- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
san diego
tag
milyen oprendszert használtok?
-
san diego
tag
válasz
slett27 #4956 üzenetére
asszem mintha ezt írta volna : Gigabyte MA790X-UD3P szal ddr2
várjuk a tesztet
Csibe74: volt pár asusom és tuningban igen gyengén szerepeltek egy crosshair-em chipsetzáras lett volt olyan lapom amibe a chipsethűtő halt meg, am2+ pedig a konkurenciának nagyobb a kínálata. Meg azért egy crosshair nem 140w-os
ezért kellett lecserélnem
-
-
-
san diego
tag
-
san diego
tag
ejj barátom nem ismered ezt az e-sata dolgot a kivezető panelen van táp kimenet is és gigáéknál nem spórolnak a kábellel és adnak e-sata kábelt + a tápkábelt mingyárt teszek fel neked képet hidd el nem haszontalan pl én használom mert nekem nem a házba van a dvd íróm és bármikor eltávolítható és hordozható
-
san diego
tag
-
san diego
tag
válasz
SimonYana #4936 üzenetére
tuti nem vennék még1szer Asus-t volt Crosshair-em 2is és azt kell hogy mondjam szaar ha már ennyit akarsz lapra költeni vedd meg az enyémet Giga kenterbe veri ezt a csili-vili karácsonyfa díszt
szerk.: bővítési lehetőség pci téren az nincs, dual lan nincs, a hangkari meg lószar csak a matrica van rajta kijelző meg vicc (Tapasztalatból mondom)
-
san diego
tag
Oliverda látom megjöttél
véleményeznéd a #4801-es hsz-t
-
san diego
tag
I.á.-rat írtam nem mondtam h nem lehet olcsóbb
amúgy itt találtam és nem occsó nem olyan könnyű már beszerezni de asszem láttam itt valamelyik bazárba majd megkérdezem a srácot mennyiért adja
-
san diego
tag
válasz
SimonYana #4894 üzenetére
van egy csákó aki 37-ért adja most pár napja mikor érdeklődtem akkor 40-ért, olyan privit írt h besza-behu
fel volt háborodva h mer h merem mondani h az drága mert h boltba ami van 43-ért az nem BE mondom ember Brekk-nél is van mondom ne vicceljé máá mer agyonvágom magam szívlapáttal
most meg még 37ért sem viszik el tőle várom már mikor ír privit h enged belőle még csak vigyem a retekbe -
san diego
tag
válasz
SimonYana #4892 üzenetére
hát igen azért az úgy kicsit közel van
hasonló a helyzet a 940es phenommal használtan árulják 40-ért amikor az új ára annyi azért viccesnek tartom és akkor mindenki azzal jon h én milyen hülye vagyok mert amiket 40k-ért árulnak újak azok nem BE meg ilyen olyan.... na mondom -
-
san diego
tag
-
san diego
tag
hát én prime-ot hanyagolom hiába futott le 5 órán keresztül játéknál kilépet
3Dmark lefut akkor stabil a cucc -
san diego
tag
fogyasztás buzi vagyok
azért vettem a 9950-et a 9850 helyet
125->140W
azon az elven gondolkodok h ami sokat fogyaszt az talán nem teljesít rosszúl -
san diego
tag
nekem olcsóbbra jönne ki a dolog így még egy 4850 az 20-25k ha váltanék mondjuk gtx275-re akkor arra borsosan kéne ráfizetnem
-
san diego
tag
Oli Neked az előző lapod a DFI sb600as volt a mostani meg sb750 milyen különbségek vannak?
-
san diego
tag
Találtam ilyen lapot meg Brekk-nél is van 38.5 körül van meg kell az fx az x nem jó mert 4850cf-hez kevés a 2*8-as pcie kell a 2*16
-
san diego
tag
naná hogy 940-et
lapot akarom lecserélni egy Gigabyte 790fx-ud5p-re ugyan az mint a 790fxt-ud5p csak ez ddr2
állítólag az sb750-esekkel jobb a tuning mint az sb600al
-
san diego
tag
google se talált meg tudtommal sincs. szvsz marketing szempontból sem lenne előnyos bevezetni mert tuti nem a 940et vinnék
-
san diego
tag
Hali!
Most tervezem lecserélni a 9950Be-t egy phenom 2-re és érdekelne szerintetk tuningnál sokat számítana az h nem sb750-es chip van a lapon hanem sb600? (amúgy Ő lenne az)
Másik kérdésem meg az h létezik 920-ból BE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest