- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
rares
csendes tag
az a baj, hogy nem merem lejjebb venni mert a gyártó oldala szerint ez van [link] kell neki a 1.5V mindenféle kép fölég hogy nekem 4x2GB van és így még jobban melegednek a keleténél is. de lehet hogy veszek nekik külön hűtőt nem merem megbuherálni a ram feszt mert nem akarom, hogy elszálljon. de azért kösz a helpet.
-
rares
csendes tag
válasz
HERR Z #14935 üzenetére
ok mivel nem mertem lejjebb vinni 1.3V-ra ezért csak 1.35V re vittem le de a NB az alapból már 1.15V volt. remélem így hosszabb lesz az élettartama a procinak talán most már nem melegszik fel annyira. A ramok meg nem 1600Mhz-en működtek hanem 1333 ezért azt is beállítottam 1600-ra talán most már élvezhetőbb lesz minden. ja még valami mert a ramok is elégé melegednek azok melegszenek fel a legjobban vegyek nekik egy extra hűtést hogy ne melegedjenek annyira fel ? [link] előre is köszi a válaszokat.
-
rares
csendes tag
Hali!
Van egy kis gondom ugyanis, megjött az új gépem félig van csak kész de már elkezdtem használni. Spec: Gigabyte GA-890FXA-UD5 alap, AMD Phenom II X4 965 BE C3 Stepping 125W proc, Kingston HyperX 2x4GB DDR3-1600 CL9 ram, Gigabyte GTX460 SO 1GB graf kari, Thermaltake 850W táp (3éves), és még ami fontos, hogy van egy H70es Corssair proc hütöm de mivel kicsi a ház csak köv hónapban kerül bevetésre ezért gyári amd hütö van most a gépben de nagyon kaki mert 1. hangos 2. nagyon melegszik 3. azt hiszem hogy nem fog 1 hónapot igy kibirni a proc
a proci jelenleg 1.440V feszel megy semi buhera gyári, meg no tuning a procin de ahogy látom egy két helyen a 955BE az már 1.392V on is megy 4GHz tuningal ami nem rossz. Lásd példa [link] kéne pár tipp, hogy hogyan tudnám jobban lehüteni kivéve azt hogy rakjam már most be a h70et illetve tuningba mert edig intelem volt de ez még sosem volt ilyen meleg meg hangos a gyári hütöje se eddig CM Hyper TX3 at használtam a réggi intel C2D E 7400@3.6GHz be.
Help plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest