami haszontalan,de legalább rajta van!Ezen meg a sok PCI-n kívűl nem futotta többre csak a DQ6 jelzésre és a díszes csomagolásra.Intel DQ6 agyonra van extrázva ehhez képest.
Részben igazat adok neked is és az eladónak is,hogy 60 rongyos lap,de sajna ár/értékben elcseszett!
Ezért mondom azt , hogy okosabb megtartani,ha csak nem DDR3-ra akar váltani.Itt még találtam egyet 61'900-ért , bár nemtudom mikori ár.
-
san diego
tag
I.á.-rat írtam nem mondtam h nem lehet olcsóbb
amúgy itt találtam és nem occsó nem olyan könnyű már beszerezni de asszem láttam itt valamelyik bazárba majd megkérdezem a srácot mennyiért adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest